Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dekatlonba vettem a t2 sátort vagy 3-4éve ls kurva jó. 10ezer volt de megérte
Szakadó esőbe se ázott be, de nem ilyen fos kis eső mint felénk vannak hanem igazi -hegyi patak duzzasztó több órás zivatar
A dekatlonba vettem a t2 sátort vagy 3-4éve ls kurva jó. 10ezer volt de megérte
Szakadó esőbe se ázott be, de nem ilyen fos kis eső mint felénk vannak hanem igazi -hegyi patak duzzasztó több órás zivatar
Ennyiért apartmant vehetek.
Lehet többet kibír, mint a Decathlonos....
Mi a f@sz kerül ezen a satoron 2300 dollárba? .
http://youtu.be/kglnKJiEpNc
Estét
Mondjuk ő tudott valamit
De már eléggé öregecske lehet.
Heather Brooke azért csillagos 5-ös
Amúgy a pirelli szinte minden szegmensében tapadást tekintve jobb,csak egy-ket kivételtől eltekintve úgy kopik mintha direkt úgy gyártották volna.
Szotyi alapvetően ha a felnik rongyokba vannak tekerve akkor is gyorsabb.
Neki bejött a pr3 nem panaszkodott ilyenre.
Nekem a pr2 se csúszott hátul de én vizesnyolcas vagyok.
Elöl meg muris ahogy megcsuszik-betapad stoppie-zva.
Zoli szerinted erről Szotyinak mi lenne a véleménye ? :D
én most nyaltam, egy jó(fagyi)t
Ez már a te bajod. Igazi szerpentinek itt a Balatonon is elég ritkák
Ez megoldható,a baj hogy a fagyizókat egytől egyig szardinián néztem ki.
Nekem nagyon nem jött be. Csúszott. Elforgott egy kövérebb gázra. Szar aszfalton de jón is.
Oksa jövőre cserélünk te mész a fagyizókhoz meg az ilyen helyekre én meg megyek kanyarogni. Majd ha meguntuk visszacseréljük :-D
Akkor ott más baj volt. A road3-4 nagyon is jó gumi, nincs benne ez a sodródás.
Na én meg minnél több fagyizót látnék szivesen,a fasz kivan a kanyarokkal.
Azért járok én másfelé is ne félj. Persze ez a túlnyomó többség. De azért bele bele fér egy kis kanyarvadászat az Észapi parton vagy Farkasgyepünél esetleg Csesznek felé. Vagy egy kevés Szlovákia. Azért szerencsére elég sok felé eljutottam idén. De a cél a kövi szezonra hogy azt amit idén pályába raktam bele azt minőségi kanyarokkal tűzdelt utakra tegyem le.
A PR2 hátul egészen jó cucc.Elöl nem sikerült jól de egy powerrel kiegészítve tök jól el lehet vele kavirnyászni.

Amúgy ahogy leírtad a motorozási szokásaidat szerintem hótmindegy mit teszel fel a főleg autópálya és esetenkénti lehajtón fel le nyargalásra szinte bármi jó.
Bocs az PR3 volt. De mindegy is az is szar volt. NAGYON
volt olyanom egyszer fent. Hirtelen lefutott az angyalka és cimbimtől kaptam egy készletet. Ő meg is csinálta. Ő azzal vette a B-kinget de levette mert szar volt. Nekem meg azonnal kellett abroncs. Az valami bődületesen rossz. Csúszott mászott hátul. Nagyon rossz volt. Asszem 2-3 napot volt fent. Levette a gumis végül azt kérdezte hazafiszem e. Mondtam is hogy nem dobják ki a kukába mert ez életveszélyes. Még meg van az első Akinek kell ingyen viheti. Csak jöjjön el érte.
Aha,tegyél fel előre egy PR2-t.
De mégsem volt ijesztő csak csupán más.
Ó nagyon letojom ki hülyéz le miatta. Én ilyennek érzem. De semmi bizonytalanságot nem érzek ezáltal. továbbra is arra megy amerre én akarom. Csak kicsit megkorrigál hátulról hogy "Hahó itt vagyok dolgozom de azért figyelj oda"
Szerintem amúgy tök fasza cucc.