Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én kézben tarta szoktam videózni
van is a videóim között egy fogarasi szösszenet, szerintem tök jó lett
egy szamaras is van de azt lehet nem tettem fel
Mert amúgy én sem szívesen teszek fel ilyen ragasztós szart a motorra. No meg nem is bízom benne. Nekem is van egy a sisakon de a biztonság kedvéért ha felmegy a kamera mindig kap egy gyoskötözőt is, biztos ami biztos. Nem bízom a ragacsban
Mé ne lenne jó a ragasztós?
De ha nem játszik a ragasztós bigyóka akkor már rögtön kevesebb. Én meg eddig csak egy olyan tapadókorongos cuccot láttam ami tényleg jó volt. Milkának van valami GoPro tapadókorongja az frankó, de durva ára volt. emlékeim szerint. Én pl egyszer próbáltam a GPS tapadókorongjával de már 100 környékén elkezdett mászni hátrafelé a tankon a cucc, pedig kamera sem volt rajta.
Az idomosra a legkönnyebb kamerát placcsantani,van tengernyi plasztik.
Idomos gép átka. Nincs hova felszerelni a kamerát. Nem mintha én megtaláltam volna a helyét a nakeden. De még mindig több a lehetőség a dologra mint nálad.
Amíg ki nem híztam a spyke tudjatököm milyen nevű perforált szettje volt,a legjobb cucc máig.
Most a bering king size fizioja amivel szemezek.
De hátha lefogyok.
nem sikerült feltennem, persze a próbálkozások picit sértették a fényezést, de annyira bassza meg, hogy jön le a festék, nem, ez nem normális, hogy egy kamera állvány tök óvatosan felteszem (odateszem, hozzáér az idomhoz), és jön le a fényezés, ez kurvára nem normális
De én most kamerában gondolkodva inkább megmaradok ennél

https://www.seccam.hu/SJCAM-M1...
Én az most pörgettem át az oldalt. Hogy mennyi szemét van :-D Kurva jókat lehet röhögni rajta
Borruhat vettem anno eloszor, de nem kedveltem, ezert vettem egy cordurat. Csak azt hasznalom. Talan egyszer vettem fel azota a bort.
nem feltétlen.......
a kocsikban lévő fedélzeti kamera se sokkal jobb ezektől
ez meg milyen már:
https://faszacuccok.hu/termeke...
leírás fasza.....
ezeknek a kib.....ott nőknek mindig arany soruk van
Azért ez a cuccmár mennyire az alja lehet. ?
4000 Ft-ért

https://faszacuccok.hu/termeke...
a biztonság kedvéért még indulás előtt mondtál egy semmit...
most megint lemegyek, hátha alkotok vmit ... van egy ötletem, nekem régen ott volt, csak most nem akar úgy, nem tom.... vmi nem jó
CBR650f
Ja, én is a tükörszárat nézegetem, csak oda sem egyszerű felrakni egy konzolt. Süllyesztett csavarok mindenhol, a műanyagba is be van süllyesztve az egész.
Gyártani kell majd valamit tartó elemet ami passzol oda... a fenének kellet nekem sportmotor
Télen én is le akarom cserélni a gúnyát és a sisakot. Keresek valamit amin jó sok lyuk van
Új motor, új ruha
Nem röhögni
Erős ember verseny előtt is van egy full gyanta
Max a háton marad a szőr bár az bénán néz ki
Amúgy nem nekem, nem vagyok modell alkat max egy sertés telepet tudnék reklámozni:
Nálunk még a portás is exrém elhízott
Basszus, az ilyen yetik minek mennek modellnek?
Hát ha a lámpa alatti résbe nem fér be akkor csak a plexi töve jut eszembe.
Nem,mert az okosabbak GT air rendszert vesznek ami csak lukakból áll.Jobb mint a cordura bárki bármit mond.
Viszont felmész 2000 méterre és sanszos hogy belefagysz ha ott 15 fok van.
ezt igazolom. Én is elcsúsztam a corduárban. simán átforrósodott és megégette a karom. Pedig ki sem szakadt. Arról nem beszélve hogy alig mentem 20-30-al.

Nekem is bőr kéne csak hát kissé kilógok a konfekció méretből de talán most már beleférek úgyhogy idén télen ez lesz a cél hogy beszerezzek egy kétrészes bőrruhát. Mert most is még csak cordurám van. Amit konfort szempontból kifejezetten kedvelek.
Full test gyantázás.....