Pont ez jutott tegnap eszembe. A kovetesi tavolsag amugy is kb. ugy van kezelve, mint "nemetpremiumauton" az iranyjelzo (legalabbis nem telik el ugy nap, hogy valami gyoker ne 3 meterrol kovessen elozesi szandekkal), mintha csak egy batortalan ajanlas lenne.
Ahogy a mellekelt abra mutatja, akkor is lazan vesszuk, ha az orrunkig se latunk.
Néztem a tömegkarambol egyik kamionjának a belső felvételét, már sok-sok másodperccel azelőtt, száz méterekkel azelőtt lehetett látni, hogy NEM lehet kellő távolságba előre látni. Mire gondolt a sok faszkalap? és ha csak ez lett volna az első, hiszen a youtube tele van hasonló, igaz ködös, autópályás felvételekkel. Nem lát, de nyomja neki mint süket a csengőt.
Utána meg megy a jajveszékelés meg a könyörgés, hogy adjuk össze a műtétre valót. Tök hülyék az emberek.
Csomó jó poén van benne
Amikor azt hazudta hogy elszökött a macska
Dagadt meg vigasztalni kezdte 😂 😂 az mondja látta ezt a trágya élete és lelépet ..............milyen macska az ilyen 😂 😂
így görbült el a vezetőm, nem sikerült az ék alul kicsit rövidebb lett aztán vágtam még kb 2 centit aztén jött egy izmosabb széllökés és máris beszorult az ék alá a lénc felső fele, aztán odarántotta a fáhot az egész gépet, még a rönktámasztt is elgörbítette
aztán amire kirángattuk valahogy elgörbült egy kicsit, egyengettem de nem lett az igazi, plusz a lánc egyik foga is leszakadt mert beakadt a rönktámaszba
szóval nagy szélben kezdő ne fűrészeljen
A fokozatosság miatt én a mostanival ellentétben a minimum teljesítményt vezetném be, 25 éves korig minimum 25kw, 30-nál 60kw, 40-nél 120kw, 50-nél 150kw és 60 fölött 200kw lenne a legkevesebb megengedett persze terepen is.
Ahogy a mellekelt abra mutatja, akkor is lazan vesszuk, ha az orrunkig se latunk.
Utána meg megy a jajveszékelés meg a könyörgés, hogy adjuk össze a műtétre valót. Tök hülyék az emberek.
Amikor azt hazudta hogy elszökött a macska
Dagadt meg vigasztalni kezdte 😂 😂 az mondja látta ezt a trágya élete és lelépet ..............milyen macska az ilyen 😂 😂
de lehet csak azért mert avval tudtam azonosulni 😁
Ha valami sok lesz vagy gebasz... de nem lesz, ha nem bízzuk el magunkat...
pl a kipörgésgátló halál a földutakon
aztán amire kirángattuk valahogy elgörbült egy kicsit, egyengettem de nem lett az igazi, plusz a lánc egyik foga is leszakadt mert beakadt a rönktámaszba
szóval nagy szélben kezdő ne fűrészeljen
nem kell olyan mélyen behajkolni és már dönti is(meghajlós)