A futomuve hasznalhato, a feke szinten, foleg hogy igazabol a legtobb konkurens 125-os nem mulja felul. Alkatresz van hozza, szervizelni nem nagy kunszt. A generator es a fesszabalyzo az, ami tapasztalatom szerint meg szokott hibasodni, komoly baja (jujj, ebbol majdnem szar szovicc lett) nem lesz.
A latvany meg olyan, hogy vagy bejon, vagy nem. Ha az en gyerekemnek ez tetszene, megvennem neki arra a ket evre.
Ez hülyeség mert bünronda mind. 😃
De hát a gyereknek ez teccik aztán be kellett látnom hogy A1-ben nincsenek nagy lehetöségek. Viszont sok pénzt se kéne rákölteni mert lehet két év mulva lép tovább.
Havert rakta ki az asszony nemrég, srac dolgozik keményen de figyelt mindig hogy időben érjen haza, vigye a gyerekeket aztán az asszony azt mondta nem segít eleget otthon. Kirakta… gondolom így több segítséget kap 😂 persze vitt mindent, haver meg kapott egy kis alanizsmát.
Másik havert meg szó szerint kiforgatta a csaj, hitelt akart felvetetni vele, rengeteg pénzt elvitt. Természetesen félrekúrt a nő. Bíróasszony meg azt kérdezi havertól “nem akar olyan munkahelyre menni ahol több pénzt keres ? “
Egyenjogúság…
mi ebben a nomád? nekem a nomád az olyan volt hogy 2 teszkós szatyornyi cuccom volt 3 napra, ebből az egyik az szerszámok meg a pótbelsők
plusz mellé egy sátor meg egy 3 centis önfelfújódó matrac(amit első úton kiszúrtam és mindig leenged reggelre)
fürdés patakban, már ha nem volt kiszáradva, ha száraz volt akkor kettespet víz+ babatörlő
ez már hasonlított a nomádra, igaz tartalmazott némi extrát is
Cuker muker motorosok kényeskedéssel 😂 nomádság szó kifejezetten röhejes a szájukból
Nagyobb túrát tervezni olyan módom mint ha Japán expressz lennél órára pontosan vicc nekem
haver járt így
dolgozott a vasútnál, plusz itthon még vállalt munkákat, fűkaszálás, favágás stb
asszonyka otthon a gyerekkel(tartós beteg volt és ápolási segélyen volt)
aztán asszonyka félrekúrt, haver lebaszott neki egyet, egyből ment látleletett venni( 99% tippelnék hogy kiprovokálta mert haver minimum olyan nyugis mint én) aztán válás majd vitte mindennek a legalább felét, plusz a gyerek miatt még több mindent, még azokat a pénzeket is a bankból amit haver "feketén" keresett
mondtam is havernak jobban jártál volna ha a csákányt baszod a hátába aztán elásod az erdőben......
A latvany meg olyan, hogy vagy bejon, vagy nem. Ha az en gyerekemnek ez tetszene, megvennem neki arra a ket evre.
A v2, na az szép volt.?
De hát a gyereknek ez teccik aztán be kellett látnom hogy A1-ben nincsenek nagy lehetöségek. Viszont sok pénzt se kéne rákölteni mert lehet két év mulva lép tovább.
De még a vidéki városlakók se nyávognak ennyit.
ha nincs tetem nincs bűntény se, le kell ásni jó mélyre, vagy megetetni a disznókkal 😂
azoknak már 2 kerülettel arrébb menni olyan mint amikor petőfi elgyalogolt pestről kolozsvárra
Másik havert meg szó szerint kiforgatta a csaj, hitelt akart felvetetni vele, rengeteg pénzt elvitt. Természetesen félrekúrt a nő. Bíróasszony meg azt kérdezi havertól “nem akar olyan munkahelyre menni ahol több pénzt keres ? “
Egyenjogúság…
plusz mellé egy sátor meg egy 3 centis önfelfújódó matrac(amit első úton kiszúrtam és mindig leenged reggelre)
fürdés patakban, már ha nem volt kiszáradva, ha száraz volt akkor kettespet víz+ babatörlő
ez már hasonlított a nomádra, igaz tartalmazott némi extrát is
Nagyobb túrát tervezni olyan módom mint ha Japán expressz lennél órára pontosan vicc nekem
dolgozott a vasútnál, plusz itthon még vállalt munkákat, fűkaszálás, favágás stb
asszonyka otthon a gyerekkel(tartós beteg volt és ápolási segélyen volt)
aztán asszonyka félrekúrt, haver lebaszott neki egyet, egyből ment látleletett venni( 99% tippelnék hogy kiprovokálta mert haver minimum olyan nyugis mint én) aztán válás majd vitte mindennek a legalább felét, plusz a gyerek miatt még több mindent, még azokat a pénzeket is a bankból amit haver "feketén" keresett
mondtam is havernak jobban jártál volna ha a csákányt baszod a hátába aztán elásod az erdőben......
http://youtu.be/qkxi915kIVk