Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad lehet. Ezek az orrlukak gusztustalanok. És basszus az a durva hogy már a képen látszik, a fekete műanyagok mattulása 😂
A futomuve hasznalhato, a feke szinten, foleg hogy igazabol a legtobb konkurens 125-os nem mulja felul. Alkatresz van hozza, szervizelni nem nagy kunszt. A generator es a fesszabalyzo az, ami tapasztalatom szerint meg szokott hibasodni, komoly baja (jujj, ebbol majdnem szar szovicc lett) nem lesz.
A latvany meg olyan, hogy vagy bejon, vagy nem. Ha az en gyerekemnek ez tetszene, megvennem neki arra a ket evre.
A v2 is hasonlatos pedig
Ez szép? Vetekszik az első multi és a multipla rondaságával :D
A v2, na az szép volt.?
Na ez legalább szép.....mondjuk ha azt a rovarfejet lecserélnék egész türhetö lenne 😄
Mondjuk én nem mondanék csúnyát a ktm-ről egy ilyen motoron ülve 😂
Jól látod 😅
Ez hülyeség mert bünronda mind. 😃
De hát a gyereknek ez teccik aztán be kellett látnom hogy A1-ben nincsenek nagy lehetöségek. Viszont sok pénzt se kéne rákölteni mert lehet két év mulva lép tovább.
Jogis kérdése de ha lehet akkor a nagyobbat.
2 évig jó lesz a lánynak, gondolom nem dél afrikába fog vele menni
A 890-est meg kínában,nagy a különbség. 😆
Sehonnan 😂 ugyanolyan nehéz mint a 390. Indiai piacosak, olcsók, gagyik. Az az egy szól mellette hogy szép.
Mint ktm fan.....125 duke valami régebbi modell honnan számit jónak?
Hámittomén?
De még a vidéki városlakók se nyávognak ennyit.
ezért jó a csákány
ha nincs tetem nincs bűntény se, le kell ásni jó mélyre, vagy megetetni a disznókkal 😂
És ezt hogy
jaaa hogy ezek pesti genyók?
azoknak már 2 kerülettel arrébb menni olyan mint amikor petőfi elgyalogolt pestről kolozsvárra
titok 😁
Ki az ha nem titok?
Szerintem belpestről a bivalymocsoládi motel az már nomád. 🤣
Havert rakta ki az asszony nemrég, srac dolgozik keményen de figyelt mindig hogy időben érjen haza, vigye a gyerekeket aztán az asszony azt mondta nem segít eleget otthon. Kirakta… gondolom így több segítséget kap 😂 persze vitt mindent, haver meg kapott egy kis alanizsmát.

Másik havert meg szó szerint kiforgatta a csaj, hitelt akart felvetetni vele, rengeteg pénzt elvitt. Természetesen félrekúrt a nő. Bíróasszony meg azt kérdezi havertól “nem akar olyan munkahelyre menni ahol több pénzt keres ? “
Egyenjogúság…
mi ebben a nomád? nekem a nomád az olyan volt hogy 2 teszkós szatyornyi cuccom volt 3 napra, ebből az egyik az szerszámok meg a pótbelsők
plusz mellé egy sátor meg egy 3 centis önfelfújódó matrac(amit első úton kiszúrtam és mindig leenged reggelre)
fürdés patakban, már ha nem volt kiszáradva, ha száraz volt akkor kettespet víz+ babatörlő
ez már hasonlított a nomádra, igaz tartalmazott némi extrát is
Cuker muker motorosok kényeskedéssel 😂 nomádság szó kifejezetten röhejes a szájukból
Nagyobb túrát tervezni olyan módom mint ha Japán expressz lennél órára pontosan vicc nekem
haver járt így
dolgozott a vasútnál, plusz itthon még vállalt munkákat, fűkaszálás, favágás stb
asszonyka otthon a gyerekkel(tartós beteg volt és ápolási segélyen volt)
aztán asszonyka félrekúrt, haver lebaszott neki egyet, egyből ment látleletett venni( 99% tippelnék hogy kiprovokálta mert haver minimum olyan nyugis mint én) aztán válás majd vitte mindennek a legalább felét, plusz a gyerek miatt még több mindent, még azokat a pénzeket is a bankból amit haver "feketén" keresett
mondtam is havernak jobban jártál volna ha a csákányt baszod a hátába aztán elásod az erdőben......
Baszki,eddig ez a műmájer banda vitte a pálmát.Sok marhat nezek meg de ennyi vinnyigast es picsogast ilyen kis etapban meg nem lattam.

http://youtu.be/qkxi915kIVk