Arról nem is beszélve hogy ha a nő kur félre, az nem baj. Viheti a házat, gyerektartást mindent. Ha a férfi csinálja ezt akkor is így jár.
Az utóbbi időben szinte csak olyat hallok hogy a nő megbolondult, visz mindent.
Ezért volt jó téma hogy visszaadhatom-e a pofont ha csaj meg pofoz
Ha igazi egyenjogúság lenne akkor meg némelyik kaphatna egyből ugyan úgy mint egy férfi 😂
De még egy picsa se nyitotta ki előttem ajtót egyenjogúság jegyébe 😆
rossz szemlélet
vagy nő vagy egyenjogú entitás
ha mindenben egyenjogú(amiért küzdenek pár évtizede sikertelenül mert ezt ők sem akarják igazán) akkor miért kellene nőként bánni velük?
szóval miért kellene megkülönböztetni egy női motorost egy férfi motorostól bármiben is?
én úgy látom a nők(általánosságban, a szélsőségeseket kivéve) úgy vannak a "nőiességükkel" mint a cigók a "kissebbségükkel" minden előnyt ki akarnak belőle szedni amit csak tudnak anélkül hogy bármi kis hátrányba kerüljenek miatta
amúgy nyugatabbra már nagyjából azt sem mondhatod egy nőnek hogy milyen csinos vagy ma mert már zaklatásnak veszik, szóval mint mindennel átesünk a ló túlfelére
ezt etetem egy jó ideje mindkét döggel: https://fera.hu/josera-bavaro-...
látom hogy többet szarnak tőle mint mondjuk egy carnilove táptól, és egy kicsit több is kell belőle, de azt már nem tudom kifizetni olyan drága lett
amúgy régen chicopee táppal etettem a kutyákat jó sok évig és az is elkurvult, egyre többet szartak tőle és már az is baszott drága lett és szerintem ugyanúgy telibasszák kukoricadarával mint a bavaro-t
Olvasni tudsz, mi a gond? Vagy irkáltál is a ribiknek? 😆
Amúgy a bot és döglött profilokat szórják ki nagy erőkkel, hogy ne legyen annyi szemét.
Ha szólsz nekik hogy még élsz akkor simán visszaállítják.
Jó hogy szóba hoztátok, nekem is mindenhol át kell írni az indamail-es bejelentkezéseimet, épp elég reklámot küldenek ahhoz, hogy legalább külön fizetni ne kéne, itt is átírtam a gmail-re.
csináltam a citromailes névvel egy freemail címet, sehová nem regisztráltam még vele csak a sportmotoron írtam át a citromos freemailre, de azért még így is jön néha kéretlen tartalom
nekem ezeket vannak a gmailra irányítva aztán dupla szűrővel egész élhető a buli
Ez működhet magánemberként, de cégként azért illik, hogy ne változzon évente a címed. Nekem 25 éve ugyanaz a mél címem, gondolhatod, minden spammer adatbázisában ott vagyok már ☹️ de mostanában már csak napi 10-15 levelet kapok, 5 éve ez még 50 felett volt.
Mivel saját szerver, le se kell töltenem a leveleket, csak ránézek a serverre böngészőből. Mikor kezd megtelni, letörölök pár Gigát, oszt csá.
Az utóbbi időben szinte csak olyat hallok hogy a nő megbolondult, visz mindent.