Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog nőnapot, remélhetőleg van itt motoros nő is.
Szerintem a gmail teljesen fasza,ha gondolok egyet kitörlöm a spam mappát aztán kész,sőt én a képeket videókat is ott tárolom,úgy csinálom hogy az alap email címet mindig változtatom egy számmal,xy1,xy2,xy3 ugyanazzal a jelszóval ,a telefon szinkronizálja az összeset szóval bármikor bele tudok lépni viszont ki tudom jelölni hogy melyikre mentse automatikusan,ha az megtelik,jön a következő így időrendbe is vannak.
Azokat kijelöli azután hogy az összeset kijelölte.Vagy átállítja hogy a legrégebbi legyen elől,aztán (gondolom azok már nem kellenek)És elkezdi úgy törölgetni,úgy csak az éppen aktuális oldalon lévőket törli.
De pont hogy van néhány ami.még kellene. Ha jól értettem.
én lengyelből rendelem a kutya tápot mert ott valamiért olcsóbb mint itthon
ha veszek 3 zsákkal akkor küld egy értesítést hogy megrendeltem majd minden szart 3x küld el mert 3 csomagszám van, legalább 20 mail jön mire itt a táp
ennek az ellentetje a gildan.hu, az küld egy számát és ennyi, még a futár se értesít ha jön a csomag
Freemailnél nem.igy van.
Elég szar a szűrője, szarul is állitható. Meg szerintem ők is adják ki a cimed.
A gmailre alapbeállitásokkal se jött évekig semmi szinte
Arról nem.beszélve hogy ami a freemailre jön tömegével olyan a gmailre szinte egyse
ha sok a szükségtelen jelöld ki az egész oldalt majd lefelé görgetve azt a pár darabot kiveszed ami kell
egy óra alatt megvagy 6-8 oldalnyi anyaggal
bal sarokban kijelölöd azt a kis négyzetet majd kuka
Még igen
Ráérsz?
De hát az megy a spam mappába.Nincs az útban.Ha meg mégis,lehet tiltani meg a kukába dobni.Én nem is szoktam vele találkozni,hacsak nem valami visszajelzés a spam mappába jön.
Folyamatában kellene. Én is ugy szoktam.
Vagy legyalulod az összeset aztán vakarózol.
De ha áldozol rá némi anyagit kiválogatom neked 😀
A gmail fiókom majdnem teli.Nem vagyok egy nagy számítógépes,hogy a faszba lehet szemetelni könnyen 4-5 évet egyszerre.
Mer hogy nem fogok egyenként jelölgetni 3ezer üzenetet az tuti.
a freemail az utóbbi pár hétben megvadult 6-8 szarság jön naponta, egy időben havi szinten volt ennyi
Mondjuk hogy ne szemeteljék tele.
A gmail fiókomra is jövöget már bővebben spam, de azok még többnyire szakmailag szórják az ajánlataikat. A párhuzamosan meglévő de szinte semmire se használt freemailre naponta ugyanannyi vagy több levél jön és azok 99%-a full szemét.
Mindkettő van.
Fizetős lesz még szintén kétezerért a vipmail utódja is, asszem indamail vagy melyik. De a tulajdonos talán ugyanaz mint a citromail esetén.
Magánszemély erre nem fog áldozni kétezret havonta, cégesetén meg esélytelen mert ettől nem somkal többért már domaint is kapsz tárhellyel.
Ismerőseim is költöztetik a citromos mailjeiket.
De minek az az évi 1-2ezer is ha van ingyen?
kb senki sem érti ezt, mert ha évi 1-2 ezer lenne szerintem sokan megtartanák
Elgurult a gyóccerük... azt akarják pézé adni, amit mindenki ingyen ad 😅 Sztem abban bíznak, hogy a 200 ezerből marad 10 ezer, aki hajlandó fizetni, és hát az is szép pénz..
Saját mail serverem van, saját domainnel, és az kerül évi 12 rugóba (cégesen) pedig közepes csomag. Magánembernek feléért is van...
Azt hittem már nem is létezik citromail.Freemail még van?
más téma
fizetős lesz a citromail azt igéri kurva fasza lesz havi 2 ezerért ez a megújult mindenség
nem igyekeznek a spam mentes levelezésre......
szerintem nem sok fizetős vendég lesz
Hát....neked jutott eszedbe hogy meg kéne dugni az ünnepelteket,na már most az ünnepeltek a nők és a Zolik.
te írtad hogy aggódjon, úgy gondoltam már kivont karddal közelítesz felé
Nekem nem ő az ünnepeltem... mindenki a saját párját, természetesen úgy értettem 😠 vagy te Zolit szeretnéd? 😁 mert hogy neked egyből ez ugrott be 😁