Engem ugyan nem igazán érdekel a téma,oda megyek megveszem.Itt inkább most az van amit a Levi is ír,a stílus ahogy a mamlasz ismét megnyilvánul.....Én ezt a képet is csak azért tettem ide hogy ugyn már hol az átbaszás?Direkt a csillagos részt is megnéztem,semmi más nincs csak annyi hogy 10hónapos futamidőre érvényes.Egyszerüen ugyanannyiba kerül annak aki helyben kifizeti meg aki megveszi 10hóra.Hol az átbaszás?
Na látod, pont ezért tiltottam. Egy embert se szólit meg normálisan, csak felsőbrendű okoskodással és hülyézéssel. Ezeket az életben is kerülöm, mert hasznuk semmi de annál többet ártanak.
Nem degradáló az, legfeljebb akkor ha rájöttél hogy igazam van és magadra ismertél, hogy rosszul csináltad. Mert ugye ha jól csináltad és értetted is mit írtam, akkor nem lenne min hisztizni.
Persze mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Választhatok hogy havonta fizetem fixen ugyanazt az összeget, infláció ismerős fogalom ? Mennyit ér az 1évvel ezelőtti 20ezer és a mai 20ezer forint ?
Ha lenne kín keservel összekuporgatott megtakarításod, akkor megvennéd azt a drágább telót (akármit) egy összegben? Ha a válasz "nem". Akkor átbasztad MAGADAT a részletekkel is, akkor is ha valódi 0%, az adott számodra valóban szükséges előfizetés mellett.
Ha a válasz igen. Akkor mi akadályoz meg benne, hogy egy összegben megvegyed, megspórolva a rejtett kamatokat?
Az rossz válasz, hogy "mert így mégsem kell egyben kifizetnem ennyi pénzt"
A jó válasz az hogy "mert kiszámoltam, és így jobban jövök ki"
Az a baj, hogy annyira kurva okosak vagytok, hogy ezt a részét egyikőtök sem fogta fel az írásomnak "Hitel csak akkor észszerű, ha ezzel többet spórol, vagy keres, mint a kamatok" csak egyből megy a hiszti, hogy azt írtam telót venni részletre hülyeség, pedig itt mindenki pénzügyi zseni 🤣
Itt a baj az arrogáns lenéző degradáló megjegyzésekben van.
Fogalma sincs mi hogyan miért. A lényeg hogy okoskodhasson hogy itt mindenki hülye, mindenkit átbasznak csak ő az okos és csak őt nem basszák át. Ez itt a baj.
Még mindig itt tartotok? Egyébként ha átbaszásban kell gondolkodni és egyesek nem képesek megérteni a nullaszázalékos hitel üzletpolitikai célját, akkor a termék átlagárát kell megnézni és összehasonlitani. A nullaszázalékhoz max egy egyszeri kezelési költség társulhat ami még érdekes lehet adott esetben.
Én sem olvasom végig, de neked az elejét sem sikerült 🤣 mert az első mondatban írom: "Hitel csak akkor észszerű, ha ezzel többet spórol, vagy keres, mint a kamatok. " Tehát ugyan azt mondom mint te. ÉSSZEL KELL használni.
Lakáshitelnek pont van értelme (de ezt is írtam), főleg az általad is leírt helyzetben.
Kommunikáció szakmunkás szagközép iskola 😂
Na kérem ,mi van akkor ha szeretnék egy telefon előfizetést mert (azzal dolgozok ,azon oltom a csajokat ,azon csacsogok a nagyival ............................. stb ) és nincs telem fel lehet úgy fogni hogy veszek 20 havi részletre X összeget elosztanak 20 egyelő részre és ezért a kamat az hogy nem többet fizetsz hanem aláírsz hogy e időszakba befizeted a választott szolgáltatást + a telo részletet (nem értem mi a átbaszás hisz ha OTP-be is bemész hitelért ott is alá kell írni hogy visszaadod a lecsót ) De gondolkodhatsz úgy is hogy a szolgáltatás mellé ( vissza térve a mobilra ) hogy 20 hónapig bérled szolgáltatótól egy bizonyos összegért és hozzá füzik 20 hónap után legyen a tied 😉 szerintem ez se átbaszás 😂 Mondatom így is úgy is a végeredmény ugyan az ........................................szerintem itt van a embernek választási lehetőség mit akar gondolni ......... Pl én azért kötelezem el magam mert telo mindenképp kell ,de jobban szeretem ha nálam romlik a pénz mint másnál 😂 😂 😂 😂 ha így is annyi meg úgy is annyi 😉
De, aki bukott annak még a szomszédainak a gyerekei is emlékeznek. Más világban élsz én meg köztük. Az, hogy a jobb módúak lakásra erre arra sokkal több hitelt vettek fel egy dolog, de a jómunkásember max. a lakásra és esetleg egy 2-3 millás autóra addig amíg úgy látszott, hogy megint ugrál a pannonpuma, de egy ideje lenyugodott így megint egzisztenciális félelem jött elő.
nekem küldtek a két beltéri egységhez egyet 😅 Amikor csomagot váltottam a beltérieket is cserélték először azt hittem valami távirányító amikor kinyitottam a dobozt a gyerek mondta apa az egy telefon(fetrengős) De mondom én ilyet nem is kértem,meg nem is mondták,hogy kapok(kezeit széttáró) Na de ha ez egy telefon tedd el kisfiam csak ne is lássam(fetrengős) Azóta kamerázgat meg fényképezget vele kártyát nem kapott hozzá 8 évesen a wifire csatlakoztatva van(kezeit széttáró) Ha lesz hozzá kedvem felrakom a kamerát amit a sógoromtól kapott ez valami olyan,hogy leköveti a mozgást és arra forog amerre mozgást érzékel(kezeit szétáró) Na mind1 napi szinten üldöz vele a kölök, hogy szereljem fel de minden létrám 1-1 épitkezésen van tavasszra befejezek 1-et ha onnan hazajön a létra felteszem ha már a gyereknek van lapostelefonja 😅
Ez pontosan így van,kéri egy barom.Ha rakosgatod félre ugyanazt az összeget akkor csak kergeted a célt,mert sosem lesz annyi amennyi kell.A hitellel ezt a folyamatot fel tudod cserélni,elöbb megveszed aztán gyűjtöd az árát.Nincs ezzel baj,csak ésszel kell,kéne.
Választhatok hogy havonta fizetem fixen ugyanazt az összeget, infláció ismerős fogalom ? Mennyit ér az 1évvel ezelőtti 20ezer és a mai 20ezer forint ?
Ha a válasz igen. Akkor mi akadályoz meg benne, hogy egy összegben megvegyed, megspórolva a rejtett kamatokat?
Az rossz válasz, hogy "mert így mégsem kell egyben kifizetnem ennyi pénzt"
A jó válasz az hogy "mert kiszámoltam, és így jobban jövök ki"
Az a baj, hogy annyira kurva okosak vagytok, hogy ezt a részét egyikőtök sem fogta fel az írásomnak "Hitel csak akkor észszerű, ha ezzel többet spórol, vagy keres, mint a kamatok" csak egyből megy a hiszti, hogy azt írtam telót venni részletre hülyeség, pedig itt mindenki pénzügyi zseni 🤣
Fogalma sincs mi hogyan miért. A lényeg hogy okoskodhasson hogy itt mindenki hülye, mindenkit átbasznak csak ő az okos és csak őt nem basszák át. Ez itt a baj.
Lakáshitelnek pont van értelme (de ezt is írtam), főleg az általad is leírt helyzetben.
Na kérem ,mi van akkor ha szeretnék egy telefon előfizetést mert (azzal dolgozok ,azon oltom a csajokat ,azon csacsogok a nagyival ............................. stb ) és nincs telem fel lehet úgy fogni hogy veszek 20 havi részletre X összeget elosztanak 20 egyelő részre és ezért a kamat az hogy nem többet fizetsz hanem aláírsz hogy e időszakba befizeted a választott szolgáltatást + a telo részletet (nem értem mi a átbaszás hisz ha OTP-be is bemész hitelért ott is alá kell írni hogy visszaadod a lecsót ) De gondolkodhatsz úgy is hogy a szolgáltatás mellé ( vissza térve a mobilra ) hogy 20 hónapig bérled szolgáltatótól egy bizonyos összegért és hozzá füzik 20 hónap után legyen a tied 😉 szerintem ez se átbaszás 😂 Mondatom így is úgy is a végeredmény ugyan az ........................................szerintem itt van a embernek választási lehetőség mit akar gondolni ......... Pl én azért kötelezem el magam mert telo mindenképp kell ,de jobban szeretem ha nálam romlik a pénz mint másnál 😂 😂 😂 😂 ha így is annyi meg úgy is annyi 😉