Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a net sok a vodafonnál feltöltősként 5 ezer a 3x5giga net
beszédet nem tudom mennyi, mert évente beszélek 5 percet, ha 500ft/perc akkor se érdekel
sms meg most írtam kb 20 db mert elküldtem a pannon gsm számról az új vodafonost az ismerősöknek, azon a kártyán van kb 8000ft egy hét múlva megy a kukába mert senki sem tudja elhasználni a családból mert mindenki szinte ingyen beszél, eladni meg nem lehet amióta ez az adategyeztetéses faszság van
Riasztoba szoktam tenni,sms-t ad. 😆
Hát te is pont ugyanolyan hülye vagy mint a mamlasz.
Azért mert te feltőltős vagy, én is az kellene legyek?! Telefonálok, netezek. Nekem az előfizetés megéri. Ezen felül 0%os részletre igenis oda adták a telefont. Nem vagy egy nagyon okos ember ha ezt nem tudod így elképzelni. Sőt az infláció miatt még Pipisen mondhatnám hogy olcsóbb is lett.

Ezen alapon akkor ne is vegyél telefont és máris megspóroltad a telefont, a havidíjat vagy a feltöltőt és még az áramot is mert nem kell töltsd a telefonod. Plusz azt az időt is ajándékba kaptad.
A feltöltős mindig is drágább. Az annak jó akinek se családja se barátai se üzlet ráadásul sóher is.
Voda nagyflottás csomag, belföldi korlátlan beszéd és 100 sms, havi 2500. 5GB net plusz 1500, de pl 5-ért korlátlan. 🤐
Hülye igényeid vannak. 😆
Látom a példámból hogy nem került többe.
Szarul,az előfizetésem kb annyi mint neked a feltöltés,ingyen duma hálózaton belül korlátlan,és 10Gb net. 🤔
Az összes szolgáltatónál drágább összességében a pepaid.
Rögtön személyes sértésnek veszed, ha valaki ellent mond neked, és át sem gondolod az érveket.
25forintért telefonálok feltöltő kártyával. 4500forint 4Giga net. Szarul hangzik? Ha nem számolsz utána akkor biztosan.
Utána számoltam (most csak a te kedvedért). Én csak 2700forint/hó áron használtam 2022-ben, úgy hogy nem igazán érdekel mennyit használom, nem spórolok.
Annyi hogy időnként megpróbálnak rábeszélni előfizetésre, én olyankor visszanézem a számlatörténetemet, és közlöm velük hogy ha ennyiért tudnak előfizetést ajánlani hűségidő nélkül, akkor már írom is alá. Abból hogy még mindig feltöltős számom van, sejtheted hogy nem sikerült.
Az alap ingyenes lebeszélhető, korlátlan netes előfizetéssel sem használnám többet, ellenben a különbözetből simán futja bármilyen telefon cofidiszes kamataira is.

Ha te számoltál, összehasonlítottál, és nem hitted el hogy 0%-os kamatra hozzád vágnak egy hitelt, és a te saját szokásaid és igényeid mellett jött ki, hogy így jársz a legjobban, akkor ügyes vagy, gratulálni tudok csak.
Biztos lehet annyit netezni és dumálni mobilon hogy így jöjjön ki jobban, csak ne hidd el hogy nem fizettél érte.
Utána néztem, és számoltam. Simán nem éri meg. Alsó hangon így 72ezer forinttal kerülne többe nekem a mostani szokásaim mellett, hogy nem egyszerre fizetem ki. Inkább veszek egy 180ezres telót egyben kifizetve.
Ráadásul ez egy olcsó teló. Ne mond már hogy probléma 130ezret egyben kifizetni.
A hűség pontokkal is az a baj, hogy az is pénzbe kerül, amit én nem fizettem meg korábban.
Csak vicceltem korábban, de nagyon megleptél most, hogy valójában elevenedre tapintottam.
De nem kötnek oda,baszki bemész egy euronics-be,és ott ugyanannyi részletre mint ott egybe megvéve.
felénk most a polgárőr díjcsomag a nyerő, lassan mindenki polgárőr lesz
annyian vannak hogy évente 1-2 alkalommal kell az embernek este járőrőzni 😂
plusz nyertek pályázaton fasza kocsit benzin hegyek, van habzsi-dőzsi, évente 4-5 kaja stbstb
Az egész család ebben a flottában van. Ingyen beszélek a tág családi körrel, ès akivel nem azzal is kedvező másodperc alapon.
Korrekt teljesen az előfizetésem, nekem.
Akkor mi a bánatos fasszal basznának át?
Ez az ökör megint jött, megint okoskodott, megint hülyeséget beszélt mert alaptalanul csak okoskodik, információ nélkül.
nem átbasznak csak ugye ha aláírsz 2 évet akkor nem nézel más szolgáltatót
3-4db 2 éves hűség és kb sosem fogsz váltani, és ez a szolgáltatónak jó dolog
persze a váltás se egyéttelműen a legjobb dolog a világon, de ha nem nézed mi van még akkor esélyed nincs olcsóbb-jobb dologra
De te hülye. Hol basztak át? Így is úgyis fizetem a havidíjat mert telefonálok. Tökéletesen megfelel nekem a havidíjam és a szolgáltatás.
Csak te vagy ilyen retardált, hogy szerinted mindenki hülye és mindenkit átbasznak csak kizárólag tèged nem.
150-nek 😅 vagyis mindenképp kifizeted a hasznuk*. Csak az olyan, mint Levi, gondolja, hogy ő járt jól (és engem átbasztak), lásd alább.

*meg ugye a részletért cserébe odakötnek 2 évre, és OTT keresnek még rajtad.
nem, a kawásra 😅
régen úgy néz ki nem volt ennyi hülye mint most aki teli áron is vásárol
Régen minden jobb volt.
Régen,most meg most van.
régen a voda előfizetésre szórták az ilyen akciókat
a költéstől függően fél- egy havi munkabérrel megegyező értékűeket adtak gombokért
vagy ha egy jó flottában voltál akkor még drágábbakat
pl nekem évekig volt baptifon baszott olcsón volt telefon 2 évente
de a kormányzati díjcsomaggal is lehetett jó telefonokat pár ezerért venni
Azért mert te vagy ini már nm adnak telefont alanyi jogon.
Bár igény lenne rá.
a 0/1 meg a 70 forintos telefonok azok ténykeg akciósak voltak anno
amik most vannak azok nem akciósak most csak egy kicsivel kevesebb haszonnal adják
Hát igen, költést és az időt is figyelembe vették, de főleg a költést.
emlékszem ,mikor lejárt a hűségidő vagy még több idő eltelt vagy ha sok volt a telefonszámla ,rohadt jó kedvezményeket adtak
mondjuk ezeket a listaárakat nem tom honnan szedik, szinte sehol sem azzal számolnak. Igazából nekem a hűségidővel van bajom, akkor legyen ugy mint régen a telenor elején vagy a pannon gsm idején, hogy a hűséget tényleg dijazták kedvező készülék árakkal. Most szinte márkakereskedői bolti árakon adják és irj alá kétévet
Ami még bónusz hogy én havi ezressel olcsóbb csomagot kapok,így még jobb a matek az új belépőhöz képest.