Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erről beszélek.
De azert remelem prepaid kartyaval nyomulsz mert az az okosok aduásza a nyereszkedo multik ellen. 😆
Szégyen vagy. Most már megint húzod ki magad.
Arra válaszolj, hogy hol lettünk átbaszva, ne terelj itt mindenfelés. Többet fizetek érte mintha egyben fizettem volna ki?! Nem! Akkor tessék levezetni, hogy hol vagyok átbaszva.
Az előfizetésem maradt, éd akkor is maradt volna ha nem veszek telefont tehát az fix, nekem tökéletes, nem akarok feltöltő kártyás lenni.
Kiadtam volna egyben a 270ezret vagy választhattam hogy 20hónap alatt fizetem ki. Hol van itt az átbaszás?! Ugyanannyit fizetek ki csak nem kell kiadjam egyben.
amúgy abban igazat adok neki hogy ha még zsebben is van az a pénz, de megkapja részletre, és mindenképp kell neki az a szolgáltatás akkor érdemesebb részletre venni ha azt a pénzt amit nem fizet ki be tudja fektetni másba
Azt én mondtam neki 😅 nem veszi észre magát, hogy a szolgáltatók épp az ilyen csóró csicskákból tollasodnak meg... kell neki virítani a 270 ezres teló, de kifizetni azt nem bírja 😅 sebaj, szerencsére "ingyen hitelre" odadják neki 😅 komolyan szánalmas 🤣 meg én is, hogy leállok vele vitatkozni ☹️
én ezt sosem mondtam hogy átbasznak, csak korlátoznak
esetleg annyi van még benne hogy ha nincs egyben 300 ezred de mivel 20x 15 ezret viszonyag könnyen ki tudod izzadni így vásárlásra ösztökélnek, hiszen ha nem lenne a 20 havi részlet akkor minden csóró nokia 5110 telefonnal téblábolna
és most nem rólad van szó hanem azokról akiknek igénye lenne csak tehetsége nincs ezeket fedezni, ezek a legjobb droidok, hiszen mindent is részletre vesznek, ezáltal minden pénzüket ki tudjákénekelni a zsebből
nekem van olyan hölgy ismerősöm akinek 60 ezres havi telefon számlája van az ilyen vásárlások miatt, aztán keres kb 150 ezret
na az ilyen soha nem venne 300+ ezres telefont ha nem volna az "ingyen" hitel 2 évre
de van aki laptopot vesz részletre, ráadásul olyan ócskát amit én 0 forinttért se hoznám el ha azt kellene használnom
Milyen tényeket? Már leírtam, B+ nem ismétlem el. Tanulj meg olvasni.
nem fogja megérteni sose.
Tehát nem basznak át. Ennyi Ini, te sem azt mondod hogy átbasztak és balfaszok vagyunk. Ez itt a nem mindegy.
Ez nem magyarázat. Ez megint duma a levegőbe, tényeket írj le.
Mert csak fitogtatod hogy mekkora egy arrogáns barom vagy. Mint ahogy akinek nem bmw-je van az balek, aki nem bock bort iszik az igénytelen, aki az avatart moziban nèzte szintén balek. Aki 20hónap alatt részletben fizet ki pont ugyanannyi pénzt, az szintén balek.
Sehol semmi tény csak járatod itt a szád mert otthon már senki sem hisz neked.
még egyszer írom
nem átbasznak csak 0 forintból magukhoz kötnek 2 évre
mert ugye neki tökmindegy hogy egyben kapja meg a telefonért a pénzt vagy 20 hónap alatt, akkora a cégbevétel hogy ezt meg sem érzi
amúgy amit ő ad 300ért azt megkapja jóval 250 alatt, 50+ ezerért meg lehet akár jótékonykodni is
"Na tehát hol votl az átbaszás a 0%-kal ?!" - ott, hogy ha nincs ez a konstrukció, akkor nem veszed meg 😅 Magyarán el adtak neked valamit erődön felül, úgy, hogy még azt is hiszed, jól jártál - igazi balek.. de ezt már a múltkor is mondtam, akkor is berágtál miatta 😅
Arról beszélj hogy hol basznak át ne arról hogy mi volt 30éve.
Kb. a homokozóban játszottál, amikor én (az elsők között) nyitottam Pannon GSM kereskedést... lécci, magyarázd már nekem tovább, hogy hogyan is működik az üzleti modelljük 😄
Na de akkor hol basztak át ?! Ezt magyarázd el nekem legyél szives.
Vettem egy telefont amit meg akartam venni. Mindegy hogy honnan, meg akartam venni. Így kb 30ezerrel lett olcsóbb mert akkor nagyjából 300volt a médiás ára, itt 270y

Na tehát hol votl az átbaszás a 0%-kal ?!
Jaaa hát leírtad, sehol, ugyanannyit fognak mintha egybe fizettem volna ki, de így 20hónap alatt pont igyanannyit fizetek mint egyben. Jól átbasztak ezek engem. Pont ugyanúgy járt mindenki.
Amióta van ez a Marathon csomag, ami egy évig működik, nekem nincs több kívánságom.
Van egy külön kártya amiről csak a net megy a kocsiban, hogy legyen netrádió meg waze. évente 4000forintot megér ez.
Őszintén? nem mindenki, de te biztosan 😅
Kurva nagy mákjuk van ezeknek a távközlő szolgáltatóknak, hogy nincs több ilyen ügyes ügyfelük, mint te, mert tuti csődbe mennének 😅
Komolyra fordítva: vehettél tőlük egy 270 ezres telót 270-ért? ebben mi is a nagy üzlet neked? Az, hogy 20 hónap alatt csepegtetted vissza? Hurrá. Egyébként azon a telón így is fogtak 50-80 ezret, csak lassabban - plusz tudják, hogy a következőt is tőlük veszed majd 2-3 éven belül, mert azt hiszed, szeretnek 😅
"de fogalmad sincs mik a lehetősègek." - mert azt hiszed, ezeket csak te tudod? akkor te tényleg nem vagy 100-as 😅
Ja, én is kb. mindent neten csinálok. Ha meg hívok is valakit nem picsogok órákat.
Kurvára nem ezt mondtam. Tanulj meg olvasni. Én meg majd visszanézek ha kihisztizted magad.
Nem, te azt mondtad hogy minket mind átbasznak. Ne magadat állítsd be szentnek és mi támadtunk rád mert nem így van. Te jöttél nagypofával hogy mi mind át lettünk baszva.
Nem magyaráztad el, hogy mivel basztak át. Fiktív hülyeségeket beszéltél.

Na tehát, van egy előfizetésem már 5éve. 2évente vehetek telefont ha akarok. Az előfizetés mindig ugyanannyi, ha van telefon ha nincs.
Veszek egy telefont 20hónapos részletfizetésre, fillérre pontosan leosztják a 270ezret 20hónapra. A 270ezres telefonom így is a független ára alatt van.
Az hogy te tudnál olyan díjcsomagot ami olcsóbb, vag mint a Laci, feltöltőkártyázzak jujj de jó lenne nekem. Az nem magyarázat.
Megint jössz az arrogáns mindenki hülye csak te vagy okos dumáddal, de fogalmad sincs mik a lehetősègek.
a világ legtutibb dolga az sms, azon betegre keresték magukat a szolgáltatók, gondolom elkapta őket a sírás amikor ezek az írogatós dolgok megjelentek
most a nettel szopatják a népet, most már az lett az aranytojást tojó tyúk
Nyilvánvalóan.
Nem is ez volt az alap felvetés... hanem az, hogy jöttök itt azzal, hogy nektek milyen jóságos 😁 és amikor erre azt mondom, hogy nyugi, ti is befizetitek ugyanazt, csak máshogy, akkor meg én vagyok a retardált...
Szolgáltatást veszünk igénybe, fizetünk érte (elég sokat), ez van - de vannak annyira ostobák, hogy elhiszik, hogy ez értük van 😅
Van elofizetesed telefonra?
Látod, pont az ilyen hülyékből élnek meg, akik akkor se értik, ha megpróbálják elmagyarázni nekik... 😅
Tudom, te jól jársz, az egész családod jól jár, Blődi is jól jár, Zolinak meg ingyen hitel van - a szolgáltatóknak a 100 milliárdos profitot, a belvárosi új 50 ezer m2-es irodaházakat meg a szél hordja össze 🤣

ui: tök jó, hogy visszajött a hanyatt fekve sírva röhögős szmájli, mert kb. ezt érdemled 🤣 toljad még, abba ne hagyd.