Mivel nem írtad a márkát így nem is tudok válaszolni a kérdésre,de egyébként nem is lényeges hisz azokat az infókat te magad adtad meg.
Miszerint nem tudod tisztántartani a sisakodat.Szóval valahol hiba van a rendszerben,vagy a sisak vagy te.
Akkor újra:
"Akkor nézzük a tényeket,van egy sisakbevonat és vagy te aki ennek tisztántartásával nem boldogul.Szóval vagy a bevonat szar vagy te vagy balfasz.Megadom a lehetőséget hogy te magad döntsd el."
Ehhez nem kell az én tudásom,neked kell tudnod.
Nem,a tema az hogy bekezelsz magadnak egy csaladot ami lathatoan nincs.
Velemenyt mondasz egy sisakbevonatrol meg a tisztitasarolu,ugy hogy azt se tudod melyik sisak.
Te tenyleg klinika eset vagy,azert mert minimum 5-10 eve kozod nincs a motorozashoz,csak gunnyasztasz szolgalatban egyedul en meg feldobhatok egy evvel kapcsolatos kerdest.
Volt ilyenem,de egyszer letort a feje es elaztatta a tanktaska belsejet,viz mindig van nalam,papirzsepi,vagy kuton torlo is akad.
A maradek bogarfolt meg valszeg azert lesz mert nem ilyen akkuratusan torlom mint te.
Ha meg beirok ide motorozassal kapcsolatos dolgot jon blődi es megmondja hogy nem szabad sisaktisztitasi temat inditani.
Csak covidhiszti vinnyogast,mert az neki fontos 0-24-ben.
Írtam már,a lőtéri kutyát nem érdekli hogy számodra ki mi.
Akkor nézzük a tényeket,van egy sisakbevonat és vagy te aki ennek tisztántartásával nem boldogul.Szóval vagy a bevonat szar vagy te vagy balfasz.Megadom a lehetőséget hogy te magad döntsd el.
Erre én is igényes vagyok, legutóbb egy 11éves HJC FG-14 sisakot nyugdíjaztam, aminek még eredeti a plexije, de még most is vállalható állapotu. Az én módszerem az, hogy motorozáskor mindig van nálam egy mikroszálas törlőkendő előnedvesítve, amit egy zacsiban tárolok így nem tud kiszáradni. Van plexi tisztítóm is, de azzal otthon ápolom a plexit motorozás után, az meg azért jó mert hagy egy vékony bevonatot a plexin, amiről könnyebb letörölni a bogarakat.
Hat,nem is bizonyitasz,csak irsz,ami egy forumon nem er semmit.Szamomra csak blődi vagy.Pipi jol leirta a neved.
Az azert leirja a jellemed hogy megfellebbezhetlen velemenyt alkotsz olyan targyrol amit se nem fogtal,lattal,a nevet sem tudod.
Egy narcisztikus forumtroll vagy,se csalad se semmi,egyedul gubbasztasz a szolgalatban,es elutod az idodet,mert a kutya nem szol hozzad.
Én nem is akarok neked bizonyítani semmit.Számomra te egy senki vagy.Egyébként nem is csak két helyen melózok,és nyugodt lehetsz,én az itt töltött időmet nem mástól veszem el,a családtól pláne nem.
Mit takar az "ilyen sisak"?
Nem gondolom annak. Én, amikor megérkezem haza, levetkőzöm, egy szilvia a sisakra, lemosom a motort, de ugye ott is beáztatom előtte azt is sima vizes áztatással, aztán vödörben mosószeres víz, azt ráfröcskölöm a motorra (leginkább ugye az elejére), aztán kefe, aztán szivacs, mert a kefe szála oda is bejut ahová a szivacs nem, azután tiszta víz a slagból aztán száraz rongy. Utána a sisak enyhe mosószeres szivaccsal, tiszta víz és a végén újfent szilvia. Pár használat után cipőszagtalanító a belsejébe, amúgy a levegőn van kiakasztva a szellőzés miatt.
Bonyolult, vackolós, de ezért tiszta, és jó illatú és nem kell szégyenkeznem sehol. Nem mellesleg jót teszek ezzel a saját lelkemnek.
Irrelevans hogy en mit teszek,te allitasz olyat amire semmi bizonyitek nincs,csak az hogy allitolagos 3 gyere+feleseg+ket munkahely mellett szanalmasan sok a forumon eltoltott eleted,minimum annyi mint nekem,egy ilyen csaladi eletu se tolt itt annyit mint te.
Azonkivul csak a te bemondasod az alapja,ami nem er semmit.
Igy ugy velem vastagon kamuzol.Ez az ami szanalmas.
Es meg mindig nem mondtad meg hogy fogtal mar a kezedbe ilyen sisakot?
Ja, az nem követendő valóban, de leszarom 😆 Látni akarok amikor motorozom.
Otthon én is a kíméletesebb módszert választom, de a papírtörlővel áztatás viszont enyhén túlzás. Szerintem.
Az autómosó kefe ami kethete ázik a koszos vízben.
Rajta.
Maradok a tisztaviz-papirtorlo combonal,ahogy freelac írta.A plexin.
A sisakot néha lemosom szappanos vízzel.Olyan évente 3x.
Blodi szerintem meg 6 éve nem ült motoron.Szoval nem releváns.
Miszerint nem tudod tisztántartani a sisakodat.Szóval valahol hiba van a rendszerben,vagy a sisak vagy te.