Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van bogároldó trutyi.
De amúgy én a benzinkútnál az ablakmosóval szoktam 😁
Ja és a matt festésnek a Turtlewaxos áttörlés segít hogy jól nézzen ki.
Ez a jobb,a szarabb a givi sisakom,az vagy 6-8 eve dobozban van,mostanra ragad a bevonata.
Mattból van nagyon szar és kevésbè szar 😂
A “selyemfényűek” jók, azok nem a tipik matt de nem is fényes. Van amelyik matton az ujjlenyomat is örökre ottmarad 😂
Leukoplasztot neeeeee !!!!!! Még feltámad a bogár , azt hiszi gyógyítani akarod , hogy bekötöd a sebeit ! 😉
Engem.
Pinlockot nem igy mosom.
Sisakot sem,plexit vizes pzs-vel teritem be fellazitani a bogarakat.
Most csak egy altalanos tisztogatas,hogy szezonra legyen kevesbe bogaras.
Lakkozott festesnel siman lejon szappanos vizzel a bogartetem.
Mattot kefevel is megkinalva maga a tetem lejon,de marad egy halvany folt.
Nem sajnos 😟 ez mai termés 😁
Amúgy gondolkoztam hogy fel kéne hajtani de sajnos sokat töketlenkedtem és tegnap csak a fotelból árnyék bokszoltam 😎
Lehet hogy így van, amik eddig az én kezembe kerültek azon nem volt. Viszont! Emlékszem hogy volt amihez járt egy kis csomag zselés trutyi. Havernak amikor vettük de nem tudom milyen márka volt már a bukó. Persze a pinlock mindig pinlock :D
Ki a szart érdekel.....Egyébként úgy tudod a legjobban leszedni ha raksz rá kéztörlőt és befújod ablaktisztítóval és hagyod pár percig.Simán lejön.
Fesd le. Vagy tegyél rá leukoplaszot
Csúnya.
Van.az csak nem veszed észre. Kicsit olyan tapadós a tapintása a belső oldalán. Valóban úgy működik ahogy irod, de ez még pluszban valamit javit a dolgon.
Nem mindegyik taknyos,valamelyiken szilárd a bevonat.
kitörés túrán voltál rotyogóval?
Hamar megnéztem volna , hogy a Shoei pinlock evo-n van e takony , de annyira originálisan bevan stanyeclizva , hogy inkább nem bontottam ki ! Ez 2022-es , de a régebbi darabokra emlékezve nem dereng a takony !?! 🌬️
Mai játszási gurulás 86 km 😁 süt a nap 😂
Mit érdekel az a bogár a sisakon?
ha van taknyos réteg rajta akkor az tuti a páramentesítő, ha nincs akkor meg nincs
A két réteg közötti légréteg miatt nem párásodik. Nekem eddig egyiken sem volt semmilyen réteg amit le lehetett volna törölni. Pedig volt nolan, hjc, xlite és van scorpion meg caberg is a családban. Általában én takaríton az összes bukót.
Én ugyanúgy szoktam mosni mint a szemüvegemet. Enyhe szappanos víz, kézzel 2x átmosva és egy nagyon finom puha szövet kendővel törlöm szárazra, visszapattintom és utána törlöm le az ujjlenyomatokat a belsejéről.
Nyáron meg ki szoktam szedni mert hiába vigyázok rá, puha műanyag és 1-2év alatt összekarcolódik.
Így gondolom én is... hogy nekem sem lesz többé.
majd pár dolgot kiserélnek rajta 5milla+ áfáért és máris lapozgatni fogja a vezér hogy van-e még a piacon dugattyús adagolós mixer 😂
az a réteg miatt nem párásodik
nekem munkavédelmi szemüvegben volt ilyen nem párásodó aztán egy csepp izzadtság ás máris meglátszott a csepp nyoma, utána le kellett áztatni vízben az egész réteget
Asszem rendelek pinlockot. 😆
De matt sisakot se veszek tobbet.
Teljesen nem jon le a bogar,egy folt marad utana,sikalni meg nem lehet.
Is, de van.valami.vékony nyálka rajta. Azt nekem sikerült az egyikről lesikálnom. Szóval inkább áztatás öblités és ne törölgesd. Meg lehet a melegviz se hasznos.
Gumiszeru reteg?
A szilikon tomito a szelen korben?