Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szappanos viz. De ha lejön róla az a vékony gumiszerü réteg baszd ki a picsába
Pinlock lencset mivel erdemes lemosni?
Van e ertelme leszedni?
Nem motoros téma , de esetleg valaki még kíváncsi rá mi lett a mixerem sorsa !? Szóval a múlt hét szombaton megállt a nyavajás , nagy örömömre tele betonnal 7m/3-rel ! Nagy szerencsémre akkor 13h-tól 19h-ig takarítottuk , mire kitudtuk "piszkálni" belőle a szart ! A mixer azóta is 1 hete a műhelyben van , nemtudták a szerelők sem elindítani , most valami elektromos szakembert várnak , aki laptoppal megvizsgálja hol fáj neki ! Még a közelébe sincsenek mi baja lehet !? EDC-s adagolóra gyanakszanak , aztán majd kiderül ! 🤔
Pipinek mondhatod,tudod......neki a régi autó értéke sem számit az új autó vásárlásnál.Tehát nála ez úgy működik hogy ha egy 5millás autó helyett venne 4millióért akkor szerinte egy millát fizettek neki azért hogy elvigye azt az autót.
pipinek egyéni matematikai képletei vannak 😂
bár a használt toyotával egész jól járt emiatt a megtérülés sokkal előbb lesz meg
neki esélyes hogy 10 éven belül tényleg ingyenbe lesz az a dacia golfkocsi
Semmi sincs ingyenbe. Max azt hiszed.
szerintem az is csak 3g
cseréld le egy ilyenre: https://ipon.hu/shop/termek/no...
ha csak telefonálni kellene tuti vennék egyet, szerintem nagyon faszán néz ki
Engem az nem érdekel hogy mikor mi mennyibe lesz,engem az érdekel hogy ott akkor abban a pillanatban mennyit ér nekem.
nekem hamarosan ingyenbe is van(kezeit széttáró)
Saját számításod szerint.Valójában nem annyi.Ha úgy számítjuk hogy az előző autó értéke nincs belekalkulálva,akkor azt mondom hogy csak ingyen kéne,pénzt nem adnék érte.
Akkor te is betéptél,mert ez indiába volt.
pont annyit adtam én is(meghajlós)
Egyébként én is.
😅 valóban azok lehetek 😅 egy csomó beszipkázott patkánnyal találkoztam a környéken(fetrengős)
Ez a cikk címe.
"500 kiló kannabiszt ehettek meg a patkányok egy rendőrségi raktárban"
Hát azért is csak max 2millát adnék,inkább másfelet,többet nem ér.
neked a gold wing kell 😅
én ezeket szállítás közben semmisíteném meg(kezeit széttáró)
most ép nézem az egyik lakásban amit csinálok a 3 konvektor ami tartja a 20 fokot a lakásban 5 m3 eszik(kezeit széttáró) A nyílászárok mind cseréltek vadonás ujak. Mondjuk ez ép második emelet a leg optimálisabb mert alul, felül és 1 oldalt kapja a meleget.(kezeit széttáró) Egy fűtésszezonban minden pecó 1200 m3 alatt marad(kezeit széttáró) Mind 3 konvektoros. a földszintiek fogyasztanak valamivel többet(kezeit széttáró)
a 750-es gázzal szemben minden képen jól(gondolkodós) mennyi a h-tarifa 25 ft körül van?
mert csak a magyar kap éjszakai pótlékot 😅
nem kell átalakítani(ujjával nemet mutató) a hátsó üléssort kibaxni belőle a kutyának fekhelynek az első ülést koppig hátratolni.(kezeit széttáró) Hát az ajtót lehet át kéne alakítani sirályszárnyasra, hogy beférj de az két zsanérral 8 csavarral megoldható 😅
nekem nem jön be fél linkkről mi ez?
annyiért el(gondolkodós) a spring már 9 milla felett van annyiért ez se jött volna a portára 😅 A hülyék a 42 lóerős motort 65 lóerősre cserélték(fejét fogó) Pedig a menet teljesítményével semmi baj nincs inkább a 26-os akut váltották volna még egy félszer nagyobbra többet ért volna(gondolkodós)
nókia c2-őmmel mi a helyzet az sem fog működni?