Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy eséllyel kijön felfelé komplett a motor váltóstól, mikor a C5-ben volt motorcsere minden szerviz és aki csak hozzáértő volt azt mondta, hogy csak alulról lehet kivenni a motort futóművestől erre egy kis mozgatással egy zsiráffal felül kijött egyben minden.
Csak ennyi lenne? Van még szerintem ezen felül is.
(De ha félsz csak szarabb lesz, mondom én, amikor én hallgattam a telefont, hogy mikor szólnak, hogy jöhet a követező, folyamatosan állt a pöcsöm a félelemtől...)
Uh, nehogy azt nézzék el, mit kell levágni vagy felvágni...
És akkor így bízzon az ember.......
Remélem képben lesz. Aszonta lehet pénteken haza is enged, csak otthon fájdalomcsillapitózni kell majd. Remélem minden rendben lesz.
no para, nekem a műtőben kérdezte meg a doki melyik kezemet kell műteni
aztán sikerült 😁
Ne stresszelj,attol rosszabb.
Szuuuuusssszzzzzaaaaaa.
Kezdek azért ezen is stresszelni
Ittak ezek eleget?
Szerintem filctollal jelold be hol vagjanak,biztos ami biztos. 😆
Ja es ugyelj hogy ne csak az izomlazito menjen be,az altato meg nem. 😆
Ja, dokimmal még nem találkoztam,vizitkor megáll a bagázs az ágynál,holnap mehetek haza. De hát most jöttem, mondom.......elnézték az ágyat.
Na ez a jatt is jó kérdés mert most azt senki nem er adni. Miskolcon már alig van.sebész,a héten is.kirugtak egyet pénz miatt
Egyenlore tapasztalat van a bajcsi korhazrol.
Viszonylag fiatal a felujitasa,16-os.
Intenziv fasza,katonas parancsolo apolok.Karacsonykor keresztfater fajdalom,szivtajekon,biciklivel korzeti,korhazba mentovel,azonnal kateter,stent beaplikal,ebren,harmadnap latogathato,egyhet,normal kortetem,meg egy het mehet ki.Kaja eheto,nem gourme.Furdo kortetmenkent egy,4 agyas,ketten voltak benn.
Egyhet kinn,utana honved korhaz fured,szanatorium,ketagyas szoba furdovel,kaja van,nem gourme.
Elsonap hosszufolyoson le kellett ulni faradsag miatt,ket het mulva siman setalt vegig,allandoan vizsgaljak,szurkaljak.Mar jonne haza,majd a hetvegen hozzuk.
Amugy jol mar nem lesz,kozepesen komoly,de meg ketyeg.
Egesz jol osszehoztak ellatasban.Semmi nem jattos.
Nem az, sebészet. Itt az átlagéletkor ahogy nézem.surolja a hatvanat.
Nővérek is vegyesek, ma már összefutottam egy bő kétmázsással is.
Ez is hátszeles de hát itt még sose voltam fogalmam nincs az itt uralkodó állapotokról
Szekszárdra jöhettél volna, apu most volt kipucoltàk a térdét. Teljesen meg vagyunk elégedve, nekünk az elmúlt kb 5évben minden 100%-os volt. Nem német szint az biztos te panaszkodni nincs okunk. Gyorsak, korrektek. Lehet azért mert van “hátszelünk”, de ismerősök sem panaszkodnak, úgyhogy nem hinném.

Jelentkezz majd hogy hogy sikerült!
a terhes részleg még nem olyan gáz, ott találni jó sunákat is
kicsit pocakos de az inkább extra mint hátrány 😆
Hát elég lepukkant kórház. Folyosón egy wc zuhanyzó.......ráadásul teltház, a női részlegen jutott hely.
mist pár évig kicsit szar lesz minden utána ismét beüt az évtizedes jólét, akkor kell majd venni
most kb semmit se szabad mert minden irreálisan drága lett
pl amit a gyerek biciklit vett múlt évben 1,4 ért az már 1,9 lett ősszel még 1,7 volt
Kb 15-20 evem van.De leget csak 10,mar nem költök draga dolgokra.
Ja értem, szerintem is egyben munkálják meg de hogy mi a pontos gyártástechnológia azt nem tudom.
múltkor nézegettük a villanyos kocsikat a gyerekkel
5 milláig egy értelmes nincs köztük
5 milláért meg lehet venni egy használható dízelt messzire menni
Nem ismerem az Opel hajtorudakat, de motoroknal gyakori, hogy a ket reszbol allo hajtokar also szemenel a (szetcsavarozhato resznel) gyarilag eltorik es ugy lesz ket reszbol allo, nem vagassal vagy ket kulon darab ontesevel.
ahol ráteszed a főtengelyre 2 félből van ott el van törve a 2 fél nem külön megmunkálva
Olyan sose lesz
A villanyautózás nem nekem való, de ha sikerül hamarosan átnyergelek egy szívóbenzines japánra, persze az Astra is megmarad, mert többet ér mint a piaci értéke, főleg a vonóhorog miatt amit 2 éve rakattam rá.