Nagy eséllyel kijön felfelé komplett a motor váltóstól, mikor a C5-ben volt motorcsere minden szerviz és aki csak hozzáértő volt azt mondta, hogy csak alulról lehet kivenni a motort futóművestől erre egy kis mozgatással egy zsiráffal felül kijött egyben minden.
Csak ennyi lenne? Van még szerintem ezen felül is.
(De ha félsz csak szarabb lesz, mondom én, amikor én hallgattam a telefont, hogy mikor szólnak, hogy jöhet a követező, folyamatosan állt a pöcsöm a félelemtől...)
Ittak ezek eleget?
Szerintem filctollal jelold be hol vagjanak,biztos ami biztos. 😆
Ja es ugyelj hogy ne csak az izomlazito menjen be,az altato meg nem. 😆
Egyenlore tapasztalat van a bajcsi korhazrol.
Viszonylag fiatal a felujitasa,16-os.
Intenziv fasza,katonas parancsolo apolok.Karacsonykor keresztfater fajdalom,szivtajekon,biciklivel korzeti,korhazba mentovel,azonnal kateter,stent beaplikal,ebren,harmadnap latogathato,egyhet,normal kortetem,meg egy het mehet ki.Kaja eheto,nem gourme.Furdo kortetmenkent egy,4 agyas,ketten voltak benn.
Egyhet kinn,utana honved korhaz fured,szanatorium,ketagyas szoba furdovel,kaja van,nem gourme.
Elsonap hosszufolyoson le kellett ulni faradsag miatt,ket het mulva siman setalt vegig,allandoan vizsgaljak,szurkaljak.Mar jonne haza,majd a hetvegen hozzuk.
Amugy jol mar nem lesz,kozepesen komoly,de meg ketyeg.
Egesz jol osszehoztak ellatasban.Semmi nem jattos.
Szekszárdra jöhettél volna, apu most volt kipucoltàk a térdét. Teljesen meg vagyunk elégedve, nekünk az elmúlt kb 5évben minden 100%-os volt. Nem német szint az biztos te panaszkodni nincs okunk. Gyorsak, korrektek. Lehet azért mert van “hátszelünk”, de ismerősök sem panaszkodnak, úgyhogy nem hinném.
mist pár évig kicsit szar lesz minden utána ismét beüt az évtizedes jólét, akkor kell majd venni
most kb semmit se szabad mert minden irreálisan drága lett
pl amit a gyerek biciklit vett múlt évben 1,4 ért az már 1,9 lett ősszel még 1,7 volt
múltkor nézegettük a villanyos kocsikat a gyerekkel
5 milláig egy értelmes nincs köztük
5 milláért meg lehet venni egy használható dízelt messzire menni
Nem ismerem az Opel hajtorudakat, de motoroknal gyakori, hogy a ket reszbol allo hajtokar also szemenel a (szetcsavarozhato resznel) gyarilag eltorik es ugy lesz ket reszbol allo, nem vagassal vagy ket kulon darab ontesevel.
A villanyautózás nem nekem való, de ha sikerül hamarosan átnyergelek egy szívóbenzines japánra, persze az Astra is megmarad, mert többet ér mint a piaci értéke, főleg a vonóhorog miatt amit 2 éve rakattam rá.
(De ha félsz csak szarabb lesz, mondom én, amikor én hallgattam a telefont, hogy mikor szólnak, hogy jöhet a követező, folyamatosan állt a pöcsöm a félelemtől...)
aztán sikerült 😁
Szuuuuusssszzzzzaaaaaa.
Szerintem filctollal jelold be hol vagjanak,biztos ami biztos. 😆
Ja es ugyelj hogy ne csak az izomlazito menjen be,az altato meg nem. 😆
Viszonylag fiatal a felujitasa,16-os.
Intenziv fasza,katonas parancsolo apolok.Karacsonykor keresztfater fajdalom,szivtajekon,biciklivel korzeti,korhazba mentovel,azonnal kateter,stent beaplikal,ebren,harmadnap latogathato,egyhet,normal kortetem,meg egy het mehet ki.Kaja eheto,nem gourme.Furdo kortetmenkent egy,4 agyas,ketten voltak benn.
Egyhet kinn,utana honved korhaz fured,szanatorium,ketagyas szoba furdovel,kaja van,nem gourme.
Elsonap hosszufolyoson le kellett ulni faradsag miatt,ket het mulva siman setalt vegig,allandoan vizsgaljak,szurkaljak.Mar jonne haza,majd a hetvegen hozzuk.
Amugy jol mar nem lesz,kozepesen komoly,de meg ketyeg.
Egesz jol osszehoztak ellatasban.Semmi nem jattos.
Nővérek is vegyesek, ma már összefutottam egy bő kétmázsással is.
Jelentkezz majd hogy hogy sikerült!
kicsit pocakos de az inkább extra mint hátrány 😆
most kb semmit se szabad mert minden irreálisan drága lett
pl amit a gyerek biciklit vett múlt évben 1,4 ért az már 1,9 lett ősszel még 1,7 volt
5 milláig egy értelmes nincs köztük
5 milláért meg lehet venni egy használható dízelt messzire menni