szóval szerintem ez a szokás megmaradt műtétnél. 😅 Akit kirúgtak, hogy bukott meg? általában akkor tesszük a doki zsebébe a borítékot amikor ketten vagyunk(kezeit széttáró)
Meg hát 😂 nagyon király film
Amúgy Vasember (Robert Downey Jr)
Ha minden oké lesz Kawaval ..........és miért lenne ...........akkor így jön ki a kórházból ( nagyon komoly ez a tánci ) 😂 http://youtu.be/i7OmFZDCE08
itt kecson eleve nem nézek 3D mert pocsék szar. sötét mint az állat úgy, hogy 2 d-be néztem(kezeit széttáró) pesten általában jók a 3d filmek itt nem(kezeit széttáró) Szerintem semmi baj nem volt azzal a filmmel esetleg van egy-két jhülye aki azért nem nézi meg mert sokan megnézik 😅
az én hajeszom pl nagyobb mint a te béemvéd (nyelvét nyújtogató) És magasabban is ülök benne mint te abba a kutyahuggyozóba 😆
szóval én a pozíciómat magasabban helyezem el tehát az én autóm magasabban pozicionált mint a te lesajnált béjemvéd 😅
Cetlizd fel magad hogy mi marad mi mehet biztonság kedvért
Ami nagyon fontos emeld ki és három felkiáltójellel jelöld (nyomatékosítsd) Pl : családi ékszer (EZ MARAD !!! ) 😂
Ébredés után teszteld a hangorgánumod elég mélyen búg-e 😃
Mondjuk pont a vikingek sem voltak mind szoke-kekszemuek.Mindenfele nepek voltak,jo pont nigga egy sem.Inkabb a sotethaju normal emberkek,a viking is naggyabol kalozt jelentett.
Én soha nem éreztem magam rasszistának bárkivel szemben is, de ez más kissé sok, a történelmi hűséget elárulni valami idióta pc-ség miatt az mér szerintem azoknak is gáz akik miatt csinálják.......egyébként ha legközelebb egy híres zulu királyról lesz film remélem a királyt Chris Hamsworth játsza.
vikingenél az első pár évad volt a jó
ami nem tetszett benne hogy nagyon gyenge a fény, persze érhető okból, de így alapból kicsit depressziósabb minden miatta
A vikingek után elkedtem nézni a valhallát, hát vazze az egyik jarl egy néger nő.....ez nyilván normális volt azokban az időkben északon.....a 3. részt láttam utoljára vagy 1 hónapja, elment a kedvem.
A 3.-ban minden lesz az összes gender szarral együtt, nem váltás oda vissza, szakállas kék ratyik röptében oralizálnak, már előre félek mikor 3d-ben nézem és azt látom, hogy egy hatalmas kék bré tolakszik a képembe. 😬
Van még 1-2 jótanácsom ha érdekel(fetrengős)