Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak az f
a g már sokkal szarabb kivitel
Minden új már ipari hulladék a régen mindenben jobbvót. 😂
Volt időm,uncsi van ránéztem motor árakra.Infláció van kérem.4,3 egy street 765R.De egy SV is 2,85.......nem veszek motort az tuti. 🤔

Használt street 1,8 alatt nincs.
De csak az F meg a G 😃
Tényleg vicc kategória a cicaharc BMW-superb-passat vonalon.
Mivel minden épeszű tudja hogy mindet veri az Astra. 😂
Ezt a "superb tulaj irigykedik" dumát nem tudom, honnan vetted, ilyet én biztosan nem mondtam - arra emléxel, hogy említettem, először Superb-et akartam venni? Aztán a próbaút után másképp lett.
magasan pozícionált márka? hiszen az... mint a Merci, Audi, Lexus meg jónéhány kis szériás. A Dacia meg nem az, mint ahogy a VW sem. És ezen az sem változtat, hogy van erősebb és nagyobb Dacia, mint BMW - de könyörgöm, ne kezdjük ezt el újra.
Azért az a magasan pozicionált dumát meg hogy a superb tulaj irigykedik nem én erőltettem.
Vagy pl 👍️
a nagykőrösiek szerint meg egész közel van....
Ja. Ott van motoros cimbora, ami most jól jöhet.
Ceglédiek nem osztják az álláspontod 😂
Kibaszott messze van ez a kecskemét.
Ja.
Vagy vigyázz vazze, ráz....
ti vagytok, akik nem tudtok leakadni erről az autóról... sosem én hozom fel ☹️ Most legutóbb pl. Levi.
matrica
vigyázz 400 volt 😉
Egy jó bulás lehet jól jönne, majd szétnézek. Majd kérek matricákat, az szokott lenni jobb orvosoknál 😆
Szia ! Altatnak ???????? Mert az jó 😃 Ha nem akkor ne néz oda , kérjél közbe nyalókát és színes lufikat nekem mindig segít ha injekciót kapok 😆 Jóbúlást 🙂
Nem nyugtat meg. Sőt. Kissé aggaszt 🙂
elég hiányos a zöld termeszési ismeretem, első pár kört ki kellene baszni a ganéra
meg aztán a vetőmagboltban se kapható mag, állítólag a csehektől lehet a legkönnyebben beszerezni
Na hát akkor szikére fel 😅
Ha esetleg valamennyire megnyugtat az téged, hogy nekünk itt ez nem fog fájni viszont mélységesen egyet érzünk veled(meghajlós) 😁
hát a gyerek már úgy is elköltözött tőletek a megtermelt napenergiádból meg annyi a felesleged,hogy nem tudsz vele mit kezdeni(kezeit széttáró) Szóval a gyerek szobáját át tudod alakítani fájdalomcsillapító gyárrá 😅 elég nagy irodalma van,hogy kell ezt a hatóanyagot előállítani, ha meg marad belőle felesleg mert többet sikerül előállítani, mint amit felhasználsz szerintem van rá kereslet mert másnak is vannak fájdalmai 😅
Remélem ilyenek nem fognak kelleni. Ha csak annyira fog fájni mint az előző akor az még elmegy. A kórházi adag se kellett mindig harmadnaptól.
Szerintem jó eséllyel lesz idöm rá. Bár viszek könyvet de azt se tudom hanyan leszünk egy szobába. Már a négy is sok a nyugodt léthez. Ma kideritem a lehetőségeket holnap meg már csak sodródom az árral 😐️
én ezen élek egy ideje : https://www.hazhozpatika.hu/li...
állítólag nem bassza szét a gyomrot mint a vegyszeres fájdalom csillapítók
sajnos elég szar beszerezni meg drága is, főleg mert 1x5 ml helyett iszok napi 2x7,5ml aztán nem tart ki egy hónapig a flakon
ellenben legalább az nem fáj ha alszok
evvel elmúlt a hátba beszúrt kés érzés
Majd kérjük a helyzetjelentést.