Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.....dr houset csiptem. De azt nem figyeltem mit szed.
Köszi igyekszem.
Lórugás fájdalomcsillapító, ópiát. Hasonló ahhoz, amire a Dr. House rá volt kattanva a sorozatban.

Gyógyulj meg hamar és neked ne legyen rá szükséged.
Az mire jó?
Na az jó gyógyszer, csak felet tudok bevenni mert az egésztől hányok.
Na ja, még két lányt ki kell.tanittatnom
Köszi
Mondjuk a tramadolor sokkal olcsobb itthon,csak nem nagyon akarjak felirni. 🤔
Sőt, azt csak úgy. De amúgy igen, 9 font 35 penny minden egyes felírós gyógyszer.
Az oxit is?
Ha tizenéve kint van, akkor van NiNo száma (TB kártya megfelelője), a receptre felírt gyógyszerek pedig egységárasak. Nálunk a gyógyszer árának X százalékát fizeti, kint minden receptre felírt gyógyszer valamivel 9 font feletti áron megy. Emellett krónikus betegeknek van havi és éves díjas "előfizetés", azaz havi 30 fontért vagy évi 100-ért bármit ír fel a doki, kapod ingyen.
szerintem meg az lehet, hogy qrva drága kint egy ilyen tartós beteg gyereknek az ellátása ami jó esetben itthon ingyen van(gondolkodós) tipp(kezeit széttáró)
Én sem tudom,csak hogy tartós beteg.
Mondjuk nekem a spanyol egeszsegugyrol mondott egy csaj sok kritikat.Mallorcan elt.
Az angoloknál más a kotta. Orvost ritkán lát a beteg, csak ha baj van. A legtöbb esetben (járóbeteg, nem pl. balesetes vagy műtendő) az van, hogy a nővérek és ápolók látják el a pácienst az alapján, amit a doki előír nekik.
Csak akkor nyúl bele a doki a rendszerbe, ha muszáj, addig minden protokoll szerint megy és a tevőleges részét nem orvos végzi.

Nyilván én sem tudom, mi a gyerek baja és hogy nekik az ellátás melyik része nem tetszik, de magyarként elég meglepő, kicsot olyan, mintha fél vállról vennék a dolgot.
Ki fogod bírni, gondolj arra, mennyi befejezetlen feladatod van, ez sok erőt ad majd.
Kitartás!Gondolom nem lehet jó itt előtte egy nappal,de hát ezen is csak túlleszel.
hát kihez mérten, Lölőhöz képest mind azok vagyunk 😅
Ó van nekem egy érdekes sztorim,pont ma hallottam.Szóval jön hozzánk tűzoltónak egy gyerek,a lényeg hogy tizen éve az angoloknál éltek,született egy gyerekük nem tudom mi a baja de sokat mennek vele kórházba.A lényeg hogy kérdeztük miért jöttek haza......Azt mondja hogy hát az angoloknál nem túl jó betegellátás.Miiiivaaaan?Kérdeztük hogy tudod te hogy hova jöttél?
Itten senki nem tud leállni. Először valami vélt sérelem miatt belerúg a másikba, aztán meg folyamatosan kínozza.
Ezt látom én.
Remélem igazad lesz. Holnap má megmondom
a futóra még egy ugyanannyit ki lehet fizetni a pályán mint egy személyautóra(szemeit körbeforgató)
Elég sok sérelem lehet az mögött ahogy viselkedik.Van ismerősöm ahol két porsche van a családban de ők nem viselkednek így ahogy ő itt rázza magát a hármasra.
hát én nemrég voltam a balesetin a megyeibe meglepően kedves volt mindenki én ilyet már rég tapasztaltam kórház szinten(szemeit körbeforgató) szerintem nem rossz helyre mégy(kezeit széttáró) Mondjuk a 30 cm vágást nem irigylem szerintem az első 3 napot ki fogod bírni vad röhögés nélkül 😅 Ha bemennék azt szórakoztatnálak is szerintem ott halnál meg(fetrengős)
Én tudom, más meg csak okoskodik. De pl asszem ini is tudta. Bár már a franc se emlékszik, nem is fontos. Itt nem kell olyan mélyrehatóan jelentőségteljesen belemerülni. Bár van pár érdekes ember itt akinek érdekelne a szakmázása 🙂
majd viszem a kábeldobom ami múltkor odakozmált abba dugdosom bele az életfenntartásához szükséges berendezéseket 😅
Aztán ha életben akar maradni gyorsan kitalálja mitől forrósodik a zsineg 😂