szerintem egy villanás alatt lefárasztana,te feküdnél az ágyon ő meg ontaná a hülyeséget.Hamar párhuzamot vonna a legutolsó munkásszálló és a kórterem között......
Ha részben igazam van - szerintem amúgy teljesen - ez pont azt jelenti, hogy a folyamatból hiányzik az az összesség, ami miatt az egész működésképtelen.
Az a baj csak custom. Nem rövid de nem is magas. A zzr befér röhögve de a turaendurokról kormányig kell bontani mindent. Igaz ez csak egy plexi meg két tükör.
A probléma az hogy te még most is minősíted az embereket,Illetve ezzel az az igazi probléma hogy ezt úgy teszed hogy magadat magasabb szintre helyezed mint ahol valójában vagy.
Ja. Ez igaz. A futón elkezdtem én is gondolkodni. tavaly csak a határig határtól haza autópályán valami közel hatezer km jött ki. Ey olajcsere meg fél gumi és még nem.is egy élmény. Plusz ha esik vagy negyvenfok hőség az még csak hab a tortán.
A kabocak kiidegeltek. 😆
Amugy akkoris ilyen 3 nap.Lerantottam futoval a motort Splitbe,teso nem ul fel mtorra,bar nem egy rlmeny odaig. 😂
Szoval ő strandolt,en meg elhuztam a 8-on sveti jurera meg onnan dubrovnikba.
Egy nap,elszüttyögtem az idot,a tomegnyomort utalom igy par kep es vissza.Embertelen ami turista van dubrovnikban.Es motorra is fizetni kell a parkolast.
A k.annyukba.
Nekem úgyis jó, kell egy úniósmarrica a rendszámra és lehet haladni.
Karlovactól amúgy tényleg jó az isztria felé de ha délre, vagy karlobagba akkor már rövidebb Sziszek felé(nekem)
Isztria is jó, Motovun környéke egy az egyben Toszkána.
kecskeméten varrták a kezem, olyan faszán hogy én alig látom hogy hol van a varrat, szóval ha ott van az a doki még akkor mind neki ő foltozzon be aztán ha még nem is lesz jobb de legalább nem látszik 😉
Isztria johet,feszitve 3 nap max,a sveti jure megvolt regen,akkor meg nem volt skywalk ott.
Amugy bocs de a 6.-oson feletek es sziszek fele csak ha fejlovest kapok.nalatok a hatarig tragikusan szar az ut,sziszekig meg csak falu-varos combo.
Es csak azert mert rohadtul eluntam es felmentem a palyara karlovacig.
két dolgot keversz vagyis vegyítesz
az egyik a megtérülés a másik a kiszámíthatóság/tervezhetőség
a megtérülés tiszta sor megvan mennyi az adott hely napfényes óráinak száma sok éves átlag szerint a másik meg az erőművi " kiszámíthatóság" ami a jelenlegi számítógépes kapacitással remekül tervezhető, nyári viharok érkezését már egy egyszerű és ingyenes időkép adatok alapján bárki kiszámolhatja fél órán belüli pontossággal, a fizetős előrejelzések meg még pontosabbak
és még mindig nem azt mondom hogy ez a jövő meg hogy ettől jobb nincs, de remek alkalom arra hogy spóroljunk a kőolajjal, hiszen az kell ezer más dologra is nem csak a kocsik hajtására meg az erőműbe
Kösz. Remélem valahol délen a nyáron azé már mocorgok. Pipi most jöhet, megverni ugyse tudom, társaságnak meg biztos jobb mint az ott rendelkezésre állók.
Egy tipp motovun környéke, az Isztriàn. Vagy egy olyan hogy lejössz felénk, Papukon átveretsz, Sziszek, 6-os út, 1-es út végig le Sluinj, Knin, IzvorCetine, Vrlika vár, Omisba érkezni de nem Splitből hanem a cetine folyót követve, át a szurdikon. Makarska üvegkilàtó és sveti jure.
Dubrovnik és onnan vagy Trebinje felé haza, vagy Kotor. De ez már 4napra lehet sok.
Boszniában Sokolac településen van egy nagyon jó hotel.
Amit másféléve. Hosszába vagy harminc centit. Valamit elbasztak mert sérvem lett a műtét nyomán, aztán akkoriban az a szakasz nem is nagyon akart gyógyulni. Mondjuk miskolc amugy sem az orvoslás fellegvára, de akkor a.mentő vitt most legalább tudok választani.
Én mennék már áprilisban is ahogy langyosodik az idő, de holnap vonulok be a kecskeméti kórházba műtétre aztán két hónapig biztos hogy semmi megterhelő.
A futo is csak koztes megoldas,haladni nem lehet olyan temposan.
Egyenlore a navit akarom megtanulni.
A hulye angolul beszel. 😆
Amugy akkoris ilyen 3 nap.Lerantottam futoval a motort Splitbe,teso nem ul fel mtorra,bar nem egy rlmeny odaig. 😂
Szoval ő strandolt,en meg elhuztam a 8-on sveti jurera meg onnan dubrovnikba.
Egy nap,elszüttyögtem az idot,a tomegnyomort utalom igy par kep es vissza.Embertelen ami turista van dubrovnikban.Es motorra is fizetni kell a parkolast.
A k.annyukba.
Karlovactól amúgy tényleg jó az isztria felé de ha délre, vagy karlobagba akkor már rövidebb Sziszek felé(nekem)
Isztria is jó, Motovun környéke egy az egyben Toszkána.
Hat, jobbulast.
Amugy bocs de a 6.-oson feletek es sziszek fele csak ha fejlovest kapok.nalatok a hatarig tragikusan szar az ut,sziszekig meg csak falu-varos combo.
Es csak azert mert rohadtul eluntam es felmentem a palyara karlovacig.
az egyik a megtérülés a másik a kiszámíthatóság/tervezhetőség
a megtérülés tiszta sor megvan mennyi az adott hely napfényes óráinak száma sok éves átlag szerint a másik meg az erőművi " kiszámíthatóság" ami a jelenlegi számítógépes kapacitással remekül tervezhető, nyári viharok érkezését már egy egyszerű és ingyenes időkép adatok alapján bárki kiszámolhatja fél órán belüli pontossággal, a fizetős előrejelzések meg még pontosabbak
és még mindig nem azt mondom hogy ez a jövő meg hogy ettől jobb nincs, de remek alkalom arra hogy spóroljunk a kőolajjal, hiszen az kell ezer más dologra is nem csak a kocsik hajtására meg az erőműbe
Vigyázz nehogy a Pipi meglátogasson
Dubrovnik és onnan vagy Trebinje felé haza, vagy Kotor. De ez már 4napra lehet sok.
Boszniában Sokolac településen van egy nagyon jó hotel.