Értem. Ne égesd magad jobban. Hencegsz itt a borokkal meg a kocsiddal aztán a 10ezret sajnálod egy mozira. Na ez kibaszott gáz.
Nem ad az asszony pénzt hogy mozizz?
Erre céloztam minap... egyébként haszontalan, egyenlítőhöz közelebbi sivatagokban lehetne akár több100 km2-nyi napelem farm... a villany szállítása jól megoldott, és a legolcsóbb. Ellátná egész ejrópát, az éjszakai vellany meg jöhetne a Norvégok felől, a tengerre telepített szélkerekekből.
Mind csak szándék kérdése, a technológia megvan.
gondolom ezek is csak azért tettek le ennyi napelemet mert mostanság a napelem menő..... és csak úgy van mert nem lehet vele tervezni
és igen azt nem tudja senki sem kiszámolni hogy 2023 február 12.-én 13:21 perckor mekkora bárányfelhő lesz a nap előtt, de azt igen hogy az adott napon 20-30% felhős időszak lesz a napfényes órákban, és ez pont elég a tervezéshez
Nem teszel te lapátra senkit... ill. nem tennél. A legtöbb kisvállalkozó örül, ha talál valakit, aki egyáltalán dolgozik neki. A munkavállaló hiánycikk, a jó meg kuriózum ☹️
Elmentetek felnőttként, megnézni ezt a rajzfilmet, amiről mindenki azt mondta "nem volt nagy eresztés" - de nektek is meg kellett nézni, mert az a cool... Aztán még véded is - na ez a balekség 😅
Majd megnézem, ha le lehet tölteni, 2 hónap múlva - vagy fél év múlva, nekem mind1, mikor. Én ájfonért se állok sorba éjfélkotr a mintabolt előtt, én ráérek. Utána ugyanúgy el tudom mondani (mint te), amit már most tudok: "nem volt nagy eresztés" 😂
... miközben nézem itthon, megiszok majd egy kólát, eszek nachost (vagy mijafaxom az) hogy autentikus legyek 😅
vagy bontok közben valami jó bort, hogy élvezet is legyen...
Pl. azért, mert amikor megunom - tegyük fel, megint munkáltató leszek - akkor kirúgom. de csak azért, mert tudom azt is, aki nem vigyáz az egyik munkaeszközére, az szinte biztosan nem vigyáz a többire sem.
...és mint cégtulajdonos, nem kötelező nekem mindent csak a pénz oldaláról nézni, így a hanyag, szar alakokat is lapátra tehetem, ha akarom, még ha nem is számszerűsíthető az okozott kár.
Én nem tudom elfelejteni azt, amit a buta-hülye kurva baerbock azt mondta, hogy emelkedik a tengerszint? látja, hogy a folyók a tengerbe ömlenek, tehát el kell zárni azokat és máris megoldva a probléma.
Egyértelműen te. Nem azt mondtam hogy nagy szar volt hanem hogy nem volt nagy eresztés, messze nem adta azt mint az első.
A balek te vagy, mert meg sem nézted de okoskodsz róla.
Került kettőnknek kb 10ezerbe hogy megnézzük, ettünk ittunk egyet. Hihetetlen nagy pénzköltés volt egy unalmas, esős vasárnap délután. Tény hogy vehettem volna belőle egy bock bort és próbálom felismerni benne amik a cimkére vannak írva de hát ennyire balek azért nem vagyok.
Pontosan, jól mondod. Az első rész újdonság volt, értelmes történet, újszerű látvány... a második meg bőrlehúzás az agyatlan tömegekről, Walt Disney pénzgyártás. (Megnéztem Wikin, került 400-ba, máris hozott 2600-t... készül is a 3. rész - ki hitte volna? 😁)
Látod, működik - te is azt mondod, nagy szar volt, én meg úgy mondom ezt, hogy el se mentem megnézni - melyikőnk akkor a balek? 😅
nekem a zsivány egyes tetszett, igazándiból az az egyetlen folytatás film ami tetszett
nagyon eltalálták az eredeti sorozat formavilágát, remekül illett az eredeti trilógia elé
Megvan a plus Racing alsopolcos pakisztani faca komplett bűrcuccom,szoval egyenlore nem koll semmi.
Full perforalt.
Ha megallva megizzadok picit akkor elindulva fazni szoktam.
Nem kell tovább mutogasd a bizonyítványod. Nem volt benne említést érdemlő propaganda, semmi kimagasló, hiszen Kínában is vetíteni akarták és az erős cenzúrához kellett igazodjanak, ha tényleg sikert akartak. Kína elég nagy piac.
Jajj hát mit is vártam tőled. A bort is azért iszod mert a szakértők azt mondták, hogy jó. Nem pedig azért mert neked ízlik. Vagy mondhatnánk hogy neked az ízlik amire mások azt mondják hogy jó.
Mi megnéztük mert kíváncsiak voltunk.
Sokkal inkabb mondanám rád, hogy balek a fentebbiek miatt.
Nem volt egy nagy eresztés a film, és megint baromságot írtál, nem a hype miatt lett nagy a nézettsège hanem mert az első része egy korszakalkotó film volt a látványvilággal és az élménnyel. Ez mára már bukott, nem kimagasló a 3D, és nem is egyedi.
Egy,a ford csávó.A James Earl Jones már befutott volt.
A többinek nem jött be.
De ott volt valami benne a papírmasé történet ellenére is.Pont ezt ölték ki a folytatásokkal.
Remélem inkább az Andor féle irányt viszik tovább,bár nincsenek illúzióim.El fogják baszni.
Nem ad az asszony pénzt hogy mozizz?
Mind csak szándék kérdése, a technológia megvan.
és igen azt nem tudja senki sem kiszámolni hogy 2023 február 12.-én 13:21 perckor mekkora bárányfelhő lesz a nap előtt, de azt igen hogy az adott napon 20-30% felhős időszak lesz a napfényes órákban, és ez pont elég a tervezéshez
Majd megnézem, ha le lehet tölteni, 2 hónap múlva - vagy fél év múlva, nekem mind1, mikor. Én ájfonért se állok sorba éjfélkotr a mintabolt előtt, én ráérek. Utána ugyanúgy el tudom mondani (mint te), amit már most tudok: "nem volt nagy eresztés" 😂
... miközben nézem itthon, megiszok majd egy kólát, eszek nachost (vagy mijafaxom az) hogy autentikus legyek 😅
vagy bontok közben valami jó bort, hogy élvezet is legyen...
...és mint cégtulajdonos, nem kötelező nekem mindent csak a pénz oldaláról nézni, így a hanyag, szar alakokat is lapátra tehetem, ha akarom, még ha nem is számszerűsíthető az okozott kár.
Ezt nem fogja fel általában a jómunkásember.
A balek te vagy, mert meg sem nézted de okoskodsz róla.
Került kettőnknek kb 10ezerbe hogy megnézzük, ettünk ittunk egyet. Hihetetlen nagy pénzköltés volt egy unalmas, esős vasárnap délután. Tény hogy vehettem volna belőle egy bock bort és próbálom felismerni benne amik a cimkére vannak írva de hát ennyire balek azért nem vagyok.
Látod, működik - te is azt mondod, nagy szar volt, én meg úgy mondom ezt, hogy el se mentem megnézni - melyikőnk akkor a balek? 😅
nagyon eltalálták az eredeti sorozat formavilágát, remekül illett az eredeti trilógia elé
Full perforalt.
Ha megallva megizzadok picit akkor elindulva fazni szoktam.
https://www.fc-moto.de/Held-Ha...
Mi megnéztük mert kíváncsiak voltunk.
Sokkal inkabb mondanám rád, hogy balek a fentebbiek miatt.
Nem volt egy nagy eresztés a film, és megint baromságot írtál, nem a hype miatt lett nagy a nézettsège hanem mert az első része egy korszakalkotó film volt a látványvilággal és az élménnyel. Ez mára már bukott, nem kimagasló a 3D, és nem is egyedi.
A többinek nem jött be.
De ott volt valami benne a papírmasé történet ellenére is.Pont ezt ölték ki a folytatásokkal.
Remélem inkább az Andor féle irányt viszik tovább,bár nincsenek illúzióim.El fogják baszni.