Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most őszintén: a starwars-nak mennyi a művészi/történeti értéke?
40+ éve töretlen a népszerűsége, ez is a technikai újdonságoknsl köszönhető, nem a nyálgép mark hamill szinészi munkájának
meg lehet nézni hány befutott szinész lett abból a csapatból....
😂😂😂😂😂😂
http://youtu.be/mN5lvD_jbzM

Megvarom mig letoltheto jo minosegben es megnezem.
Napi fel ora nem lehet fajdalmas belole.
...pedig sanszos... 😂
én nem láttam még, de tuti, hogy már ebben is van propaganda
Engem se zavar, ha más megnézi - csak baleknek tartom 😅 nem baj, kell a filmgyárnak a lóvé, került mondjuk 300 millába, már most 1000 felett jár 😅 (sacc adat, mielőtt valami gugli vitéz beleköt)
Előre tudtam, mert láttam róla kritikákat. Meg eleve szar lehet, 3 órában 😅
Az avatar 1 igy egy szögegyszerű Pocahontas kurvanagy kék benszülöttekkel indiánok helyett.A látvány ami vitte a show-t.
Most lett bálnaimádók kontra bálnavadászok a sztori idegesítő kölkökkel.Nyakonöntve mostani környezetvédelem mázzal.
És a látvány viszi el a showt.
Ha a hamadikban george floyd és az LMTQ harca a gonosz katolikusokkal analógia lesz bebaszom a mozivásznat. 😂
Mondjuk azért aki olyan beállítottságú az tudhatja előre hogy szar lesz(számára),ezzel konkrétan én is így vagyok,ilyen hegyes fülű kék lófaszok rohangálnak,Hát én is el tudtam dönteni már egy reklámból hogy az számomra szar.De engem nem zavar ha más meg megnézi.
Az első részt is ott nèztük meg, a másodikat is. A harmadikat már nem fogjuk valoszinuleg.
De még mindig nem értem miért lenne balek aki megnézte moziban. Te előre tudtad hogy szar lesz ?! Vagy utólag vagy okos megint ?
A bock borodat is itthon idd meg, balek aki étterembe megy. Főleg felkapott(hypolt) étterembe.
6-8 évvel ezelőtt volt baj ott rendszeresen, azóta nem tankoltam ott. (MOL kártyám van)
Most nem tudom hogy milyen lehet, de a helyiek sokan már reflexből kerülik.
Már minden létező bevételi rekordott megdöntött - ami semmi mással nem indolkolható*, csak a hype-al... és aki annak felül, az biza balek.

*a film művészi, történeti értéke nem egy etalon 😅 de persze a jónépnek nem is az kell... a fontos, hogy legyen ájmex, meg 2 literes kóla 5 literes kukoricával.
Kórón még nem láttam, a pirátbéjen talán, de az meg 2 hetente költözik, sose találom 😅 egy csomó fake utánzata jön fel csak.
Miért lenne balek ? Mi is beültünk, nem volt jó de nem is volt rossz. Egy film.
Bocs hogy nekünk nincs nagy arcunk de el tudunk menni moziba 🤷🏼‍♂️
Hát aki az avatárra beül, az tuti balek... de sebaj, azt ígérték, lesz még legalább kettő 😅 már semmi egyéb, csak bankjegynyomó 😂
A madarasban ma is 609.-De mar nem kovetik le ugy es akkor amikor csokken.
https://www.auchan.hu/benzinku...
3h17m, etelében néztük és az még a zasszonynak is kényelmes volt kimenetel nélkül. 😄
Az autó festése mindegy. Néhány ritka kivételt leszámitva ugyanonnan megy a nafta.
Ha pont úgy adja ki akkor szoktam ott tankolni, motorba is, autóba is. Eddig nem volt semmi probléma.
Szlovéniában aludtunk fogalmam sincs hogy melyik városban de a belvárosban egy templom mellett. Hajnal 4kor kezdett harangozni. Hulla fáradtan, éjjel valamikor végre elaludtam és 4kor kezdte… azóta templom közelébe nem foglalok szállást, inkább alszok az erdőben.
dunaújvárosból kifelé jövet van egy kút a 6-oson ami általában mindig 15-20 ft-al olcsóbb mint bárhol amerre járok az országban(kezeit széttáró) Azt, hogy milyen a minősége nem tudom, mert sosem tankoltam még ott csak a többihez képest nekem mindig meglepően alacsonyabbnak tűnnek az árai(kezeit széttáró)
én értelek drága de azért mindennek van egy határa 😅 Elmegyek néhány napra kiruccanni a haverokkal nyílván nem az én seggem fogja fújni a passzát szelet egy faluba de hajnal 5-kor 200-at beleverni egy harangba korainak(óranézegetős) és kicsit túlzónak is tartok 😅 Azt, hogy mind ezt még hétvégén is kell élveznem, annak ellenére, hogy sosem voltam vallásos, mikor egy imát nem tudnék saját kútfőből elmormolni ennek függvényében én túl erőszakosnak tartom a jóisten megnyilvánulását 😅
amikor mondták péntekre a -15 ft-ot nálunk az bejött(kezeit széttáró) akkor lett ilyen 660 környéke a dízel(kezeit széttáró)
na na(meghajlós) akkor a dízelt hamarosan 500 ft-os ársapkás áron veszem(meghajlós) Ha jól számolgattam 630 ft a határ(kezeit széttáró)
Én tegnap tankoltam 655 volt.
Orlen kutakra is a mol viheti a nyálat vagy maradt a lukoil ?