Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora szerencse hogy 2napja tankoltam tele… érdekes hogy nálunk 690, pécs 680. Dunaújváros meg 650. A benzin meg lassan 600alatt…
Igen. Icetea-t kell vinni, mert abba utána vissza is tudsz hugyozni 😂
Itt nem is ezzel van a baj,tulajdonképpen én is meg lennék harangszó nélkül,sőt,a templomok meg a papok nélkül is.Amúgy is mind pedofil vagy buzi.Egyébként már szinte mindenhol automata a harang.Itt sokkal inkább az a baj hogy ha én megyek olyan helyre ami zavaró akkor ne várjam el hogy az megszűnjön az én kedvemért.Ide jön a pesti paraszt és elvárja hogy ne harangozzanak,ami egyébként a helyieket marhára nem zavarja.......
majd ha lesz online akkor megnézem
amióta nincs ncore hozzáférésem kicsit lassabban látom meg az újdonságokat
hát ebben azért van valami. (gondolkodós) 2* is voltunk ilyen fórumos bulin sarudon vagy 20-25-en. Nos Az esték azért mindig úgy értek véget, hogy szívesen aludtunk volna mondjuk másnap akár 8-ig is 😅 (óranézegetős) Aztán üdülőtől nem messzire volt a templom(gondolkodós) Hát a büdös parasztok nem általkodtak hajnal 5 órától harangozni(szemeit körbeforgató) Csütörtöktől-vasárnapig amíg ott voltunk minden hajnalban(fejé fogó)De nem ám úgy, mint máshol szokás, hogy 3-at belever a harang azt jóvan(legyintős) Itt komolyból csinálták(fejét fogó) Egy hajnalban megszámoltam kereken 200-at ütött az a rohadt harang (gondolkodós) Szóvá is tettem a házigazdánál, hogy jól van e ez így hát a település nagy része még is csak az idegenforgalomból él(szemeit körbeforgató) Mondta, hogy voltak itt ebből már problémák, egyszerűen nem bírnak a pappal(kezeit széttáró) Mondták, hogy próbálták ezt már szép szóval, próbálták ezt már erőszakosabb módon a pap valami egyházi törvényre hivatkozva meg rómára megtagadta ezeket a kéréseket hallani sem akart róla(kezeit széttáró) Aztán összeszövetkeztek az üdülőtulajdonosog feljelentették az egyházat vagy a helyi templomot vagy a papot a fax se emléxik már erre (kezeit széttáró) Még a végén valami per társaság is alakult aztán az lett a vége, hogy semmi nem ment át(kezeit széttáró) Sem a csendháborítás, sem a lakó pihenő övezet csendhez való joga sem semmi más(kezeit széttáró) Már ott tartott a dolog, hogy legalább a szombat és a vasárnap hajnali órái legyenek kihagyva mert az a turisztikai fő időszak(gondolkodós) Szóval nem lett megbocsájtás a pap részéről hajthatatlan volt 😅 Annak ellenére, hogy 3 hívő ha volt a faluba(fetrengős) Aztán azokat meg nem kérdezte senki, hogy 5 órakor nem e aludnának e még egy kicsit legalább hétvégén 😅 Na szóval azóta is a pap vígan harangoz úgy, hogy 2 faluval odébb lakik és vélhetően még hétvégén alszik 8 órakor(fetrengős) én mondtam a srácnak szervezze le, hogy a pap eljöjjön hozzánk egy vacsira amikor már kelőképen kapatosak vagyunk mi majd lebeszéljük erről a féktelen harangozási mániájáról de nem találkoztunk vele 😅
én az autós mozik lecsengése óta 1x voltam moziba, de nem tetszett.
olyan hangos volt hogy zúgott a fülem utána órákig
azóta hanyagolom a mozit, ingyen se mennék
Azt mondja a tyúk tulaj hogy nem érti,"ez a természet hangja.mennyivel jobb a villamost hallgatni?"Mondjuk ebben igaza van.Emlékszem 1-2éve azon ment a harc itt az egyik településen hogy nyáron ne harangozzanak mert zavarja a pihenni vágyó nyaralókat.És még van aki kétségbe vonja hogy miért hülye a pesti.
ez az állandó takarítgatás nekem se megy a fejembe(gondolkodós) Szerintem tavaly az a szokásos 2 alkalom se volt meg, hogy lemossam a kocsit 😅
Mondjunk nyáron nem esett,(kezeit széttáró) ősszel meg bőven volt már annyi eső, hogy a nyári port lemossa róla szóval a tavalyi évben könnyen voltam 😅
levesbe egyik se hangos(kezeit széttáró)
váci úti dunaplázára gondolsz?
Szerintem ami pesten van szinema sziti mindbe voltam már 😅 A váci útiba is többször de nekem semmi különlegesség nincs ott. Ami valamivel jobb mint a többi talán a vesztend 4 d vagy az aréna ájmex a 30 méteres vászonnal(kezeit széttáró)
Na ezt én sem értettem soha. Hétvégén előveszi megy egy karikát, aztán nekiáll polírozni.
Aztán cikiz, hogy csupa kosz a motorom. Aztán kiderült hogy én abban az évben 30ezret mentem ő meg 3-at.
Így azért könnyű tisztán tartani.
arra a pár órára meg belapátolnak a dobba egy fél taliga kötéslassítót mi 😂
Ja meg lapáttal bele is dolgozzák az anyagba mert nem forog a dob 😅
neked meg mi bajod a bútorboltosokkal(gondolkodós) 😆
meg ha várunk kicsit (óranézegetős) lehet, hogy lesz attól még közelebb is ilyen turista célpont 😆
én sem tudom miért nincs erre egy ilyen egyszerű vészmegoldás. Egy különálló aggregátor meg egy csatlakozási pont csak annyi legyen, hogy forgassa azt a nagy mosógépdobot legalább addig amíg eljut az autó egy semleges helyre ahol ki lehet üríteni. Vagy erre a célra egy viseletes vasplatós ifa is megtenné megerősített alvázzal(gondolkodós)
akkor az erőnléti edzésnek is elmegy(meghajlós)
nincs itt semmi csoda(kezeit széttáró) Annyi a különbség egy átlag motoros között, hogy ezek nem kényeskednek, hogy jaj egy kicsit csepeg az eső nem vesszük elő a vasat mert tegnap takarítottam 😅
Minek is vigyázzon rá? Érdekelt benne? Nem.
Nálunk volt pénz a benzin megtakarításra. Nem sok, de ha elcsaptunk egy nyulat arra elég volt, hogy a casco önrészt kifizesse a csoport, meg vegyünk ablaktörlőt amikor a flottakezelő csak bekamuzta a cserét.
Illetve a végén amikor lejárt a lízing, meg lehetett venni kedvezményes áron, tehát érdekelt volt az ember hogy jó maradjon.
Most ez megszűnt, szarunk is rá. Sokkal többet elkölt a cég a spórolás következtében mint amit megspórolt rajtunk.
na többek között ezért sem dolgozunk szombaton(kezeit széttáró)
Vállalom, de ki nem megyek... -7fok 😂
Ez egyrészt így van.
Másrészt ostoba felfogás a cégtulajok és vezetők részérél, mert amíg ezzel foglalkozik a biorobot, nem tud hasznos munkát végezni, mégis fizetni kell.
Tehát ha meggyorsítjuk olcsón a munkáját, akkor termelékenyebb és több pénzt tud hozni.
Igaz, ahol ezt tudják ott nem rohad le a kocsi a melós alól, mert rendesen karbantartják, tehát ott felesleges trükközni ilyenekkel.
Azért mindig csodálkozok, hogy kiművelted magad a témában, és ahhoz képest hogy elvileg csóró vagy, és pont tőled nem várná el senki, hogy rákattantál a témára. (meghajlós)
Viszont ez is bizonyítja hogy aki elkezd foglalkozni egy területtel, az jobban átlátja az összefüggéseket mint az aki csak úgy fotelből okoskodik, elfogult megérzések alapján.
Szerinted az országos felületen hány százalékot jelent a napelemes termelésben "egy felhő valahol"