Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az ökölszabály többnyire bejön itt magyarországon. Pár százalék eltéréssel de a rendszer beépitett teljesitményének az ezerszeresével lehet számolni éves szinten. Nekem amig 7.2 kw volt fent 8ezer kwh óra magasságában termelt éves szinten. A mostani 10.2 kw épp most volt elszámolás közel tízezer kwh magasságában termelt be éves szinten plusz a ház saját fogyasztása. Nekem ideális a tájolás, ez nyilván meghatározó de szarabb tájolás mellett is számolható. Az nem hogy junius harmadikán mit termel de a havi már nagyjábol számolható az éves méginkább.
Jobb volt, de csak mert a látvány technika sokat fejlődött a 2 rész között - de eredetiségben, történetben az 1. volt a klasszikus.
Nem is tudom, hol tart már, 5 van sztem.
😅 javíthatatlan hülye vagy (fetrengős) A gyerek nézte a nagyanyjával az én nagyanyám az egyik 77-ben a másik 2000 már elhagyta a földi létet(kezeit széttáró)
Hát azt el tudom képzelni, öreganyád hogy élvezhette 😂 a 8 évesnek meg nem való, esetleg akkor, ha 1 órás lenne, és kapna a jegy mellé Kinder tojást.
Valld be szépen, te is átaludtad a kispárnádon 😁
Egyébként az utóbbi években jött be a buzi divat, hogy ilyen blockbuster már nincs 2 óra alatt, de az Avatar itt is nyerte a licitet a 3+ órával.
...de most, hogy te is megnézted, meg Levike is, csak megerősödött bennem, mennyi hülyét átvertek ezzel 😂
Mert a villanyt azért mégse annyira olcsó szállitani. De megoldható. Inkább szerintem a sok országon áthaladó tranzittal van a gond, meg hogy ki ruházzon be annyit ami csak évek de inkább évtizesek mulva térül meg
ezek, hogy művelnek kertet?
Ha ez ilyen egyszerű lenne, miért nem ezt csinálják szerinted?
kinek mi tetszik8gondolkodós) határozottan tetszett és szinte végig akció és látvány volt nekem annyira nem tűnt fel a 3 óra engem lekötött a film(meghajlós9 Ellenben ilyen sorozat szarokat nem tudnék nézni se horrort meg ilyenek8szemeit körbeforgató)
Én valóban nem tudom, miért tettek le ennyit, de azt viszont tudom, hogy te sem tudod. Hogy anyagilag a támogatás miatt megérni látszik, az valószínűsíthető, de az, hogy te a napos órákkal tudjál előre számolni, az biztos, hogy nem.

Arra azért felhívnám a figyelmedet, hogy amikor euróban számolva te több százmilliós vagy milliárdos befektetést eszközölsz, biztosan nem 7 napot előre akarsz tudni, amikor megtérüléssel számolsz.
azt mindenki látta(meghajlós) Fekete-fehérben
Ez gyenge volt még tőled is... 😁 Nyilván nem sajnálom erre a mozira a 10 ezret - mert nem költöm el rá! 😂
én a star vars szerettem a megfilmesített 3 részen nőttünk fel(meghajlós) Majd később kezdték megcsinálni az új filmeket abból 2-3 még érdekes volt aztán annyira belelendültek, hogy számomra teljesen érdektelenné vált (kezeit széttáró) Én azt mondom ebből az avatarból csináljanak még meg max egy részt persze buzik nélkül ha lehet(meghajlós) aztán ne csináljanak többet, mert pont az amitől addig jó volt az újdonság az ötlet és a látvány sok rész után elveszti a varázsát(gondolkodós)
Nekem nem kell MINDENÁRON hulladék. A végén többe kerül a leves mint a hús, szokták volt mondani.
én értem a logikád(meghajlós) Szóval amit sokan megnéznek az csak szar lehet(gondolkodós) Mondjuk bmw-je is rengeteg embernek van nálunk még a kézbesítő postásnak is ilyen alapon viszont nem értem az okfejtésedet (gondolkodós) Neked akkor bentli ami kell(szemeit körbeforgató)
Ez általában mindennel így van az első a legjobb,na jó a terminátorból a 2 viszi a primet.
hát akkor én sem nézem a 3-at, nem vagyok rá kíváncsi,hogy 2 kék fickó, hogy fajtalankodik 😅
Lehet,vagyis biztos így van.Én sokszor nem hallom az biztos.
2 gyerekmenüt szoktam rendelni és a kólás nyalókámat a gyereknek adom. Attól az egy liter kukoricától és úgy eltelek, hogy otthon már nem is vacsorázok, üdítőnek meg nekem a 2,5 deci untig elég nem is biztos, hogy 3 óra alatt meg tudnék inni több folyadékot(kezeit széttáró)
én nem nézettségi rekordok függvényében járok moziba(kezeit széttáró) Többnyire a gyerekkel megyek ha van valami animációs film általában arra, ha nincs akkor valami kevésbé jellem romboló filmet próbálok választani.(fetrengős) Az avatar 2-nél egy kicsit önző voltam mivel nekem nagyon bejött az első rész kíváncsi voltam a másodikra én nem csalódtam sőt kifejezetten tetszett(kezeit széttáró)
amikor a titanikról potyogtak lefelé az emberek akkor már nagyon kellett hugyálni erre tisztán emlékszem
Nekem az első tetszett. Párszor láttam is, moziban egyszer sem. A másodikra beültem mozira már csak azért is mert a gyerek is meg akarta nézni. Amilyen hosszu volt annyi tartalom nem.sikeredett bele én inkább azt mondanám. Nem volt rossz, de az elsőt nem überelte.
van aki szereti ezt a fajta fantazit van aki meg nem(kezeit széttáró) Úgy mondom akinek az első rész tetszett annak tetszik a második rész is akinek nem tetszett az első az be se üljön a másodikra(kezeit széttáró)
Pinki szakember te meg nem. Ért hozzá, spanyolul ugyan nem tud de mégis.rátalált egy magyarul nem tudo spanyol. Szal nemzetközivé vált ugyhogy tudja.
jó túra 😆 én a 76 éves nagymamával/édesanyámmal/ meg a 8 éves fiammal néztem kecsón. hát mind a kettő forgolódott már a felétől a gyerek néha kérdezgette, hogy apa meddig tart még? 😅 nagymami is néha belepilledt de becsületükre legyen mondva derekasan állták a sarat(fetrengős) Ehhez képest most szombaton a 2 órás asterix, már sétagalopp volt nekik 😅 Nekem amúgy tetszett az avatar szerencsére kevés érzelgős rész volt benne végig elég jó akció volt jó látványjelenetekkel(meghajlós) Utoljára ilyen hosszú filmet még nagykőrösön néztem a fapados moziba a tianikot.(óranézegetős) A váróba összesúgtak mögöttem meg kuncogtak, hogy a kezembe szorongattam egy otthonról vitt párnát 😅 Amikor vége lett és jöttünk ki a moziból már nem nevetett rajtam senki(fetrengős)
Ennek logikája van. Temploma válogatja. Van ahol csak óránként és annyit ahány óra van 1-12-ig. Van ahol ütik a köztes időket is. Pl Bujákon a templom.mellett volt anno a szállásunk melóban. Na ott nem.sokat aludtam. Negyedkor 1-et, félkor kettőt háromnegyedkor hármat a kicsivel egészkor ahány óra van annyit a naggyal. De van ahol csak a félórákat ütik egy csenditéssel.