Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt csinnálta az öreg,mégis kiborogatta a hordókat.
miről láttál képeket?
nem lesz baja,nyugi
Nem nevetés volt a cél, hanem a döbbenet.
júl 15-én hoztuk haza
6 hetes kb a fényezés, igen tudom :( max újrefényezi majd a tankot :(
Mondjuk a kikeményedési idő meg volt. (2 hónap legalább)
Messziről úgy hogy nem az én autómmal történik kibaszott vicces lehet. Mondjuk ha már érintett lennék a dologban akkor már kevésbé hallatszik humorosan.
Hát a festék már csak ilyen 1-2 hét a teljes kikeményedés. Ennyi ideig még csak mosogatni sem szoktam.
Ezt ráadásul nem is lehet foltban javítani, mint egy homogén színt.
Barack ecet. Szerintem ezzel piacot robbantanál :-D
Szerencsétlen kis barackfám nagyon szépen termett idén úgyhogy lett kb 30 liter cefrém, elvittem haveromhoz kifőzni augusztus elején, még mindig nem főzte le. Mostmár biztos továbberjedt ecetté az egész....
Szintén helyi hülye: régi swift, házfelújítás. A nyári melegben bevásárolt purhabos flakonokat bent hagyta a kocsiban. A kocsi GTK-s lett, nem érte meg kicserélni a belét.
én már attól is berúgtam volna
Na azt én is láttam. Durva volt. Hogy milyen szag lehetett abban a kocsiban.
pont tegnap láttam a képeket róla
de a lotus cleaning termék(ek) megoldotta a gondot :D elég durva volt...
azzal is vigyázz,mert pont láttam egyszer Tácon a pálinkaháznál,mikor megérkezett emberünk a szűk fél éves Pregioval. benne volt 4 db 120 literes műanyag hordó cefre.
nem tudom,hogy hatásos belépőt tervezett,vagy csak simán béna volt,de akkorát fékezett,a 4-ből két hordó fel is borult az utastérben...
Ez igaz.
De nem kopik.
Enyèm hordókban van ha kèsz az összes egyszerre viszem főzetni.
Hogy történhetett ilyen katasztrófa?
Nekem az ótó pótkeréktakaró fémlemezét ette meg a cefre.
jaja, majd felteszem az újat du, van egy tartalék neki, kaptuk ajándékba
szerintem a tűsarkúd baszta le,vagy valamelyik ráfekvésnél lebarmoltad...nem arra való
Azt ne is mond.