Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát kicsit mérges vagyok, visszakaptam a mocit fényezve, szépen, eg yhónap utána km óra spiál elromlott, elszakadt, és a csiga eltört ripityára, mert nem lett szépen visszaszerelve, oké nem gond, megcsináltam/tuk, elég specifikus témakör am a zzr-nél, megvettem, mondta majd kárpótol... fekszem a tankon, erre így megsérül, ez sztem nem normális, ráírok, hogy help, esetleg gariba majd nézzen már rá, és tök ridegen reagált, nem szeretem, ha én vkivel kedves , elnéző, barátságos vagyok, meg oké, segítsünk a másiknak, és akkor még sem úgy viselkedik
Pláne ha ráborul a pálinkafőző.
Állásában is tönkre megy minden.
Ja,alapból feljebb kéne lennie.
Amúgy egy új simán eltakarja,és valami jobb minőségűt mert ez elrongyolódott ahogy látom.
Ha a cordura miatt akkor szar.
ha nem használod, akkor nem kopik
Tegyél rá egy új tankmatricát, te is és mi is tudjuk,hogy ott hibás, ennyi
most mit ver a víz? nagyobb bajod ne legyen
nekem is tele van a cickafarkam, megsérült a cordura ruhától a motorom, fényezőnek írtam.... nem volt vmi kedves ...
Na most van tele a f*szom. 8-ról eltoltuk a megbeszélést 1-re most megint eltoljuk a f*sz tudja hova. Tele van ezzel a sz*rral már a ....
cordurában jöttem reggel, de hát nem is értem, ennyire.... na mindegy :S faxa...
pólóban kell motorozni......az nem basssza szét
jupi :( ....
Huhh,ekkora távra nem jobb lábon menni?
Cél?
2 db motort.
Még ha szarkasztikus is a reakciód nekem most akkor is tök "Jupi"
Élőállatot viszel vagy 3 ajtós szekrényeket ausztriába?
jupi
Na utánfutó pipa. Elbírja megengedettbe is belefér. Ismerősök is így használják nálamnál kisebb járművel. Szóval minden pipa.
Ha jól megy semennyit.
Ott áll a szürke a kereskedésben.
Most zárva vannak.De még várok egy elhúzódó üzletre.
Amiből lesz a pénz.
van pénz lóvéra:) Mennyit kell várni most egy újra?
Jah simán mattot adtam magamnak.
Na mindegy,a project most más.Szóval a kocsik mararadnak még 1-2 évre.A lom hamarosan nyugdíjba megy és miszlikbe aprítom.
Anglius meg jön de ahhoz meg nem nyúlhatok mert a garisok levágják a kezem.
Szóval ha minden jól megy jövőre a lomot az egymotoros futóval hurcibálhatom pályákra.
Pikk pakk ki lehet cserélni. Szerencsére nem bonyolult. Ha szerencséd van és nincs megrögzítve út közben a bovden akkor még idomot sem igazán kell levenni hozzá. Már csináltunk úgy bovden cserét hogy a régit leoldottuk elöl hátul. Új bovdent össze gyorskötözőztük a régi végével. Kihúztuk a régi helyére meg behúztuk az újat és már lehetett is bekötni. Pikk pakk meg is volt. De csak akkor működik hogy a régi sehol sincs odafixálva valami vázelemhez vagy más egyébhez.
akkor kész is a matek
oh baz , kezd elszakadni a bowden ... az is csere ...
Egen,azt néztem én is.De ott a rozsdás,amíg az megvan nem tudok mást venni.
Azzal meg messzire sanszos hogy nem mennék.
A vizsgabiztosék annyit röhögnek rajta hogy lefordulnak a székről.
Állítólag nincs küszöb.............de alvázas minek neki?