Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papának volt egy. Ültem rajta. Papának jó volt mert nem tudott vele haladni így nem ment ki vele sehova így nem volt senkire sem veszélyes. Amúgy már jövök neked egy sörrel mert egyszer mentem fele de kb 3 méter után betakaróztam vele az udvarban. Egyszerűen szörnyű.
mondom,ülj fel egy ilyenre,amit mutattam...
van egy pár söröm rá,hogy főburúsz
egyszer ki kellene, igen, mégis milyen, ennyi, kemény élmény...
az sem rossz. De akkor a nonpluszultra a 3 kerekű Quad. Azaz Pl a Honda ATC110 vagy a 250.
Ha ezt akarod szerzek egyet, ezen nem múlik de én 3 méternél közelebb nem megyek hozzá. Az utolsó amit kipróbáltam majdnem elgázolt, úgy hogy én vezettem. De végül ahelyett hogy elgázolt volna inkább egymaga felmászott a farakás tetjére. Majd mikor végre kifogyott az a 3 deci benzin ami volt benne, köhögve prüszkölve végre lehömbölgött róla.
egyszer ki kellene próbálni azt is :)
szerintem a háromkerekű bicikli az
Nem. Ok minden.
Jajj quad? Szerintem a vala volt legveszélyesebb közlekedési eszköz amit ember eddig fel tudott találni.
én nem motoroztam, mert alient néztem
sógornőm végére ért a reprodukciós folyamatának, aztán el kellett menni kíváncsiskodni
hát az egy napos idegen nem szép még de legalább nem sokat nyüzsög
Nem igaz, en is motoroztam! Mentem par kort fayer quadjaval
Motorozott mindenki már akiben nem növekszik Egy Alien.
érdemes visszaolvasnom?

kérek egy rövid összefoglalót az elmúlt napokról
Ugye hogy ugye :-D
na én megkérdeztem, én ilyet úgy sem szoktam , igen, és ők is láttak
ez így van.... vhol vki mindig lát, és sok olyan is van, aki nem írja ...
Nem zavar csak számomra egy picit fura. Egy idő után olyan érzésem lenne tőle hogy minden sarkon figyel valaki.
ja bocsánat, ha most ez vkit zavart, nekem nagyon sokan írnak ilyet viszonylag
Pl 100%-ra biztos vagyok benne hogy tegnap az M0-áson a Diósdi meg az Érdi lejáró között Milka meg Anita suhant el mellettünk szemből. Épp alacsony volt a betonkorlát pont láttam őket. Ők is tuti láttak minket. De nem írok rá hogy "Hahaaaa láttalak".
Nekem valahol ez egy picit fura. Mármint hogy jönnek ilyen üzenetek. Persze engem is látnak erre-arra de valahogy sosem kapom meg ezt messengeren. Hanem erre-arra való találkozások alkalmával van megemlítve hogy korábban láttalak itt vagy ott. Nekem ez a messengerezés fura :-S
imádom, mikor elindítom a fejlesztői környezetet, és kék halállal elszáll a pi-ba....

én meg élveztem, hogy alig vannak az utakon, tipikusan hungárián, ritka eset, jött is messengerre az üzenet, hogy láttak: "Épp most láttalak a váci úti felüljáró alatt Buda felé hasítani."
Tudod hogy ezen dolgozom. Elhiheted első között fogsz tudni róla ha sikerül. Amúgy reggel befelé jövet egy halomszor váltottam. Sokszor fölfelé és pontosan ugyan annyiszor lefelé is
Reggelt mindenkinek. Még pár perc és mehetek a főnököm Hétfő reggeli monológját hallgatni. A Baj az hogy tudom fontos dolgot kell megbeszélni de a mérhetetlen egója miatt megint nem fogunk 1-ről a 2-re jutni csak löki majd a rizsát és ennyi. Újabb 1-2 óra amit feleslegesen baszok el az életemből. Hurrá. Hétfő reggel van és már megint ilyen rohadt pozitív vagyok.