Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hawaii dizsi napfeny elmaradt, de kivan nyalva a haz, mar csak a Zuram hianyzik
De tole se sokat varok, mert 10 eve nem biciklizett es bevallalt egy Balaton korbetekerest a kollegaival. Tegnap elott kezdtek, lassan vegez de mar kedd este azt uzente, hogy ugy erzi magat, mintha 1000 neger b@szta volna seggbe. Kifogom rohogni, mint a szart, ha nem tud a kanapera ulni
halihó, hogy telik a hétvége? Én most értem Pestre vissza, m7-esen kigyulladt egy kocsi
Azert fura, hogy 3 evvel idosebb tolem a gepezet... Es mennyivel jobban tartja magat, mint en
Jól kinéz már csekkoltam tudtok élni te nő!
Jovore lesz 30 a mi picurunk
Oszt 32 éves!
Józsi elvitt ma terepre a contikkal... fűszál nem fért volna fel az ánuszomba.
Erre meg en is azt momdom, hogy szep joszag
Elektro Józsi Hondája valami állat komolyan mondom!
látom sosem fog közeledni az álláspontuk szóval inkább hagyjuk a dolgot
én akkor is lebaszom a seggét ha valami elémugrik 5-6 méteren belül, ha meg ez már nem kivitelezhető akkor teligázas egykerék és megpróbálom letaposni
Ma is volt gazdagon lekmetyütyü az utakon...
Remélem a lovas megúszta
láttam ma egy csúnya dukáttit kecskeméten a kórháznál, a kormány elég jól behorpasztotta a tankot, le akartam fotózni de nem volt nálam fotós telefon
Meg gyöttem kérem jó vót mint állat... rám rohadt a kúrdura de mint mindig megérte.
Maga mit leskelodik ferde szemmel?
Amúgy pályán próbáltam. Addig tartotta csak az ívet amíg a gumin volt a motor utána csúszott mint a jég ...mondjuk lehet némi igazad, mert amikor elhagyta az aszfaltot a motor azonnal megállt mindig
Terepezéshez nem tudok hozzászólni, el tudom képzelni hogy beakad, ahogy a jetski is ha keresztbe rakod, de aszfalton ne erőltesd.
Ha seggel csapódsz az autónak, ugyan úgy a gerinced törik ripityára, plusz a csípőd.
De igazából nem becsapódni kell, hanem elkerülni, azt meg csak gumin lehet. Ha nem tudod elkerülni akkor is az utolsó pillanatig fékezni mint a veszedelem, mert annyival kisebb lesz a mozgási energiád.
Az megint más ha elkerülési kísérlet közben fekteted meg, de akkor sem szándékosan.
Már van egy új WayteQ,de most lett bele akku,meg amúgy működik,eBay én meg van egy halom 3-5000 körül LCD kijelző,csak melyiket?
Ez még nem a 35e amennyibe kerül a WayteQ.
vegyél egy komplett másik kütyüt 20 pénz és ismét jó lesz pár évig
Nya szóval elektronika menők.
A csodás kínai gps LCD-je kinyiffant.Sajna betört.
Kéne helyette de honnét a rákból lehet tudni milyen kell?
Ebay-en van egy kalappal mindenféle.
Fater sokkal lassabban halad Veluk, en azert kicsit jobban mentem. Faternal nem kapaszkodnam, nalam kellett de azert igy se volt veszes :) a kiscsaj nagyon elvezte O mar mondta nekem kb 1 eve, hogy jon majd velem motorozni, csak a Noverem nem akarja........ Lehet fel, hogy a lanya ra utott
dinamikus mi az azt jeleni megyünk mint a töketlenek