Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dől,csak kifelé. ha elég agilis vagy. a motor befelé...az általam mutatott tricikli,az meg...azzal feldőlsz...többnyire kifelé
Az okés hogy dől de nem abba az irányba ahogy motoron megszoktad a kanyarban hanem az ellenkezőbe. Vagy tévednék ?
A quad nem dol? Lof@szt. Alattam multkor enyhen mar ket kerek dolt pedig azert olyan orult tempot nem diktaltam a kanyarban.
Nem tudom fejbol mar, de bizonyos kg alatt B jogsi, a felett A kotelezo ra. Talan 320 kg a valto......
Két szín szerintem nem lenne elég. Túl nagy a felület. Kell bele némi fehér is.
Hogy te milyen kis gonosz vagy
Igen sajna nagyon könnyen alá lehet keveredni mikor borul mert minden irányban van valami rajta. Így leugrani róla kibaszott nehéz. De nem kell senkit sem elriasztani tőle. Biztos jó szólarokás, de én maradok a kettő keréknél. Nekem már a 3 sok nem hogy a 4.
Szép! Talán egy kis kék-piros festék a gumiprofilba, az még dobna rajta sokat.
plusz kiszedi az összes fogtömésed ha nem maxigázon téped neki
a quad olyan mint a csopper, egy életérzés, van akinek bejön van akinek nem
amúgy aki tud vele azonosulni az nagyon jól megy, de láttam domboldalom quadot legurulni ott ahol motorokkal simán mentünk, pedig nem volt béna a driver csak nem jött össze
és ha a quadnak nem jön össze ott többnyire nagy a baj
Ha valaki tudja használni az nagyon látványos. Ha viszont nem az kb olyan mint amikor az épp hogy járni tudó kisgyerek ül fel a nyuszimotorra. Na kb olyan esetlen a mozgása az embernek olyankor.
Mondjuk a 350X már érdekelne. Esni valószínüleg ezzel is el tudok de ezzel mókásabbnak tűnik
híjjj, érdekes!! :)
A Quad-ot sodortatni kell. Ki kell ülni. Nem térdelni hanem ülni. Fordít a kormány és GÁZ. Majd elkapar a hátulj és ha mákod van nem fordul körbe csak addíg csúszik amíg kell. Minden nemű motoros szokást el kell rajta felejteni.
Lehet hogy nem bírod ki hogy ne döntsd. Csak egy gond van. Ez nem dől !
*bírni *egyébként
Bud Spencernek való
aha, akkor mocis felszerelés, ennyi :) oksa, én benevezek vele egy körre max felborulok, mi bajom lehet?! Egyéábként van rá esély tényleg, mert én nem biztos, hogy ki fogom vírni, hogy ne döntsem a kanyarban szép lesz...
Szerinted ?
Ha a quadról beszélsz akkor igen. Amúgy mai napig nem eldöntött hogy a quad pontosan micsoda. Van aki le tudja vizsgáztatni motornak. Van aki mezőgazdasági vontatónak vizsgáztatja de én már láttam autós rendszámost is. Tök káosz az egész. A jogsi tuti elég hozzá a Sisak meg mindenképpen kell. Nema rendőr miatt hanem azért mert kell és késsz. Én ha feltétlenül fel kéne ülnöm lovagi páncélban mennék
mint egy traktor
Én az ATC 110 -essel voltam így. Hihetetlen. Elöl nincs teleszkóp. Gumiból dugózik. Hátul a két keréknek van egyetlen teleszkópja. Fék is csak 1 darab van rajta egyetlen egy tárcsa a hátsó merev tengelyre felrakva azon egy sima 2 dugattyús nyereggel. Nincs diferenciálás a kát hátsó kerék között mivel az egész hátsó hajtás egyetlen rohadt merev tengely rajta a lánckerékkel. Semmi nem az ami annak látszik. Nem hátramenet van rajta hanem egy felező. Egyszerűen horror. Pattog az egész azokon böszme ballonos abroncsokon. Rettentes
tudom hülye kérdések, de fogalmam sincs a témáról:
1, korlátlan A elég hozzá?
2, uganúgy sisak kötelező?
én is próbáltam,de semmi ,ismétlem semmi nem úgy működik rajta,mint a kétkerekűn...TILOS dönteni,ellenkormány még annyira sem...botrány