Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-10_r_ninja-11911649

Ha esetleg valakit érdekel, lehet egyezkedni :)
Jóccakát fater!
Na nyugodalmas jjó éjszakát ! Nekem is nehéz volt a mai nap , meg a holnap is annak ígérkezik !! Elfekszem !
Tényleg ??!! Pedig gondolom nem lehetett volna délután meggyújtani ?
Az. Már megszáradt a kúrdura.
Most töltöttem ki a 2-odik seritalt ! MEG SZOMJAZTAM NA!! Meleg volt ez a mai nap !
Neked is! Igen tűzött a nap ezerrel, az imént szakadt le az égalja...
Szép estét István !! Remélem elázás nélkül vissza tudtál érni ! Mikor Kab-hegynél jártam , nagyon ronda felhőt láttam Pápa-Ajka irányában ??!
Köszönöm!
Egészségedre!
Hát egymás torkának azért nem fogunk esni, mert elvégre nekem nem fáj a dolog, csak gondoltam szólok hogy a fizikai törvények mást mondanak
Csak a 4ik korsó...
Ááá... Mindig az a sok sör.
Ázik a flaszter.
De teny, hogy az XBR nem hoz haza megegy pici XBRt
Hm, nekem csak az idokozonkenti olajcseret kell fizetni, de a pici XBR most esett at egy teljes motorfelujitason es a generatora is ujra lett tekercselve. Szoval van meg 3 evem a nagygeneralig
ha a nőt bezárod egy kamrába 25 évre akkor is szarul néz majd ki, lehet nem annyira mintha a rizsföldeken dolgozna heti 7x12 órát de akkor is ronda lesz
nekem meg itt áll a bicikli 2 éve, el kéne már adnom, úgysem ülök rá, kitartást Neki! :D
Attól függ melyiket mennyire hajtják.... Meg ugye a motor télen általában pihen....
és tényleg B+
és mennyivel jobban is fogja magát tartani
mint a hirdetésben: a motor ugyanúgy néz ki mint 25 évvel ezelőtt. most nézz a barátnődre, most a motorra, most ismét a barátnődre.....naugye
nem csúnya de a korabeli kawasakik szerintem sokkal tetszetősebbek
pedig ott csak 1 szabály van: ha baj van húzd a gázt, ha nagy a baj nagyon húzd
a többi meg úgy is jön magától
Hulye vagyok... *pentek este