Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kotekedek,de neked nem jön be az oldal.........és azért itt rontod a levegőt ahhelyett hogy húznak a vérbe.
De megszoktam,nem véletlen hívlak agyhalottnak.
Na ugye,megint Te kötekedsz,és én "emelem" a szintet.Bárcsak Te kotródtál volna el innen,még camilla is értelmesebb volt nálad (és ez nagy szó)!
Nélküled viszont..........
Nélküled mit sem ér a sportmotor...
Hat ja,emeld a szintet......
Szerepel mindenhol,ide is belinkelte a ciklámen színű oldalát,persze kevesebb sikerrel.Ontja magából ezeket a gyönyörű galériákat!

Szereplési vágy az van,de kommenteket nem akar látni,pedig lenne bőven! Ilyen lett ez az oldal,sajnos..
úgy gondolom ez a kímélő üzemmód, hiszen a (vész) kijáratot illik szabadon tartani
Neeeeeeeeeee
Kismamaval igy nem beszelunk! Meg a vegen megrontotok
de csak seggből-szájba mi?
Az tudom.
Akkora egy seggfej vagy
Én b@sztatnálak...
Mennek !
En meg egymagam b@szom a rezet itthon. Valahogy nem vagyok ehhez hozzaszokva... Pedig meg az elejen orultem is, hogy nyugi lesz, tudok dolgozni itthon ugy, hogy nincs utban senki... De nem tudok kit b@sztatni, kihez szolni, teljesen elszomorit...
Holnap ha esetleg valaki csatlakozna 08:30-kor indulok Balatonra...
Az eredeti gyön gazdag város kiköhögtük adófizetők... majd veszek egy Maidenes pólót azt elbújok asszony megett. Öreg ja kecske meg a só...
Falusi bucsu van Csocsesszal ? minden oreg osszeverodik, mi?
Mindjárt megyünk bikicsunáj koncert lesz a belvárosban nyárzáró...
Nincs erőszak! Torolni
Nedves,puha ronggyal...
Hu bazzeg, hogy lehet itt torolni kommentet??!
olyan mint az escobar villa átépítés alatt
Igen, sajnos ismerem már a kereteket, ezért nem is bízok bennük.
MZ-re magam gyártottam. Egy 2mm-es acéllapot csavaroztam fel a helyére, gumi szillentekkel, és erre van FBS-el felragasztva a rendszám, mert az 1 hengeres vibráció miatt minden anyag eltörik rajta egy idő után, ha mereven van rögzítve.
Atom biztos.
Ezen is le akartam cserélni de erre nem számítottam hogy ilyen gyorsan elhagyom, meg alapvetően úgy tűnt 3 csavar fogja, azzal meg azért nem jellemző hogy leessen.