Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora egy köcsög vagy
akkor le kell nyelni, és nincs gond
Tudok erre jobbat. Van egy buzi haverom, akinek nem merem mondani, hogy ne meséljen a dolgairól, mert hiába nincs problémám a másságával, nem akarom tudni a részleteket.
Egyszer beszélgettünk a dolgairól, majd benyögi: "Hidd el Emese, én jobban szopok, mint te!"
Na ez kiverte a biztosítékot és inkább ráhagytam...
Egyébként, ha tökélyre van fejlesztve az orális technika, akkor szabad műszakit tanulni??? Ki dönti el?
a majré az motortól és gumitól is függ nagyban. Ha az első gumin sincs semmi akkor már elég jó a kanyartempó.
A tl1000-el is tudtam úgy fordulni, mint mások a sportosabb gépekkel. Más kérdés, hogy sokkal mélyebbre kellett ugyan annál a tempónál dönteni, és emiatt jobban kellett félni rajta
én nem vagyok hivatásos szerelő, de kurva sok mindent láttam és csináltam már
olyat is amit szerelők nem vállaltak el mert túl időigényes vagy épp nem voltak elég képzettek hozzá
úgy vagyok vele hogy ami papíron van szaktudás fontos de sok esetben szart se ér, ez van a "mérnök" téren is, ismerek nem egyet aki igazán jó mérnök, kurva jól tud tervezni, de kivitelezni senki sem tudja mert pl egész cégben nincs olyan szerszám ami kivitelezni tudná, szóval akkor most okos vagy idióta a mérnök úr?
és ha egy átlag nő szerel az inkább vicces mint tudományos, persze van kivétel mielőtt felhozna valaki egy-két igazi szerelő leányzót
és itt az átlagon van a hangsúly aki pucsítós naciban meg egyéb cuccokban imitálja a szerelést
meg GP Pilotot is?
mást sem...
Én is csak annyit állítottam hogy az aki nem tudja még rendesen kezelni ezeket a nagy teljesítményű túrasport gépeket azok szenvednek vele bizonyos helyeken. Én is így vagyok az enyémmel. Lehet azt még borítani sokkal tovább is mint ahol én tartok de még csak most jutottam el arra a szintre hogy már csak egy hangyafaszni a majrém a jobb oldalon. Balon már nincs. De van hova fejlődnöm még bőven. Ez nem a motor hibája hanem az enyém. De senki nem született úgy hogy azonnal lapon tereljen egy XX-et pl
Nővérem az elsőt a Róbert Károly Magánklinikán szülte, kb fél millában volt. Aztán a következőnél is befizette ugyanoda az egészet, csak a kis unokaöcsém 1 hónappal hamarabb bújt ki. Tesóm már előző este fájásokkal bement, közölték vele, hogy tessék hazamenni, ez még lóf@sz... Reggel 5-kor Apám rohant vele kb 250-nel, mert már szó szerint megindult a kisfickó. A klinikán közölték, hogy koraszülöttekkel nem foglalkoznak, menjenek máshova... Meg a ***************! Szóval gyors keresés, hol van koraszülött osztály, így akadtak ki asszem a SOTE2-ben. Ott jobban ellátták, mint a fizetősön. De tesómnak a mániája, hogy magánban minden jobb. Ez nem igaz. Saját tapasztalatból is tudom. Ahogy nem mindig a drágább a jobb.
Amúgy több anyukával is beszéltem fórumokon. Van aki direkt kipróbálta a sima kórházit és a másik gyereknél befizetett. Mondta, hogy kb semmi különbség nem volt ezek között, pénzügyileg sem.
Első kézből fogom tudni milyen a kistarcsai kórház, mert lassan Sógornőm is szül, Ő már 36-37 hetes. Én ugyanoda járok, csak a nőgyógyászhoz magánrendelésre szoktam menni. A főbb vizsgálatokat a kórházban intézem. És a dokim az osztályvezető főorvos, csak nem hülye......... Na meg minden leletem egyből ki tud hozni és nem kell visszamásznom érte.

Papír szerint december 14-re várjuk a kis Tököst
A felhasználóban van a hiba nem a motorban. A goldwing meg a 6hengeres tényleg nem való európába, vagy max Berlin-München között ingázni.
hát khm, néha jó lenne, ja, kínaiak meg Kínában
Én is. Magyarok Magyarországon, cigányok Indiában
jobban csúszik mérnök szakmában sem épp gyakori, a szaktudás nem nemtől függ, vmiért úgy érzem láttad a tegnap du-i vicces kiírású posztom
Engedd el :D vicc ami itt van megint, legyél okosabb és hagyd rájuk. Lelkisegélyszolgálat, rózsaszín motoros és inkább nem írok jelzőket bikinis galéria, Zolinak az állandó majd ő új triumphot vesz... vicc hogy mi lett ebből az oldalból.
Clamot vissza !!
Szedted már le ZZR1400-ról a kabátot? Alig nagyobb, mint a 10es és el is fordul úgy, ahogy az
Példaértékű hozzáállás
Te legalább oda töltenéd fel,ami odavaló,nem pedig ide!
Csodálatos,de miért nem csinálsz róla egy 30 képes galériát?
ez kamu
amikor építkeztünk szögbe akadt a gyerek gumilabdája ilyen kis 3szög alakú defektus lett
telifújtam purhabbal, de a közepe nem kötött meg inkább összement és egy nagy üres rész lett benne
max a szélét lehet így kifújni ha szétbaszódot a felni, de arra meg jobb az fbs
fogyókúrás szájspré--> PUR hab
Itt az örökéletű defektspray!
köcsög leszek:
egy nő inkább az orális technikáját csiszolgassa mint a motorszerelői tudását........
úgy gondolom hogy ekkor mindenki jól jár, mert ugye minek olajos kézzel szopni amikor tisztával is lehet
Főni lehet a világ omlik össze benned a hír hallatán de a HONDA gyárt autót is.
az ingyen ajánlotta annó, hogy segít, hát olyan is lett, de egyébként még annak is örültem a semmihez képest, de afesték kurva drága volt , kb 60 körül... nem sok értelme volt, de mindenki volt kezdő, akkor örültem minden apró segítségnek, mindenbe kapaszkodtam , utólag mindig okosabb az ember, de ami nem öl meg , az erősít