Én nem voltam túl szerencsés mivel elég ruppótlan volt a család és jogsi meg jármű sem akadt a bicón kivűl.
Kis motorra nem is vizsgáztam mert minek,viszont 16 évesen letettem az "A"-t
Majd minden pénzem arra ment el (nyári melók,stb),hogy a bátyámtól elkunyizott ETZ-t tankoljam mindig tele..
Majd a disszidálása előtt az ifjúsági takarékból meg minden másból megvettem s jött a MOTOROS korszak!
Amit valahogyan túléltem hála a fáradhatatlan őrangyalomnak
Markolsz egy erősebbet és 10 centit ül az első villa
Meg lehet vele állni csak jónak kell lenni az abs-nek a fejben, ettől függetlenül a fék persze egy rakat fos rajta
Szuper sport gépes embereknek ez nem tűnik soknak de ne feledjük el hogy nekem elvileg a gyárilag megadott végsebességem a 6. sebesség hiányában csak 260 de akkor fent kell hogy legyen az első burkolat is ami lehúzza a gép elejét. Ne ez akkor nem volt fent. Így 200 felett érezhetően libegni kezd az első kerék.
Tanulómotornál megesik :D Eddig még nem estem, bár nem is nagyon szeretnék. Egyszer csúszott ki alólam amikor egy murvás jobbkanyarban mentem dombnak felfelé. Állva maradtam, nem tudom hogy
Na jó'vanmá', ne tartsatok fel, mert barátnőm macskája után minden tiszta szőr nálam és ki kell takarítani, mire jön a Férjem, mert itt fog nekem tüsszögni hetekig ........
(Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire szőrös ez a dög )
Egy ismerős az Sr50 ditekk után váltás megtanulása címszó alatt kölcsönadta a simsont.
Az meg haggyan hogy menni nem ment de hogy megállni sem tudott attól kész voltam.
Se önindító se fek se power úgy adtam vissza mint a szél.
Igen igen. Akkor aszem az M7-eses szakaszon olyan 180 lehetett az átlagsebességem. Amihez helyenként huzamosabb ideig kellett hogy tartsam a 220-230-as tempót
Nekem nincs ilyen bajom mióta az egyhenger az isten
A városban nagy király,de kint oda a kraft
Viszont volt olyan amikor baleset miatti teljes útzárnál átmentem a vizesárkon majd a komplett kukoricáson oszt go tovább.
Ott azért pislogtak
Csak a robogó járt velem nagyon rosszul Életemben nem voltam annyit árokban, mint azzal a kis szarral
Amúgy tényleg csoda, hogy soha semmimet nem törtem el vele. És csoda hogy nem vágtam totálkárra se. Hááát, nem volt elég félelemérzetem az biztos.
Eddig kétszer volt hosszabb ideig tartó betegeskedés, még az elején egy két hetes szívás a trafóval, aztán most májusban talán másfél hét a kuplunggal. Az utóbbi nagyon rossz volt, mert nem értettem hogy miért nem akar normálisan működni, úgyhogy végső elkeseredésemben az összehúzott kuplungot beleb*sztam egy vödör benzinbe aztán egy hétig rá se néztem. Működött Szerintem azzal a szimpla robogóval jobban jártál :)
az sem rossz. De hidd el nem akarod látni mikor elgurul a gyógyszerem vagy esetleg sietni kell és nem érdekel semmi sem mert menni kell. Mert viszont te még azt az oldalam nem láttad és remélem nem is fogod.
A poén az, hogy soha nem vezettem Simsont. Ádám odaadta volna az övét, de féltem, hogy nem tudok vele váltani, így sose próbáltam meg. Azért ráülnék most egyre, hogy na milyen lett volna, ha nem szimpla robogót kapok
Toltam már Csömörről Kistarcsára (kondenzátor), Isaszeg Gödöllő felőli határából a mol kútig (hátsó defekt), de baszakodó kondival is hazavitt már Fótról Kistarcsára, egyszer pedig elhúztam vele még egy simsont meg lovasát. Nem fogom eladni :)
Egyetlen bajom va. Mikor bemegyek a városba és elkezdek agresszív lenni. Az akkor ,ág elmegy. Olyan +60-70%-al megyek többel mint a forgalom. Ez eddig oké. CSak mikor kiérek a városból nem áll le a szoftver és kényszeresen tartom a +60-70% sebességkülönbséget meg a cikázást. CSak nem 50 helyett megyek 80-al hanem 100 helyett megyek 170-180-al Na olyankor szoktak fura dolgok lenni. Mire észreveszem magam.
Annyira én se figyelek oda... Autónál ezerszer visszafogottabb vagyok, ott többnyire tényleg betartom, bár a Touranom nem is egy versenyautó
Bár már kerültem majdnem bajban. Szerencsémre a CBF-fel voltam, a GS-sel aszfaltot nyaltam volna, vagy egy autó oldalában végzem. A Férjem előre rongyolt Szentendrén. Én mentem utána, szlalom a kocsik között, élveztem az adrenalint, aztán ... Piros lámpa. Levente ott áll előttem, én még 80-nál tartok. Nem tudom mennyi volt a távolság, de már láttam, hogy jobbról elindulnak az autók. Vagy megállok és csak elcsúszok, vagy berohanok a kereszteződésbe, nem volt túl sok választásom, satu fék. Na akkor tanultam meg, hogy milyen b*szott jó dolog az ABS! Olyan gyönyörűen megfogta a gépet, hogy Levente mellett álltam meg pontosan. Volt remegés.....
Azóta megtanultam, hogy jobban tekintsek magam elé, ne csak élvezkedjek
Apám 13 éves koromban vett egy CBF600-ast. Ahogy nézegette a katalógust, hogy mit vegyen, folyamatosan húztam az agyát, hogy nekem is jó lenne valami. Anyám "nagy örömére" hazaállított egy gyönyörű szép LILA Honda ZX Dioval Ocsmány volt, de iszonyat boldog voltam. Akkori tiniszerelmem miatt, Tomi miatt tetszettek meg a kétkerekűek, neki is volt valami Keeway-e, amin akkor mindig vitt, meg egyszer az apja chopperét nyúltuk be
A lényeg, hogy anyámék kijelentették, hogy a határba ki ne merészeljek menni (itt van egy köpésre, könnyen elérhető). Hívtam Tomit, hogy húúú nekem is van robogóm, menjünk motorozni!!! Na hova mentünk? Persze, hogy a határba Mai napig nem tudom, hogy történt meg, de egy gödörnél kifordult alólam egykerékre a robogó és telement a kipufogó földdel. Persze a pasim inkább otthagyott, hogy neki haza kell mennie (Ő is volt kemény 15 éves ). Gödöllői dombságban lakom. Egyik dombon voltam fenn. Onnan lefele még legurultam a kis szarral, de szomszéd dombon is laktam! Nehéz volt a robogó... Felhívtam anyámékat, hogy hát mégis hülye voltam, ők meg laza egyszerűsséggel "Oldd meg kislányom!". 2 hete izomláz volt a karomban utána, miután 1 óra alatt feltoltam azt a szart a házig Jaj de szép emlék!!! De tényleg!!!
Szegény robogóval annyit estem, hogy végül nem látszódott a lila sehol se. 2x egykerekeztem, így volt cserélve hátsó sárvédő, többször visszapillantó tükrök, egyszer defektet is kaptam... A gyerekkori barátomnak volt egy Simsonja.
Gyorsulásban én voltam a jobb, de hosszútávon lehagyott a picsába. Előttem ment, valamiért lassított, én hülye meg ráfogtam a fékre. Kicsúszott alólam a robogó... Rajtam volt több méteren át... Farmerom darabokban, Ádám aggódva jött vissza, hogy wtf??? Hazakísért, levettem a kukafarmert, lemostam a sebet. Valami furát láttam a térdemnél... a térdkalácsom. Fogtam egy gézlapot és befásliztam, újra fel egy másik farmer és mehettünk tovább A poén, hogy nem emlékszem, hogy nagyon fájt volna........ Bár már régen volt. Amúgy ezek után anyám kiutálta a telephelyre a robogót és nem engedte, hogy apám hazahozza nekem, mert félt, hogy kinyírom magam
Viszont hallomásból tudom, hogy a műhelyes fiuk se sajnálták szegényt Elvileg beugrattak vele az aknába és volt, hogy nekimentek vele a falnak is De még megvan és működik! Legalább is 2-3 éve láttam és mentem is vele egy kört nosztalgikusan, de most nem estem el
Kis motorra nem is vizsgáztam mert minek,viszont 16 évesen letettem az "A"-t
Majd minden pénzem arra ment el (nyári melók,stb),hogy a bátyámtól elkunyizott ETZ-t tankoljam mindig tele..
Majd a disszidálása előtt az ifjúsági takarékból meg minden másból megvettem s jött a MOTOROS korszak!
Amit valahogyan túléltem hála a fáradhatatlan őrangyalomnak