Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer előrementem motorral a kocsik között rajosan. Aztán zöld és lefulladtam. Na az gáz volt. Kaptam is az elismeréseket. Igazuk volt
Van olyan napom, amikor minden csodás és felhőtlen, van mikor néha én cseszek el vmit sokat tanulok utána belőle, és akkor nagyon mérges vagyok magamra, de általánosságban rengeteg vadparaszt van az utakon, elsőbbségadás luxus, piros lámpa luxus, stop tábla luxus, sorok között látja hogy jövök direkt befelé áll, ne menjek el vagy nyitja az ajtót, hogy kidobja az egész családot. Erre reagáltam le egy ilyet: https://motocat.wordpress.com/...

3 hónapja megy kb 80-al belém jött egy prius, szabálytalanul, belügyes pasas volt.... https://motocat.wordpress.com/...
Ilyennek már rúgtam le a tükrét majd megálltam,ő tovább ment
Ugyan ezt akartam írni!
Nem leszek szimpatikus de ha motorral kimegyek az utcára szarok a szabályokra!
Megyek tökön,paszulyon
A f@szom sem kinlódik a sok majom között
Nyilván nem taposom el a babakocsis anyukát a zebrán ,de sem egy záróvonaltól,forgalomtól elzárt területtől,padkától,előzni tilostól,sebességkorlátozástól,stb. nem esem kétségbe!
Pont ilyenkor jön jól hogy a paraszt szoftver fut nálam. Tudom hogy kibaszott veszélyes. De volt már hogy ugyan ilyen helyzetben simán megelőztem a parasztját a körforgalomban. (Van egy tippem Fehérváron melyik körforgó lehetett abban pl pont csináltam már ilyet) De nem vagyok atom bunkó. Mikor bemegyek a sorok közé pl ki szoktam hajtogatni a becsukott tükröket. Mondjuk a piros lámpánál facebookozástól meg a menet közben telefonálástól elindul bennem valami. Olyankor nagyon nehéz megállni hogy ne okozzak kárt a járgányban. Az meg különösen bánt mikor előre megyek majd az első úgy érzi megsértettem és a zöldre váltva meg tol le az útról pedig tempózok de ő akkor is jön és nyomja. Tavaly volt ilyenben részem. Majdnem el is gázolt.
tükörrel óvatosan mert könnyen megborulsz
olvastam valahol hogy egyszer én majdnem eldőltem egy ilyen akció közben
de csak olvastam
Általában nem használom csak úgy a motort, szóval szinte sose megyek 100 km alatt alkalmanként. Ugye ez az jelenti, hogy több idő van bevonzani a balesethelyzeteket.
Személyes 'kedvencem' Székesfehérváron egy körforgalom volt. Szakadt VW-nel áll a srác, én a körforgalomban haladok és teljes vigyorral a fején kijött elém. Már alapjáraton döntöttem ugye a motort, úgyhogy nem volt túl kényelmes lelassítani mögötte. Ugyanott ment ki, ahol én is terveztem. Utána mellé mentem és a szokásos szememelőtti kézrázással ordítottam, hogy "Normális vaaagy???". Továbbra is vigyorgott és vállat vont. Na gratulálok, Te selejtes degenerált f*sz. Na ott én is éreztem a késztetést, hogy lerúgjam a tükröt a seggfejnek, de az autó nem tehet róla, hogy idióta a gazdája...
Minden áldott motorozásom alkalmával MINIMUM háromszor védek ki veszélyhelyzetet. Már fel se tűnik, annyira hozzászoktam...
Isten az atyám egyre inkább úgy érzem hogy biztonságosabb ha parasztul sebesség korlát felett záróvonalon keresztül és hasonlók technikájával közlekedek. Városban szlalomozva. Ilyenkor úgy érzem hogy én kontrollálom a körülöttem zajló dolgokat és nem csak sodródok a rutintalan autósok tömegében. Egyre jobban így gondolom
Ha faterom annak idején ilyet ajánlott volna...bár szereztek nekem egy szar Jawa Mustangot, na azt lehetett szerelgetni,meg gyakorolni. Fater nem értett ilyenekhez, mindent könyvekből lestem ki, meg egy öreg motorszerelőt traktáltam állandóan kérdésekkel. Na mindegy, ez van. A kislány talán jóval érdeklődőbb ilyen dolgok felé, de én már nem erőltetek semmit és nagyon-nagyon halkam jegyezem meg, talán nem is baj. Nekünk még kialakult a közlekedési rutin valamilyen szinten a rengeteg gyerekkori biciklizés alatt (gyerekeim azzal sem mennek), és erre fokozatosan ráépült a kismotor, nagyobb motor, autó használata, aránylag fokozatosan és nem ilyen forgalom, na meg közlekedési morál mellett. Még így is aggódtak eleget anyámék, pláne, hogy első motoros évemben, 16 és 17 éves korom között pontosan 17-szer estem el, minden alkalommal Gyöngyös belterületén. Ebből kábé a fele volt a saját bénázás eredménye, a többi a kedves autóstársaknak volt köszönhető. Azóta szerencsére nem volt ilyen, kopp-kopp... Most ők abszolút nulla tapasztalattal lépnek majd ki a forgalomba. Amúgy ahányszor motorozni megyek, minden alkalommal el akarnak ütni, és ez nem túlzás vagy vicc. Abszolút szabályosan, nyugisan megyek főképpen városon belül, ennek ellenére a keresztutcából simán elém jönnek. Tegnapelőtt még egyértelműen nézett is rám a faszi a kocsiból, és mikor majdnem odaértem nagy svunggal elém kanyarodott. Hát, centiken múlt... Nektek is vannak ilyen kellemes napi élmények, vagy csak rám vadásznak ezek a nyomorultak?
had tanuljanak, így van! Más Világot élünk, az én időmben én 2 kaviccsal meg faággal is eljátszottam, pedig csak (mindjárt) 28 vagyok... Disney meséket néztem meg olvastam, meg bicajoztam. :) Apunak néha segítettem autót nyalni.
Azért ez tényleg durva. Újra meg újra megrökönyödök a mai fiatalságon. Rendben most én is a gép előtt ülök az oké. De mikor megyek át a városon (Siófok) és látom hogy jobbról jön egy 16-18 év körüli kishölgy leszegett fejjel, bambulva a telefonba. Simán meg is szoktam állni mert annyira nyomja a messengert hogy simán le is fog lépni elém. Szerintem már statisztikailag kimutatható hogy hány százalékban felelős egy balesetért a facebook meg a társai.
A motor még jó ideig nem megy pihenőre,csak az úgymond "nagybetűs" nyárnak vége hamarosan...nem baj, legalább a két gyerek nem a négy fal között fog itthon fészbukkozni, hanem mehetnek iskolába, valami értelmesebb időtöltésre. Amúgy én még ilyet nem láttam. Még tavaly mondom a fiamnak: "Anya kifizeti neked a tanfolyamot, tőlem meg megkapod ajándékba a tuning Runnert. Na, jó lesz?" Válasz: " Háát, nem tudom...majd...talán egyszer... De majd inkább egy kocsit vegyetek nekem, jó? Válaszom: " Lófaszt."
Nekem idén decemberben még lesz egy jelenésem. Ha -20 fok lesz akkor is megyek. Majd utána leállok. Mert amúgy nagyszervíz lesz a téli szezonban. Lán+lánckerék. Szelephézag. szokásos körök. Ha belefér kipufogó csere, Idom átalakítás. Van terv a télre jó pár.
Akkortájt szoktam.
Olyan korán elrakod ? :-D
(épp most töltöm fel a nyári albumot , tipikusan ezek a 40 fokos napok...)
most még jó idő lesz! Én nem bánom, hogy nem lesz 40 fok... nekem nagyon elég volt, jobban szeretem az őszt meg a tavaszt, valamint sokkal szebb évszakok is, a változásról szólnak
Mit számít... november végén szoktam eltenni a létravázast.
Teged osszeeresztenelek a Ferjemmel. Szerintem tudnatok egyutt alkotni
Szép reggelt! Hát eljött a nyár utolsó hétvégéje, el is vagyok keskenyedve, hogy ennyi volt... Tizenévesen még egy örökkévalóságnak érződött,azóta valahogy egyre rövidebbek...
A kukacok
én nagyon szeretem a polipot meg a tintahalat, egyszer voltam Olaszban, ott ettem , és azóta egyik kedvenc, bár múltkor voltunk Ogerg-el egy minőségibb étteremben, és nem az a kimondottan fagyasztott cucc volt, hanem friss, hát őő azt sem tudtam, hogy álljak neki, mert a ráknak le kellett venni a csápjait meg letekerni a fejét, meg mik, csak pislogtam... és nézett rám nagy szemekkel a tányérból a kib---ott rák :D - jó reggelt!
Pedig a női fing az jó! Csókolomka 2ő az 1ben.
Ha akarnek se tudnek.... Van olyan baratnom, aki siman 'versenyt' fing a pasijaval, de en nem tudok ilyen lenni, pedig amugy semmi bajom vele. Pasik kozt nottem fel. Szerintem mindent lattam, hallottam, ereztem...