Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mennyi telik? Hogy ide leírod az aggályaidat? Sanyi! Na nemá 😂
ne ostorozd magad sanyi(kezeit széttáró) Tulajdon képen nem vagy te egyik sem de lázadónak se állítsd be magad (kezeit széttáró)
vagy mint a nejem dácsiája 😆
A szóban forgó Volvo még nem kínai, egy XC70. De így legalább értem, miért mondod, hogy az is sárga.
Pont nem.
A tesla,es meg sok gyarto a nagy felvevo piacokhoz ottani gyartasi kapacitast telepit,igy knnyebb a kiszolgalas,vam szabalyok es tamogatasok miatt is,ettol meg nem lesz kinai a tesla.
De a volvo szemelyauto reszleget knkretan megvette a Zhejiang Geely a fordtol.Attol meg europaban sajat itteni tervezesu autot gyart.
Az MG mas,konkretan sanghajbol jon az europai tervezesu de echte kinai gyartasu ZS,ami nem feltetlen rossz dolog.
Viszont azt a begyepesedett gondolkodast at kell allitani hogy most is minden ami kinai az rossz.
Nem,van ilyen is meg olyanis,ha valaki hulladekot akar olcson a kinai legyartja,ha jot dragabban azt is,de tudnak mar tenyleg komolyanveendot csinalni bar megkerik az arat az is bennevan,mint a NIO.
Igazabol kifejlodott naluk egy massziv kozepreteg ami fogyasztasban mar ott van mint europa,igy annyira mar nem kell nekik mindenaron a piac.Ha van kapacitas eladjak,ha nem kell az is jo nekik.
Foleg most amikor rugdossak oket is politikailag.
Pont mint a kéribaromlaci teslája
csak feltűnt hogy mindenhol ő van
nekem rengeteg időm van, nap 23.5 órát lazulok
a maradék fél óra a budi, itt nem mindig tudok lazulni, kevés mozgás+kevés rost aztán néha nem könnyen megy a dolog
irigykedni nem kell, bármikor megteheted, csak abba kell hagyni a melót és lesz szabadidőd, az élet egyszerű
Ja,a volvo is kinai. 😃
Kollégám főállásban Pécsett van a Schneidernél, raktávezető vagy mi a túró. Most épp megcsapta a prémium szele, mert Volvot vett, de az ő cégük forgalmazza a kínai MG-t is és elég elismerően nyilatkozott róla.
Én nem értek hozzá, nem tudom, vannak-e komoly eltérések X és Y felszereltgésű MG-k között, de ha az ő finnyás seggének is jó, az arra enged következtetni, hogy nem lehet akkora lom.
Hat,nagyon nem oroszos.Szerintuk.

http://youtu.be/gX9S0nnV0s8

De a nio sem.

http://youtu.be/1YkMgVrAXrs
Pedig igaza van.
Ja,hát annyit mindenki megtesz.
Most nem azért de ez egy akkor aktuális képernyőfotó,kb 2mp.
Buta, szánalmas......
hol is ajnároztam Őket? Csak elmondtam a buta fejednek, hogy mik a tények(kezeit széttáró) Fogjál egy szuronyos puskát és csatakiáltással kezd európából kiüldözni Őket 😆 Ha mégy szorosan ott leszek mögötted (fetrengős) Ha meg nem mégy akkor fejezd be a szánalmas lelkesítő beszéded nem vagy te kossuth 😂
Amit bírok, nem sok csak amennyi telik, de a lényeg, hogy nem kívánom magunk fölé helyezni őket még pénzért sem pedig mint láthatjuk pénzért sok minden eladó.
Neked ennyi időd van, hogy képernyőképeket (is) gyűjtögetsz a neked unszimpatikus emberekről?
Nem mondom, hogy én 24/24-ben nyomom mert hazugság lenne, de nekem valahogyan ilyenre sem időm, sem energiám nem volt soha.

(Mielőtt esetleg szóvá tennéd, nem tilos, én pláne nem is írnék ilyent, mindössze ezt a töménytelen időt irigylem.)
Aha,oké.Ne hagyjuk,mit javasolsz?Te mir tettél idáig ellene?
Akkor hagyni kell és örülni neki?
Az a helyzet hogy ez nem ajnározás,ezek tények.Ezek a kis sárgák úgy a fejünkre fognak nőni hogy mi csak szopni fogunk.
Amennyit tudok igen. Én fehér vagyok, és te? Nem értem, hogy lehet a saját népünk ellenében egy minket semmibevevőt ajnározni.
Még semmitől
te életetben tettér már egyáltalán valami ellen?
Egy dk elleni tüntetésre nem mentél még el 😅 Itt meg osztod az észt 😂
Vegyél fel a testedre egy kétoldalas táblát, hogy elől is hátul is jól tudják olvasni, hogy "vesszen kína" azt sétálj budapest utcáin(kezeit széttáró) A kínai negyedbe mondjuk ne tévedj be van amelyik tud már olvasni magyarul 😂
Ez az egy valoban igy igaz. Már most is feszegetik hova lesz a sok lové.
https://mandiner.hu/cikk/20230...
saját maga generált háborúit sem tudta megnyerni költségvetés ide-vagy oda(kezeit széttáró) Az elmúlt 60 évben vesztesként kullogtak el mindenhonnan 😂