Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ezt tényleg akarjuk vagy teszünk inkább ellene?
Fosszilisből szén van sok és akkugyártáshoz cucc, sokban más mint anno a japó, de mégis nagy a hasonlóság. Na meg ott van india mint nagy ell3nfél ugyan megberték őket 2 kisebb háborúban régebben, de idén április 14.-től már ők lesznek többen és a technikai fejlődés is jelentős egyenlőre ugyan az orosz olaj miatt nem tudni hova húznak és az usákokat ők sem kedvelik viszont a kínai tengeren zajló események okán nekik több okuk van kínától tartani mint az usától és egy konfliktusban nagy esély van, hogy ha valahová állniuk kell akkor az a nyugat lesz már csak a kínaiak pozíciójának a gyengítése miatt is. Persze ez csak agyalás jobbra balra remélem sosem tudjuk meg.
Japán ott bukta hogy nincs nyersanyag a szigeten, csak simán sokan vannak.
Kínaiak sokan vannak, nagy a területük, sok a nyersanyaguk.
Szerintem 15-20 év, és csak kínában nem lesz gyártás. Mindenhol máshol fognak dolgoztatni minket szaré hugyé a kínaiak, mert felvásárolnak mindent, és mi tartjuk el őket.
Lófaxt... amíg az usákok hadi költségvetése 3x akkora, mint az utána sorban következőnek - addig nem fognak aggódni 😅
Japán is ezt hitte és a japó imádók abban az időben oszt mégsem, évek óta írom, hogy ez a kína-usa viszony nagyon hasonlít a 100 évvel ezelőtti japó-usa-ra. Persze lehet, hogy tényleg a kínaiak lesznek az uraink.......és az mitől is lenne jó ha egy sárga parancsolgatna nekünk? Dolgozz nekik és majd rájössz mennyire szeretik a fehéreket bár ez igaz az összes fajra mind lenéznek és utálnak minket persze aki igazolni tud majd cigó felmenőket az előnyben lesz.
Szerinted, mások és szerintem meg nem sőt remélem, hogy újra csak rizst fognak ott gyártani. 😁
Kína lesz a világ ura ez tetszik neked vagy sem(gondolkodós) tulajdonképen már most is az csak papíron nem még. Amerika nagyjából az utolsókat rúgja neki nem sikerült megvédeni világvezető szerepét. Hamarosan enyészetnek indul katonailag, gazdaságilag, politikailag(kezeit széttáró)
szerintem 15-20 év azt máshol nem is lesz gyártás a világon csak kínában(kezeit széttáró) már jó ideje erre felé halad a világ.(gondolkodós)
Nem, a kínai a szar még mindig és szerencsére egyre kevesebbet gyártanak ott tettek róla saját maguk azzal, hogy szivatták a világot a coviddal és amivel tudták. Lehet most MG néven kapni egy kiváló suvot 6.7 m-tól csak hát olyan oroszos mint anno a lada granta (van itt valakinek ilyen?) és tsai amik már megint eltűntek. Néztem az MG-ről videót és cikket, hát próbálták dicsérni, de kis sikerrel. 😁
(fejét fogó) Még több cigány lesz(gondolkodós)
hallom téged sem engedett be hiába kérlelted(kezeit széttáró) Hát nem tudja mit veszít(kezeit széttáró)
Kissé tévedel a nagyjában (van cigó, de a tanyákon, a faluban már csak 1 utcában laknak páran mert eladták ahogy drágulni kezdett), de abban igazad van, hogy tárnok jóval közelebb van pesthez és drágább az ingatlan viszont nemrég voltunk ott és 5 év alatt eléggé leépült, koszos, elhanyagolt és bezártak a boltok így a fene tudja mert errefelé meg építkeznek a velünk szemben lévő üres részt most parcellázták.
Ez mondjuk sokmindent megmagyaráz veled kapcsolatban 😂
általában 1 óra alatt megkajálunk addigra teli a dákó(kezeit széttáró)
itt szigor van bazmeg.(kezeit széttáró) Nincs tékozlás, nincs pazarlás NINCS, NINCS (meghajlós)
ettől mitől is szar nekem ?(hüledezős)
180forint az átlag ár. Van olcsóbb és drágább is.
Az MVM Mobilitivel az a baj, hogy percdíjat számol, de úgy mintha mindig maximális sebességgel lehetne tölteni, de valójában nem tölt annyival semmi. Szerintem szándékosan korlátozzák hogy lenyúlják az embereket.
Oda nem megyünk tölteni. Ilyen egyszerű.
A rinyálás általában nem a villanyautósokra jellemző, mert ők ismerik a viszonyokat, meg hogy hol mennyi a töltés. Sokkal inkább azok szoktak ezen rinyálni/kárörvendeni, akiknek nincs villanyautója.
Én csak felháborodok a pofátlanságon, de szerencsére elég nagy az akkum, hogy a Tesla INGYENES saját töltőivel kényelmesen körbeautózzam az országot 😁

Szoktam egyébként fizetős töltőt használni. A MOL és a TEA töltőket szeretem. MOL fix 180ft/kWh, a TEA 120 volt eddig, most emelték olyan 160-ra, de változó az ár. Van ahol olcsóbb, van ahol drágább. Attól függ milyen szerződést kötöttek adott helyszínen.
nem(ujjával nemet mutató) áttértem a vodkára(kezeit széttáró)
IKEA-nál 80ft/kWh hány órát basztatok el ott, hogy 900forint belecsorgott? 😆
minden nap kérem, hogy vegyen be a topikjába de eddig elutasított. (kezeit széttáró) Priviben is írogatok neki de kérésem nem talál meghallgatásra(szomorú) Egy ideje erős nyugtatókon élek(kezeit széttáró)
Mert most csak azért ehet mert a dácsia nem eszi meg?
Pl anyaghasználat.
És megiszol 50ezerrel több sört?
Ez is ugye mit tükröz.