Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van nekem 1 malaguti phantom max 200 ccm,jelenleg szét van szedve de a vezéslést nem tudom hogy pontosan hogyan kell össze rakni mert nincsen jelölés rajta , ha valaki tuna nekem segíteni aszt meg köszönöm üdv Laci
amikor katona voltam akkor volt amd-ak csere baján
alap kiképzéskor még az amd-vel lőtem, utána ak lett, az ak sokkal pontosabb egyes lövéskor
sorozatnál meg állítólag a ferdén lecsapott biszbasz a cső végén jól egyensúlyba hozza, én akkor nem tudtam kb semmit sem eltalálni
ha az első lövedék nem talált a többi sem
Ugyan már Pityu! én Rambón és MacGyver-en szocializálódtam egy vidéki kocsmában, mert ott volt TV. Ha nálam van a svájci bicsakom egy bramac léccel is megölök bárkit, ha nincs nálam akkor csak a tompa léccel! 😎
Ez mekkora véletlen! Elő volt készítve válasz linknek, ha esetleg valaki még okoskodott volna! 🙂
alap kiképzéskor még az amd-vel lőtem, utána ak lett, az ak sokkal pontosabb egyes lövéskor
sorozatnál meg állítólag a ferdén lecsapott biszbasz a cső végén jól egyensúlyba hozza, én akkor nem tudtam kb semmit sem eltalálni
ha az első lövedék nem talált a többi sem
Tényleg buzi akinek nincs bajonettyeE. 😋
buzi-e vagy 😂
http://youtu.be/sujSTntcfG0
adtak neki szurit mert össze kellett varrni aztán allergiás roham+ valaki a szívével is lett
kórházban nem tudták megmenteni
ismerős elvágta a tenyerét bele is halt
ha lengyel piacos utánzat akkor kb a súlyát vasban
Az milyen lehet?
minden normális embernek van 😆
egyszer kipróbáltam
amúgy kb semmire sem jó de mégis szinte mindenkinek van 😁