Egyetlen lovagja irogat néha. Gyakotlatilag önpromo mindenféle hasznos vagy haszontalan de legalább müszaki tartalommal egy hozzászoloval. Ezt messengeren is megoldhatták volna.
egy átlag töltőnél 200ft körüli a maximális ár, de van 120- felfelé, múltkor nézegettem őket
a dc gyorstöltés ami több lehet de nem sokkal
egyedül a mobiliti ami drágább ott találni 300 forintos árat is
szóval még a 200 forintos árammal is olcsóbb mint egy dízel..... igaz nem annyival hogy visszahozza az árát belátható időn belül
ellenben ha otthon töltögeti a 70 forintos árammal az meg jelentősebben olcsóbb, és ha van egy 5-6kwp napelem mennyisége akkor egész évben arról tud menni, átlagos felhasználóként
a ronya azért van mert azt hitték a sok kedvezmény örökké tart, na de ezt sejthette mindenki hogy nem így lesz
amúgy ha minden sarkon lesz töltő utána ez normalizálódni fog, szerintem hamarosan jönnek az előfizetések ami kedvezményre jogosít az adott cégnél, szóval a töltőhálózati forradalom kb most kezdődik amikor lehet pénzt csinálni belőle
amíg csak ingyenesek voltak senkinek sem volt érdeke hogy minél több legyen.....
most mondtam, hogy nem, mert a 900 Ft-ot eltankoltuk. Így neki nem jut(kezeit széttáró) Én bevágom a bajusz alá a 12 gombócosat Ő legfeljebb csak nézheti(kezeit széttáró) Hát már pedig ott ennyi a töltés a molnál valamivel drágább de nem sokkal a többit még sosem használtuk(kezeit széttáró) Itt egy fing akksit kell tölteni nincs ezen semmi meglepő(kezeit széttáró)
Hát én nem ismerem a villany töltés tarifáit mert pont leszarom, de ha ennyi lenne amennyit mondasz akkor nem rinyálna az összes villanyautós...
és tényleg azt a szar húsgolyót eteted a gyerekkel? az még a McDonald's nál is hitványabb
ha utána néztél akkor biztos így van ennyire engem nem érdekelt a téma csak a 2 adat megütötte a fülem a 60 kwh és a 100 km-er 😅
Ezek szerint az egekig magasztalt i3-ba akkora akksi sincs mint a dákóban (gondolkodós)
én azt mondtam amit a faszi mondott nem tudom milyen kapacitással szerelgetik az i3-at. Azt tudom, hogy van már belőle néhány generáció csak mind ugyan úgy néz ki 😅
na látod ezt nem tudom(gondolkodós) a faszi nekem azt mondta a legkisebb akksi van benne 60kwh-s(kezeit széttáró) Mivel friss villanyautós volt lehet, hogy rosszul mondta én meg nem tudom, hogy egy ilyen i3-at milyen akksikkal szerelnek. Ha 22 kwh-s ahogy írod akkor csak dupla annyit fogyaszt mint a dákó(kezeit széttáró)
én most se tudok tölteni, mert telefonom sincs hozzá 😅 Az asszony tud tölteni mondjuk az én bankkártyámra. (kezeit széttáró) Biztos nagyon drága lett a töltés az ikenál is 900 ft volt a 100 km-ernyi delej(szomorú) A legszomorúbb még is csak az, hogy egy pest oda-visszát simán tud a kisdákó ami 200 km-er de az asszony megnyugodása érdekében szokott rá tölteni(kezeit széttáró) Szóval a 900 Ft tulajdonképen kidobott pénz, ráadásul ezen pont ehetne a gyerek az emeleten egy 5 db-os svéd húsgolyót krumpli pürével, barna mártással áfonyalekvárral, zöldborsóval amit úgy szeret/ne/(kezeit széttáró) Mondjuk mivel ezt a pénzt eltankoljuk nem veszek neki csak levest(kezeit széttáró) Az anyja hülyeségét valahogy csak vissza kell hozzam(dollárjeles)
Mert ha szétnéztél volna már a környéken akkor rég rájöttél volna, hogy Tárnok után Táborfalva erős visszalépés a részedről 😅 kicsit kalézolnál az utcákban észrevennéd, hogy a lakosság 70%-a cigány 😅 Az a környék kb. 20 éve volt jó amikor az amcsiké volt a laktanya a megye összes qrvája ott lebzselt 😂
plusz még ott a számtalan rajongó is....
http://youtu.be/C_RID-yuuTc;ab_channel=AndrasHorvath
a dc gyorstöltés ami több lehet de nem sokkal
egyedül a mobiliti ami drágább ott találni 300 forintos árat is
szóval még a 200 forintos árammal is olcsóbb mint egy dízel..... igaz nem annyival hogy visszahozza az árát belátható időn belül
ellenben ha otthon töltögeti a 70 forintos árammal az meg jelentősebben olcsóbb, és ha van egy 5-6kwp napelem mennyisége akkor egész évben arról tud menni, átlagos felhasználóként
a ronya azért van mert azt hitték a sok kedvezmény örökké tart, na de ezt sejthette mindenki hogy nem így lesz
amúgy ha minden sarkon lesz töltő utána ez normalizálódni fog, szerintem hamarosan jönnek az előfizetések ami kedvezményre jogosít az adott cégnél, szóval a töltőhálózati forradalom kb most kezdődik amikor lehet pénzt csinálni belőle
amíg csak ingyenesek voltak senkinek sem volt érdeke hogy minél több legyen.....
és tényleg azt a szar húsgolyót eteted a gyerekkel? az még a McDonald's nál is hitványabb
Ezek szerint az egekig magasztalt i3-ba akkora akksi sincs mint a dákóban (gondolkodós)