itt milyen hátul ütöről beszélsz(gondolkodós) had tudjam már meg én is, hogy mitől szar nekem 😅
szegény putyinnak is az angol napilapokból kell ezt mindig megtudnia, hogy nekik milyen szar 😂
ja (meghajlós) De akár veheted úgyis, hogy minden hónapban 50 ezer ft-tal több sört ihatok meg a kocsmában azóta mióta megvan az elektromos az asszonynak 😅
az emberek idióták
eddig ment az ész osztás a villanyautó szar mert nem lehet elmenni vele a nyíregyházi nagymamához egy menetben
most azért egyre több olyan autó van ami elmegy 500km távot 20-40 perc egyszeri töltéssel
ezek meg azért szarok mert nehezek és ugye az akku nagyon rossz dolog ettől hal meg minden második bébifóka és ezekben nagyon nagy akku van szóval mégtöbb fóka nyúvad ki miatta
ja és ezek a nagy észosztók napi kilószám dobálják a műanyag hulladékot a kukába, amiből lassan több lesz mint a földön létező biomasszából összesen
Hát pl. erre már nem sok rosszat tudnék mondani - meg a tübbi jelenlegi villanyosára se. https://www.bmw.hu/content/bmw...
Hamarabb vennék ilyet, mint usák Teklát.
Ha meg luxusról van szó, ott az i7....
Volt ott az asszonynak egy jó toyotája,szóval hülye vagy,nem kellett volna vennie semmit.Nem mellesleg a 400ezret futott pd-k köszönik szépen vígan megvannak,nézzük majd meg a 400ezret futott springeket.
Ja, mert a béjemvé adta meg csak Ah-ban, mindenki más kWh-ban - ez bizonyára nem véletlen, hanem marketing (megtévesztő a nagyobb szám ugye)
Már asszem leálltak ezzel a gyakorlattal, meg a mostani villanyos béjemvék már qrvajók. Az i3 egy először mesélt vicc volt... 😃
Ja, ez lesz az: BMW i3 60Ah (21.6 névleges, 18.8 kWh nettó)
Egyen 13-14 kWh-t százon átlagban, megy mellé a fűtés/klíma, vilany, mittudomén, simán bekapja a komplett pakkot százon.
Most hirtelen rákeresve 60 Ah, 90 Ah és 120 Ah verziókat látok, így is vannak elnevezve - a legnagyobb is 38kWh nettó.
A mértékegységekkel vannak féreértések, úgy látom. :)
Na ez lehet, én a Pipi által megadott adatokból indultam ki... és itt hibáztam, mivel megxokhattam volna már, hogy állandóan hülyeséget beszél 😃
Nem ismerem az i3-t, de mintha a vége felé lett volna nagyobb akkus - miután az a range extender faxság nem vált be.
i3 60-as akkuval 100 km? Az csak 2féleképp lehetséges: vagy tolja pályán 150-el, vagy szar az akkupakk.
Abban igazad van, a "villanyautózás se való minden hülyének" mint ahogy neked se 😄 nem töltöttél oszlopon, mikor még ócón volt, mert nem értetted az appot 😂
Remélem, mostanára megtanultad, mire 350 Ft lett 150 helyett 😅
Pont ez a bajom,ha 8,5 millió akkor kb 70 éves koromra leszek nullán a pénzemért.
Az hogy pipi meg egy évben a dákóval 30e-ret az nem átlag.
A másik hogy az átlagnak nincs hirtelen csak úgy 4 milliója mert 3 percre megnyílik az ablak 3-400db vellanyautóra támogatás.
Lett volna de a vaállalkozásból kellett volna kivonni,meg a tartalékot felhasználni.
Ameddig élek kiszolgál az asztma.
Bár állítólag két hetem van.3 éve ezt mondja pipi. 😆
Itt jön a miből kérdés, valamiért a környéken se a napelem se a delejhajtány nem terjedt el napelem van mondjuk utcánként 1 házon, de villanyautó 1 sincs illetve plug-in-ből talán az egyik jómódúnak lehet mert olyan látok néha a háza előtt. Sajnos túl sok pénze van a népnek és mindenki csak pazarolni akar és nem spórolni a villannyal inkább égetik a fosszilist, értetlenek ezek, na megyek is kölcsönkérni a szomszédtól 1 kg krumplit legutóbb úgyis elvitt 5 tojást.
És ha megtérül mi fog történni?Te leszel a legboldogabb ember?Továbbra sem értem,az emberek vesznek több 10 millióért egy elektromos autót és azt számolgatják hogy mennyiért közlekednek.
szegény putyinnak is az angol napilapokból kell ezt mindig megtudnia, hogy nekik milyen szar 😂