Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a legjobb ha a nej is vissza fing akkor a legharmonikusabb a kapcsika.
Amíg oroszlánt nem ettem, nekem a disznó az állatok királya
Zsivöli
Az az igazság hogy nem is hívtak
Csak épp ott jártunk és mondták hogy együnk egyet mert úgy is kiöntik a maradékot(kint a pusztában nyáron volt)
Aztán ettünk, utána még ettünk és csak ettünk
Amúgy én se értem mert a kondér akkor is félig volt amikor végeztem
Na mindegy, az a lényeg kurva jó volt, olyasmi mint a köröm pörkölt csont nélkül és kicsit "szárazabb" lehetett rágni habzsolni.....
Csak a többsége ilyen buzi úrinép volt aki társaságban még sosem fingott....aztán kinézték a paraszt gyereket
De komolyan mondom minimum 10 liter kaját öntöttek a csatornába, én majdnem sírtam
Olyanho nem megyek aki nem bír elviselni
Öreg vagyok már bohócnak
Aki idejön az annyit ehet,ihat ami belefér ,meg még egy kicsit,de nagyjából ezt el is várom máshol
A tököm sem akarja megjáccani magát
Volt ,hogy a haver fia elhozta két egyetemista haverját hozzánk,oszt a kölkök csak néztek
Hajnalban azt mondták,hogy náluk egy lagzi sincs ilyen ,pedig csak péntek volt
Ahhá.
Az olyan jó, há nem? Há de!
Hát ja. Egy jó motorzás utána közös főzès majd lájtosz bepialosz...
nem buli volt hanem party
a partykon ilyen pöcsömöccsék vannak, még pia is alig volt
Á... kap cserèbe egylikú furuját!
Vágyázzz bazd meg, vigyázzz ,,,ez csapda lesz!
Pedig a szenthárom P-s be a dinnye nincs benne.
Ej ma mit mondott asszony... Lesz lè dobszerkóra vehetek rábólintott.
Akkor nem jó bulin voltál.
Nazdarovje!

Akéne még nekem egy pohár sör a dinnyére! (fosó smájli)
utóbbi időben amit legfaszánbbat és legolcsóbbat ettem az a marhafejhús pörkölt
csíkokra van vágva az a bőrös franc, és főzve fél napot, egy partyn ettem szedtem 5x, utána csak azért nem szedtem még mert mindenki engem nézett
mondjuk már a 3. tál után is furán néztek az 5. közben már kb úhy minth az anyjukat dugnám.......
de olyan kurva jót nem ettem vagy 15 éve
Nazdarovje csimbókok!
Meg ahhoz kell a jó vihar is!
Bizony ezeket a 20 perces villámpácokat nem nagyon tartom sokra.
az a lényege pácolni kell sokáig, amikor úgy gondolod meg van pácolódva tedd vissza a hűtőbe még 3 napig
simán forgathatod a cuccban egy hétig is, a sima tarja is 3-4 napig ázik nálunk
Az nem olcsó idehaza.

Van píz zsebes egérhúsra.
Így már meg. Ember legyen a talpán aki teljesíti ennyiből kiindúlva.
Kenguruból is ettem már igaz asszony kèszítette finom volt mègha esetleg az erszènyèből kèszült is.
egyik szerben valami cukorpótló szar volt az lehetett a bűnös
Akkor, ha valaki tud olyan fasza steaket kesziteni, ami az en szam ize szerint keszul el, azt orokbe fogadom!
Igy megfelel?