Az az igazság hogy nem is hívtak
Csak épp ott jártunk és mondták hogy együnk egyet mert úgy is kiöntik a maradékot(kint a pusztában nyáron volt)
Aztán ettünk, utána még ettünk és csak ettünk
Amúgy én se értem mert a kondér akkor is félig volt amikor végeztem
Na mindegy, az a lényeg kurva jó volt, olyasmi mint a köröm pörkölt csont nélkül és kicsit "szárazabb" lehetett rágni habzsolni.....
Csak a többsége ilyen buzi úrinép volt aki társaságban még sosem fingott....aztán kinézték a paraszt gyereket
De komolyan mondom minimum 10 liter kaját öntöttek a csatornába, én majdnem sírtam
Olyanho nem megyek aki nem bír elviselni
Öreg vagyok már bohócnak
Aki idejön az annyit ehet,ihat ami belefér ,meg még egy kicsit,de nagyjából ezt el is várom máshol
A tököm sem akarja megjáccani magát
Volt ,hogy a haver fia elhozta két egyetemista haverját hozzánk,oszt a kölkök csak néztek
Hajnalban azt mondták,hogy náluk egy lagzi sincs ilyen ,pedig csak péntek volt
utóbbi időben amit legfaszánbbat és legolcsóbbat ettem az a marhafejhús pörkölt
csíkokra van vágva az a bőrös franc, és főzve fél napot, egy partyn ettem szedtem 5x, utána csak azért nem szedtem még mert mindenki engem nézett
mondjuk már a 3. tál után is furán néztek az 5. közben már kb úhy minth az anyjukat dugnám.......
de olyan kurva jót nem ettem vagy 15 éve
az a lényege pácolni kell sokáig, amikor úgy gondolod meg van pácolódva tedd vissza a hűtőbe még 3 napig
simán forgathatod a cuccban egy hétig is, a sima tarja is 3-4 napig ázik nálunk
Csak épp ott jártunk és mondták hogy együnk egyet mert úgy is kiöntik a maradékot(kint a pusztában nyáron volt)
Aztán ettünk, utána még ettünk és csak ettünk
Amúgy én se értem mert a kondér akkor is félig volt amikor végeztem
Na mindegy, az a lényeg kurva jó volt, olyasmi mint a köröm pörkölt csont nélkül és kicsit "szárazabb" lehetett rágni habzsolni.....
Csak a többsége ilyen buzi úrinép volt aki társaságban még sosem fingott....aztán kinézték a paraszt gyereket
De komolyan mondom minimum 10 liter kaját öntöttek a csatornába, én majdnem sírtam
Öreg vagyok már bohócnak
Aki idejön az annyit ehet,ihat ami belefér ,meg még egy kicsit,de nagyjából ezt el is várom máshol
A tököm sem akarja megjáccani magát
Volt ,hogy a haver fia elhozta két egyetemista haverját hozzánk,oszt a kölkök csak néztek
Hajnalban azt mondták,hogy náluk egy lagzi sincs ilyen ,pedig csak péntek volt
a partykon ilyen pöcsömöccsék vannak, még pia is alig volt
Akéne még nekem egy pohár sör a dinnyére! (fosó smájli)
csíkokra van vágva az a bőrös franc, és főzve fél napot, egy partyn ettem szedtem 5x, utána csak azért nem szedtem még mert mindenki engem nézett
mondjuk már a 3. tál után is furán néztek az 5. közben már kb úhy minth az anyjukat dugnám.......
de olyan kurva jót nem ettem vagy 15 éve
simán forgathatod a cuccban egy hétig is, a sima tarja is 3-4 napig ázik nálunk
Van píz zsebes egérhúsra.
Igy megfelel?