Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont innen? Ebben a formában? Mondjuk ugy látom akad egy két massziv udvarloja azért
Nagy putri vagy lehetsz te, meg hulladék is.
Kell neki egy pasi...
Pani nevű nickje a barátnője, nem Lajos. 😁
Akkor minekis az service topic ahol csak fényképek vannak?
Nem, mert anno arra is írta, hogy nincs ingyen szakmai segítség, az is pénzbe kerül. 😂
Hulladék egy putri.
Aki hozzá megy bármiért is az megérdemli. 😋
Ott még semmilyen tanácsadást nem láttam.....
tudnál te is semmitérő tanácsokat adni
A Deals Gap jobb.
Az aztán az ! Van egy youtuber akinek a videóit mindíg nézem , egy Amerikában élő kapitány , most rakott fel egy vidit : https://m.youtube.com/watch?v=...
Amit itt, beszélsz hülyeségeket 😂
mit csináljak én ott?
Eregymá regisztrálj be a szervizoldalra:)))) szerelésről műszaki dolgokról ugyan szó nem esik, de már csak egy lovagja kinlódik.ott pikáns megjegyzéseivel, de az is csak 4-5 naponta 😄 amugy csak fényképalbum 😆
és igen hosszan. 😆 dzsambó dzsettel is megtanulnék rajta landolni ha egymás után 100 átstartolásom lenne akkor is 😅
Pl route66.......tiszta leszállópálya
azt se értem nálunk mitől ilyen girbe-gurbák az utak? Amerika ebben is jobb 😆
Pipivel konzultálj akkor 🙂
Na, mondom hogy ennyire jók vagyunk 😂
Sose kanyarodtam. 😆
a kanyar a rendes motorozás ellensége 😂
csak a szükséges rossz ami az egyeneseket összeköti
? kanyarodni? autópálya technikás egyeneseiben 6 teli(kezeit széttáró)
Igazából elég bénán kanyarodsz, rád férne a kanyarképzés. 😁
Igen. Ennyire jók vagyunk 😆
De ha mennék, akkor sem Dodorhoz. Kezdőknek sok hasznosat tud tanítani, amit tud, azt jól tanítja, de a nagy pofája ellenére, vannak hiányosságai az elméletben.

És nem lebeszélni akarlak. Ha úgy érzed vannak gyengeségeid hasznos alapozás lesz. De utána gyere ki velem Kakucsra, és egy kis kergetőzéssel egymást instruálva és húzva, mindketten többet fogunk fejlődni, mint közúton bármilyen instruktorral.
A Holler is simán 50+. Jó, akkor passz.
Nem mukodott.
Nem ugyanarra... Mondom kettő Kawa most meg gikszer, meg ő 50 felett jóval