Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az opel.
Tedd gyújtásra az gyújtáskapcsolóját
Becsukott ajtókkal gyújtáson működtesd a távirányítót.
Nyomd meg a zárás, majd a nyitás gombot, és ismét zárás és nyitás.
Vedd le a gyújtást és vedd ki a kulcsot az gyújtáskapcsolóból.
Próbáld újra: zárás és nyitás a távirányítóddal.
Azt tettem.
Ja,hát úgy kicsi az esély.Legközelebb úgy próbáld ahogy kell!
Gondolok valakire, akinek kék Concours-sza volt (pont mint Ábrusé), de asszem BMW-zik azóta vagy valami ilyesmi.
A Mecsek Pihenőnél láttam őt utoljára, de jó régen. Futólag ismerem - ha ugyanarra a Gyurira gondolunk.
Nem ismered véletlenül purci komám a Kawájával? (H. Gyuri) bár most mintha gixere lenne...
Kapcsolgatok nyomogatok stb.
Legenda?
En mindent IS tudok. 😂
Azokkal a benga motorokkal ja.De rozoga is vagyok mostanaban.Elszoktam tole.jobbara regen ment az 5-600.Oregszem,a 300 is eleg.
Nyilván nem mindegy, ki mire és hogyan használja a gépet. De a többségünkre ráfér....
A Mecsek környékén nőttem fel, tudok biztonságosan kanyarodni. A Pécs-Magyarszék-Komló-Pécs szintidő meg sose érdekelt, csak a látvány és az émény...
Nem.tragikus, nekem minden utolsó nap minimum 800 km és este hét körül itthon vagyok 😆 mondjuk nem a tura legszebb napja 😅
Nyah.....teszteld le hogy mükszik, lehet érdekes a dolog.
Fineszes vagyok,teso mondott egy szamkodos kulcsos szallast mosonmagyarovaron.Nincs recepcio,akkor jossz-mesz amikor akarsz.
Nulladik nap este tervezek,majd elso nap hatartol egy 500 as,minden izuletem fajni fog. 😆
Szerintem nem,minden ugy ment ahogy a legenda mondja,csak baszott mukodni.
Neked sincs sokkal közelebb 😆
Johetsz hetvegi glocnerre. 😆
Akkor rosszul csináltad,gondolom az opelnak is meg van a saját tanítási metódusa.Én már úgy is tanítottam hogy egyik ajtózárba a sem volt jó a kulcs,igaz akkor le kellett szedni az ajtókárpitot és úgy forgattam el a zárszerkezetet.
Többnyire, bár már inkább baráti a társaság. Sajna errefelé nem.nagyon van kivel szervezkedni.
Senki nem volt innen a fórumról ? Ne máá hogy mindenki ilyen jó !?
Elesni en sem. 😂
👍️
Én kurvajó voltam tavaly is, 1x sem estem el motorral 😁
Minek? 😂
Prok vagyunk fotelben kanyarodasban. 😂
Tényleg ! Kanyarképźésen volt már valaki ?