Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂
én ezt simán meghegesztettem volna pálcával 😂
Mikor eltörött egyszer a kettes gémem , kikellett cserélni az egész felépítményt ! Szerencsémre a földön összecsukva észrevettem , így nem esett senkire !
ennyit látok az idei forgalomból
Csak a gém !
regisztálnék de engem nem szeret
pedig megpörgetném pinás képekkel a forgalmat 😂
azt hittem kompletten minden karbon
azért kérdeztem meddig bírja
Közérdekű!
Regisztráljatok már Pink totyikján, mert mióta lezáratta, napi egy hsz van rajta, az is ő... 😅
Nem a cső karbon , hanem az utolsó 4 gém ! A cső semeddig sem bírná karbonból , elfogyna mint a szar ! Vagy eldurranna !
Ja, akkor nem csoda, hogy nem láttam még ilyet közelről, felénk nem használnak ekkorát.
mennyit bír a karbonos cső? gondolom eszegeti a beton
A világ legnagyobb betonpumpája 101m 7db gémből áll , első 3 acél , az utolsóó 4 gém karbonkevlár ! Egy 7 tengelyes Scania alvázon ! 😉
itt sincs válság
válság akkor lesz ha bármelyik auchan parkolóban 50 kocsitól kevesebb kesz nyitvatartási időben
usákoknál is nagy a válság...
https://hvg.hu/cegauto/20230104_mi_3_hengerezunk_es_villanyautozunk_az_usaban_viszont_tombolnak_a_v8as_monstrumok?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2ZuB7uv4FO9PuuFoM9bJifowq8AiBJP1773gM0YSegrxZq8y1PvPG1l9k#Echobox=1672840869
👍️
A betonpumpa a gép amin dolgozik,odatolat a sima betonkeverős autó ami hozza az anyagot az üzemből,és beleengedi a cuccot.
Betonpumpa , ez egy 32m-es , ez pontosan egy 10emeletes tetejéig tudja felnyomni a betont ! Nálunk a legnagyobb 44m-es ! 😉
gondolom az pumpálja tovább
Ez mit csinál, ez a gép, amibe folyik a betony? nem vágom a tekknológiát... 😀
Egyszer próbáld a lereszelt segget is. 😂
Az a buzi , aki nem betonozással kezdi az évet ! 😉 🙃
Most rákerestem mert én a hátsóra gondoltam nem az oldalsókra amik tényleg alu vagy akár műanyag is lehet, de a hátsó az acél, a convoy-nál hirdetik alu-nak, de rákattintva kiderül, hogy az is acél. De nemsokára megyek dolgozni és az egyik roma kolléga mágnesét elkérem oszt végigvizsgálom az összeset. 😁
a térdem volt szétszakadva azért volt szopás a budi
be voltam gipszelve bokától heréig aztán alig fértem a budiba nyújtott lábbal
amúgy a borda törés sokkal szarabb, egy ágyból felkelés is sírással kezdődött
de a sima lélegzés is fájt vagy egy hónapig
A seggedrol lekopo bor miatt egy honapig guggolva szaras aranytalanul nagy szivas. 😆