Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem, persze hogy nem. Bocs a kérdésért.
Statikus draga?
Cordura vs. Bőr..............
Orulok meg az alsopocos bőrruha valsztasnak.

http://youtu.be/F4gMlEKpmNs
Te se vagy százas.....mondjuk ez nem ujdonság.
Na ja, a hattyúnyak a trabinál a kasztnin és az első futóművel az egész elejét motorral, váltóval együtt tartó első rész volt, az szokott elrohadni kb. 6-8 éves korában amitől extrém esetben ha eltörik az egész eleje kettényílik, csak azt vettem észre, hogy a padlóból por tör fel és kellemesen rugózott a szokásos trabi pattogástól eltérően, a por azért jött mert a padló szétnyílt a hattyúnyaknál és gödröknél leért a földre. 😁
Még mindig nyitott födémes téma: Torokgerendás tetőszerkezetnél mekkora húzóerő hat a kötőgerendákra? Az lenne a legújabb hülye ötletem, hogy a kivett kb. 5-6db födémgerendát egy zártszelvény kerettel pótolnám, ami felvenné a húzóerőt. Hogy lehet ezt méretezni?
Itt aztán lehetett süvíteni a zöldhullámon, már ha bírta a hattyúnyak vagy mi 😁
Ez a hungária krt. mikor még a macskakövön motoroztam, pont ezen a szakaszon tört ketté a hattyúnyaknál alattam az egyik kiváló kombi trabantom mikor a földes részen kerültem ki a dugót ami akkoriban a 2 sávon elég nagy volt napközben. 😁
Pipi, egy nagy barom vagy. De el kell ismerni hogy jó sokat röhöghet a gyerek az apján 😃
Legalább felvállalja a családját, és egyebeket. 🤓
azok a falon lévő alu kötődobozok régen elég keresettek voltak
most már lehet csak alu árban lehetne eladni őket
Ez télleg mind síkhülye 😅 ha már ennyi idejük van, mentek volna strandra inkább 😁
Szerintem hétvégén folytatódik. Galyatető, 2. felvonás - hátha maradt ott egy kis réz vagy alaméneum :D
Pipi családi fotóalbumát és családi élménybeszámoloját láthatta a nagyérdemű 😅
Meg megnéztük a helyi érdekességeket (kezeit széttáró)
Felhők felett(szemeit körbeforgató) Háttérben a kékes csúcs(gondolkodós)
Persze gyerek nem maradhat szánkózás nélkül ezt IS megoldottam(meghajlós)
De hát kis, pénz kis foci(kezeit széttáró)
a mi költségvetésünkbe csak a galyatetői sí és szánkópálya fért bele nekünk nem volt pénzünk mátraszentimrei síparadicsomra(dollárjeles)
ennyi a hó az egész mátrában a vöröskő kilátóról nézve(fejét fogó)
Mert nem kőtjük a pézt(kezeit széttáró)
na meglepően sokan voltak egy picsányi havon egy rakás ember fejenként vagy 13 ezerért tiszta hülye aki nem normális 😅
Miért van korábban a vége mibt a kezdete? A licitlépcső az más. 6500 az első licit és utána +13e a következő és így tovább.
a napokat benéztem....
már a licit lépcső 13 ezer
plusz az árverés vége előbb van mint a kezdete
itt valami egész jól el van rontva
Az a kikiáltási ár, a minimum ár 6500 és mivel nincs rá 1 licit sem ennyiről indul.
nem 650 ezer?