Na ja, a hattyúnyak a trabinál a kasztnin és az első futóművel az egész elejét motorral, váltóval együtt tartó első rész volt, az szokott elrohadni kb. 6-8 éves korában amitől extrém esetben ha eltörik az egész eleje kettényílik, csak azt vettem észre, hogy a padlóból por tör fel és kellemesen rugózott a szokásos trabi pattogástól eltérően, a por azért jött mert a padló szétnyílt a hattyúnyaknál és gödröknél leért a földre. 😁
Még mindig nyitott födémes téma: Torokgerendás tetőszerkezetnél mekkora húzóerő hat a kötőgerendákra? Az lenne a legújabb hülye ötletem, hogy a kivett kb. 5-6db födémgerendát egy zártszelvény kerettel pótolnám, ami felvenné a húzóerőt. Hogy lehet ezt méretezni?
Ez a hungária krt. mikor még a macskakövön motoroztam, pont ezen a szakaszon tört ketté a hattyúnyaknál alattam az egyik kiváló kombi trabantom mikor a földes részen kerültem ki a dugót ami akkoriban a 2 sávon elég nagy volt napközben. 😁
Mert nem kőtjük a pézt(kezeit széttáró)
na meglepően sokan voltak egy picsányi havon egy rakás ember fejenként vagy 13 ezerért tiszta hülye aki nem normális 😅
Orulok meg az alsopocos bőrruha valsztasnak.
http://youtu.be/F4gMlEKpmNs
most már lehet csak alu árban lehetne eladni őket
De hát kis, pénz kis foci(kezeit széttáró)
na meglepően sokan voltak egy picsányi havon egy rakás ember fejenként vagy 13 ezerért tiszta hülye aki nem normális 😅
plusz az árverés vége előbb van mint a kezdete
itt valami egész jól el van rontva