én azt az elvet vallom, hogy dolgozzanak a szegények(kezeit széttáró) Majd a gyerek ha oviba megy 9-én lehet csinálok valamit(gondolkodós) A szokásos mátrai szánkózásra vittem volna de a webkamera tanúsága szerint már akkora a szegénység, hogy se hideg se hó(kezeit széttáró) o1g (ujját lefelé mutató) Mátraszentimrén van a síparkban 2 hete olvadozó hó ahová szánkósokat be se engednek bár én elég elképesztőnek tartom a belépti díjat(gondolkodós) 13500 a felnőtt napijegy a gyerek meg 9. Négytagú család már bent is van 45 ezer ft-ért, mivel kedvezményes családi jegy meg nincs 😅 Kb. 4 óra alatt vagy megunja az ember vagy elfárad (gondolkodós) Tavaly kb. 3-a volt a belépő emlékeim szerint, bár mivel a szánkósok kitiltva így nem voltunk csak az ingyen pályákon a kékes csúcson.(kezeit széttáró) Na mind1 Kirándulás képen megnézzük mekkora a tolongás mátraszentimrén(gondolkodós) megmászunk néhány kilátót(kezeit széttáró)
Nekem is írt privátban ez a CBR Pisti, de csak ennyit: "az csak gányolás...". Azóta se jöttem rá, hogy mi lehetett ennek az előzménye. Kérdeztem akkor is amikor írt, illetve itt az üzenőfalon kétszer, de nem válaszolt. Nem tudom ki ez, vitánk nem volt soha, a szerelő lányt se piszkáltam, így aztán elkönyveltem az üzenetét egy rosszindulatú névtelen trollkodásnak.
Ép akartam írni még év eleje van azért nem találsz birkózó partnert 😆
Ha viszont bekérezkedsz motorszervizbe ott tuti tudsz párna csatázni 😂 😂 😂
Nem tudom amugy ki mit csinált de szándékom ellenére is tegnap meló volt 😒 másodikán 🙄 faszom 😂
blődi itt lenne de az már még nekem is sok amikor belelendül 😅
Köztes egyének kellenek akik fél nap után de feladják. Az, hogy már az előjátéknál megfutamodnak abba semmi szórakoztató nincs 😅
szedtem szét, meggyújtani nem lehet a dohányt meg lehet.(kezeit széttáró) A hevítőben valóban marad a végén dohányra emlékeztető szag de ahogy bleki is írta nyomokban tartalmaz dohányszemetet. Szóval olyan ez mint a libamáj szarvasgombával amikor azok a tűfejnyi fekete pöttyök a szarvasgombák. 😆 Na úgy van ebbe is dohány szóval nem abból áll(kezeit széttáró) De a legfájóbb, hogy elengedi és nem áll bele(szomorú)
olcsóbb a fűtés a ruszkik nem tudnak annyi rakétát venni 😂
ott volt divat hogy ne bántsd a barátomat mert....
Ha viszont bekérezkedsz motorszervizbe ott tuti tudsz párna csatázni 😂 😂 😂
Nem tudom amugy ki mit csinált de szándékom ellenére is tegnap meló volt 😒 másodikán 🙄 faszom 😂
az biztos hogy a 150-es mérleg nem mér meg
1000 ft a disznónak kilója, ezért hív az asszony drágámnak 😁
Köztes egyének kellenek akik fél nap után de feladják. Az, hogy már az előjátéknál megfutamodnak abba semmi szórakoztató nincs 😅
😂
18 mázsa volt 10 ezerbe volt a fűrészelés
kb 20x20x30 as méretűre
de még nem működik jól
Szerintem még elöbbre viszi majd az emberiséget 😁