Igazából azoknak a cégeknek be tudod fizetni egy banki appon át a sárgacsekket.
Azért használsz appot mert kényelmesebb, mint postára járni.
De azért az tényleg röhej, hogy egy töltőnél ilyennel kell baszakodni, mert nincs alternatíva.
Nekem kb. 15 ilyen töltős app van a telómon. Mindegyik külön regisztrálva. Azért benzinkúton odamész tankolsz, fizetsz, még az automata kutakon is kártyával, nem appal. Nem kell külön appal baszakodni a Shell, OMW, MOL, Aiva kutakon, mert mindegyik elfogad kártyát.
Ez simán adathalászat miatt van, meg a fasz törvények miatt, szóval valahol mégis Orbán tehet erről 😂
Hat,ami modt van az full perforalt,gyakorlatilag 60 km/h kornyeketol olyan mintha semmi sem lenne rajtam.Elol-hatul szellozonyilasok segitik a levegoaramlast.
Ha allva picit megizzadsz elindulva 18 fokban mar faztam.Ezert is kellett egy zartabb bőr cucc tavasz-őszre turasabb.
Volt túrás bőrcuccom, tényleg kényelmes, de azért melegben, esőben inkább a kordurát választom.
A könyök valóban problémás a korduránál. Elvileg rá kéne húzni a szíjakkal, de soha nem tettem meg én sem. Szeretek veszélyesen élni 😂
Amikor figyeltem a magyarósi nyökögését ebben a témában külföldön is detto ugyanez megy.
Pont mint az óraátállítás.Ami fontos lenne,az emberek életét könnyítené abban kurvára tökörészik es a agállamokra haggya a dolgot az EP,amibe nem kéne beleugatnia azt meg feszt erővel nyomja.
Itt is már rég kellene egy egységes unios szabványrendszer,és a cégeket rászorítani a fejlesztések ez irányú ütemezésére.
2023 van
appon fizetek be egy csomó mindent, és minden cégnek más app van
akkor most káromkodjak 2 percig miért nem lehet ezt egy alkalmazással?
bezzeg a posta ott egy ablaknál elfogadják az összes csekket.....
Vályi tényleg hülye a témában, de ebben mondjuk pont egyetértek vele. 😂
Jobb villanyautós cégeknél nincs ez. A saját töltőiken bedugod és a kábelen keresztül azonosítja az autót, megoldja a fizetést, nem kell vele foglalkozni, és nem csak a Tesla de asszem a Porsche, Audi is tudja az ionity töltőkön. Illetve a legtöbben adnak kártyát amivel a legtöbb töltőn simán érintéssel tudod indítani a töltést, nem kell appozni.
Mondjuk azt én sem értem hogy egy paypass terminált miért nem képesek legalább a forgalmasabb töltőkre tenni. Nálunk csak az egyik kis cég (EVdirect 5 töltővel) csinálja egyedül, tehát tuti nem a költségek miatt.
Baszhatom az egy esesest is,a videoban is az a gebasz s corduraval hogy puha anyag,a protektor konyoknel csak az elso huppanast csillapitja,elfordul es a masodikat meg az utana kovetkezo csuszast mrg siman nem birja.A kevlaros farmer terdnel es csipoben siman kibirta rajtam a kabat ugyanolyan konyokben meg nem.
Es a jol szabott bőr van olyan kenyelmes mint a cordura.
Kordura kényelmesebb, de csak 1 esést bír ki jó esetben, ezt eddig is tudtuk.
Pályára semmi esetre nem használnék, de utcára normális közlekedésre jó.
Ha ott elesek leszarom, hogy dobhatom ki, mert üzemszerűen nem esek, de pályán azért aki nem esik, az nem is motorozik igazán jól, oda csak bőr.
A szörnyű hogy ehhez képest én a Berik, masszív speedes bőr ruhám olcsóbb volt, mint amiért kapok egy középkategóriás kordurát.
"A baleset okát a hatóságok még vizsgálják, de a mentést irányító tűzoltóparancsnok elmondta azt is, hogy ezen a területen sajnos túl sokszor kell hasonló esetek miatt dolgozniuk."
Hát hány önvezető teszla zuhanhatott már le abba a szakadékba? Nem lenne egyszerűbb arról az útszakaszról kitiltani a teszlákat? 😅
Tsanyi! neked való hír:
"az elektromos autók fokozottan tűzveszélyesek, a lítium akku meg felrobban!"
"önvezető Tesla hajtott szakadékba"
na ez pont nem volt 😆 https://villanyautosok.hu/2023...
Ács... az biztos tudni fogja 😂
Nekem nem világos, hova is akarsz acélt... koszorúnak? vagy fogópárt kiváltani? Egy valamit vegyél figyelembe: nem a szakító szilárdság a lényeg, az bőven sok, viszont az acél zártszelvény rugalmas, pár méter fesztávon már centiket enged. Leginkább húzásra lehet igénybe venni, vagy rácsos tartónak.
Most szedtem le a road6-ot hátulról, ha gondolod neked adom 😂😂
Megállított a rendőr hogy kopott a gumim, muszáj volt lecseréljem pedig a vászonig volt benne még 1000km kb. Csomót tudtam volna spórolni tavaszig.
A41 teszt lesz most.
Azért használsz appot mert kényelmesebb, mint postára járni.
De azért az tényleg röhej, hogy egy töltőnél ilyennel kell baszakodni, mert nincs alternatíva.
Nekem kb. 15 ilyen töltős app van a telómon. Mindegyik külön regisztrálva. Azért benzinkúton odamész tankolsz, fizetsz, még az automata kutakon is kártyával, nem appal. Nem kell külön appal baszakodni a Shell, OMW, MOL, Aiva kutakon, mert mindegyik elfogad kártyát.
Ez simán adathalászat miatt van, meg a fasz törvények miatt, szóval valahol mégis Orbán tehet erről 😂