Mért nem mentek a Tátrába? ott mindenütt van hó, és nincs messze. Persze egynaposra azt nehezebb megoldani, de talán van ott munkásszálló, vagy valami olcsó síszállás.
úgy látom 11 éve decemberben sem volt jobb a helyzet(kezeit széttáró)
még 10 év és a tél mint évszak ki is kerül a szóhasználatból a kárpátmedencébe (kezeit széttáró)
na mátraimrén sem hiszem, hogy az év legforgalmasabb napja lesz(gondolkodós) sávokban maradt egy kis hó ami december elejéről megmaradt(gondolkodós) +3 foknál még a 10*-es áron üzemeltethető hóágyúkat sem tudják indítani. Lassan el kell az ilyen vállalkozásoknak gondolkozni, hogy ilyen téli állandósult melegek mellett van e létjogosultsága egy ilyen vállalkozásnak a továbbiakban(szemeit körbeforgató)
Értem . Engem felbiztattak hogy vegyek mert olcsó , én meg szeretem ha olcsó 😂
Mivel soha nem vetem még ,azt hitem viszem a gempát és már jönni is
Rendesek voltak mert pénzt nem fogadtak még el és azt mondták majd jön
Ez volt Október végén ,nyáron meg nem tudom hogy akarok-e fűteni 😆
Nyáron valamikor, novemberben meghozták, azóta nézegetjük mert időnk még nem volt rá. Ígyis úgyis kellett venni, úgyhogy megvettük az “olcsót” 30+5 volt köbmétere.
a nagy baltát nálunk divatos néven fejszének hívják de én úgy vagyok vele, hogy hasigassanak a mazoisták fejszével😅 Nekem megér 180-at a kényelem. Mondjuk a gyerek annyira élvezi a hasítást, hogy én még ki se nagyon próbáltam a gépet csak összeszereltem 😅
Nem tudom, miért van mindenki megijedve egy kis fahasogatástól... még jót is tesz a punnyadt testeteknek. Persze nem egyszerre kell felvágni a 120 mázsát, 1-2 naponta annyit, ami kell. Én már 12 évesen ezt csináltam... nem volt villamos hasítógépünk meg minden faxom, csak egy nagy balta.
még 10 év és a tél mint évszak ki is kerül a szóhasználatból a kárpátmedencébe (kezeit széttáró)
Mivel soha nem vetem még ,azt hitem viszem a gempát és már jönni is
Rendesek voltak mert pénzt nem fogadtak még el és azt mondták majd jön
Ez volt Október végén ,nyáron meg nem tudom hogy akarok-e fűteni 😆
Mondjuk az nem világos hogy Japánok is ,Amcsik is fehér karácsonyoztak
https://index.hu/sport/motorsp...
Mondjuk legalább üres volt a város