Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én olyat a halastól szoktam. 🤔
az nem de emeltem a tétet, 12+ kilós pontyot kell összehozni idén a csatornából
Fogadott meg valaki valamit 1.-én?
Mért nem mentek a Tátrába? ott mindenütt van hó, és nincs messze. Persze egynaposra azt nehezebb megoldani, de talán van ott munkásszálló, vagy valami olcsó síszállás.
úgy látom 11 éve decemberben sem volt jobb a helyzet(kezeit széttáró)
még 10 év és a tél mint évszak ki is kerül a szóhasználatból a kárpátmedencébe (kezeit széttáró)
majd bekéreckedünk ingyen 😅
ott a szélén építsetek hóembert, gyerek azt is élvezi, és olcsóbb is 😁
imre most(kezeit széttáró)
na mátraimrén sem hiszem, hogy az év legforgalmasabb napja lesz(gondolkodós) sávokban maradt egy kis hó ami december elejéről megmaradt(gondolkodós) +3 foknál még a 10*-es áron üzemeltethető hóágyúkat sem tudják indítani. Lassan el kell az ilyen vállalkozásoknak gondolkozni, hogy ilyen téli állandósult melegek mellett van e létjogosultsága egy ilyen vállalkozásnak a továbbiakban(szemeit körbeforgató)
könnyebb nyáron melegen tartani a puffert meg felfűteni is, úgy, hogy valószínű én inkább nyáron fűtök(gondolkodós)
Értem . Engem felbiztattak hogy vegyek mert olcsó , én meg szeretem ha olcsó 😂
Mivel soha nem vetem még ,azt hitem viszem a gempát és már jönni is
Rendesek voltak mert pénzt nem fogadtak még el és azt mondták majd jön
Ez volt Október végén ,nyáron meg nem tudom hogy akarok-e fűteni 😆
ott nincs akkora válság mint nálunk(kezeit széttáró)
egyébként szárazon vagy nedvesen jön? Bár gondolom nedvesen szóval az már csak a következő fűtési szezon(gondolkodós)
Igen igen mert Gréta mondta hogy globális meleg van
Mondjuk az nem világos hogy Japánok is ,Amcsik is fehér karácsonyoztak
az kb 4000-4500 mázsánként nem rossz ár(gondolkodós)
erdei köbméterben számolva?
Na druszám akkor helyben vagyunk. Nem vagy szavahihető… nem is te dolgoztál vele.
Nyáron valamikor, novemberben meghozták, azóta nézegetjük mert időnk még nem volt rá. Ígyis úgyis kellett venni, úgyhogy megvettük az “olcsót” 30+5 volt köbmétere.
a nagy baltát nálunk divatos néven fejszének hívják de én úgy vagyok vele, hogy hasigassanak a mazoisták fejszével😅 Nekem megér 180-at a kényelem. Mondjuk a gyerek annyira élvezi a hasítást, hogy én még ki se nagyon próbáltam a gépet csak összeszereltem 😅
😲 🙁
csakhogy inkább fehéresnek kellene lennie(kezeit széttáró)
Nem tudom, miért van mindenki megijedve egy kis fahasogatástól... még jót is tesz a punnyadt testeteknek. Persze nem egyszerre kell felvágni a 120 mázsát, 1-2 naponta annyit, ami kell. Én már 12 évesen ezt csináltam... nem volt villamos hasítógépünk meg minden faxom, csak egy nagy balta.
Inkább barnás
Nem indul túl jól az év. Nyugodjon békében:
https://index.hu/sport/motorsp...
Én csak a bögyörömmel akartam játszani 😂 de ha hívnak akkor menni kell 😁
Mondjuk legalább üres volt a város