Ezt ne mond mert eret vág a buzija,hát még azt hogy éli túl mikor a gyerek fára mászik leesik és eltöri a kezét,úgy látják el hogy forint tb-t nem fizetett.
februártól ehet az ideg mert 3 hónapig a te adódból is fogok élni 😂
jusson eszedbe minden nap amikor dolgozol hogy én a kanapén fekszem és sorozatokat nézek egész nap
amúgy téged fenyegettek hogy szívd el az első cigid? vagy idd meg az első alkoholos italod?
amúgy mindenki idióta, csak van aki motorozik, van aki hegyet mászik, vagy csak éppen biciklizik, mindegyik az életével játszik
"A komoly az, hogy legyen az egyén már felelős a saját tettéért. Pisztolyt nyomott valaki a fejéhez, hogy az elsőt elszívja? Nem???? Hát akkor fizet a köcsögje."
Ismerős köcsögje?Te meg majd fizesd a saját céltalan hülyeséged!
Ja igen,és az idiótaságod miatt megint eljutunk oda hogy én meg nem akarok azért fizetni mert a te céltalan motorozásod közben megsérülsz plusz a céltalan motorozásoddal szennyezed a környezetet......Meg lehet kérdezni itt a két nagyot esőt hogy mennyit vitt el a kórházi kezelés és a rehabilitáció,az életében nem fog annyi tb-t fizetni mint amibe az került,de még a gyereke sem.
értem, csak nem érdekel. Hiszen leírtam, szeretnék én is a társadalom által részben-egészben kitartott lustaság beteg lenni, szőkeribanc beteg lenni, stb.
Ez a dolog vicces része.
A komoly az, hogy legyen az egyén már felelős a saját tettéért. Pisztolyt nyomott valaki a fejéhez, hogy az elsőt elszívja? Nem???? Hát akkor fizet a köcsögje.
Nem is akarom felfogni a helyzetüket, mert te-ti nem a helyzetet akarjátok érzékeltetni, ez csak a duma, hanem a részbeni, rám eső adóm egy részéből akartok vegetálni.
ha kialakul a függőség az már simán elmegy betegségnek is
cigivel könnyebb a helyzet, de az alkohol nagyon durva, van olyan ismerős aki 30+ éve nem iszik és ő mondja hogy még mindig hiányzik neki, nem is bírná ki hogy letoljon egy pálinkát vagy egyebet mert utána vége lenne
szóval annyiban igazad van hogy miatta alakult ki a helyzet, de ha már kialakult akkor nem könnyű tenni ellene
kb olyan nehéz neki mint neked elkezdeni napi 2 dobozt elfüstölni és minden nap bebaszni
igazándiból fel sem fogod a helyzetület, csak lököd mindig a szar dumát
nem is kell leírni hogy ez a helyzet csakis miatta alakult ki, mert ezt mindenki tudja, még a függő is
amúgy ha a mai naptól senki sem cigizne és inna, kb csődbe menne az ország
Az 55 év alatt az talán fél doboz összesen talán nem okozott nekem sem kárt, nemhogy az adófizetőknek.
Igen, jól látod, nem vagyok elnéző, mert az, hogy szívják, az egy dolog. Hogy eldobálják az már annyira nem tetszik, hogy milliárdokban vannak, az már pláne, hogy amikor aztán belehazudják könnyes szemmel a képembe, hogy ők nem tehetnek róla, mert hát ez egy betegség, na, az már sok.
Én pl. soha illetve egy mentolos sophit 17 évesen és ízlett így többé semmit bár nem tőlem kérdezted, de amúgy én sem szeretem ha a képembe fújják vagy egy láncdohányos kamionjába kell ülnöm és ez mindennapos sajnos, előző cégnél tilos volt a fülkében rágyújtani a láncdohányosnak is, aki lebukott 2-3 alkalommal azt elküldték és úgy gondolom ez a normális nem csak az egészség (azt mindenki leszarja főleg a cégvezetők) hanem ez rongálja is a cég tulajdonát sokszor fizikailag is, mindegyik dohányosnak ki van égve minimum az ülése, de ágy, műszerfal stb. is a szagról nem is beszélve ami kiírthatatlan.
Nem is volt ilyenről szó.Még egyszer leírom,kérdeztem hogy miért zavar.Fogalmazhatnék úgy is hogy érdeklődtem hogy miért zavar.Válasz mondjuk nem érkezett.
jusson eszedbe minden nap amikor dolgozol hogy én a kanapén fekszem és sorozatokat nézek egész nap
amúgy téged fenyegettek hogy szívd el az első cigid? vagy idd meg az első alkoholos italod?
amúgy mindenki idióta, csak van aki motorozik, van aki hegyet mászik, vagy csak éppen biciklizik, mindegyik az életével játszik
Ismerős köcsögje?Te meg majd fizesd a saját céltalan hülyeséged!
Ez a dolog vicces része.
A komoly az, hogy legyen az egyén már felelős a saját tettéért. Pisztolyt nyomott valaki a fejéhez, hogy az elsőt elszívja? Nem???? Hát akkor fizet a köcsögje.
Nem is akarom felfogni a helyzetüket, mert te-ti nem a helyzetet akarjátok érzékeltetni, ez csak a duma, hanem a részbeni, rám eső adóm egy részéből akartok vegetálni.
cigivel könnyebb a helyzet, de az alkohol nagyon durva, van olyan ismerős aki 30+ éve nem iszik és ő mondja hogy még mindig hiányzik neki, nem is bírná ki hogy letoljon egy pálinkát vagy egyebet mert utána vége lenne
szóval annyiban igazad van hogy miatta alakult ki a helyzet, de ha már kialakult akkor nem könnyű tenni ellene
kb olyan nehéz neki mint neked elkezdeni napi 2 dobozt elfüstölni és minden nap bebaszni
igazándiból fel sem fogod a helyzetület, csak lököd mindig a szar dumát
nem is kell leírni hogy ez a helyzet csakis miatta alakult ki, mert ezt mindenki tudja, még a függő is
amúgy ha a mai naptól senki sem cigizne és inna, kb csődbe menne az ország
Igen, jól látod, nem vagyok elnéző, mert az, hogy szívják, az egy dolog. Hogy eldobálják az már annyira nem tetszik, hogy milliárdokban vannak, az már pláne, hogy amikor aztán belehazudják könnyes szemmel a képembe, hogy ők nem tehetnek róla, mert hát ez egy betegség, na, az már sok.
Azóta már hitelt vesz fel a cigire ia amilyen ára lett.