...mert a tömegben slájmot felköhögő, büdös faszkalapok elverése is. Mint a cigivel a kezükben fizetésemelést kérő - igen, megtörtént velem - és a gyerek osztálypénzének befizetésével késő dohányos gyerekének a kiemelése is.
...de addig is sok pénzében van az adófizetőknek, plusz még idegesítenek is, hogy ők a jövedéki adóban megfizették a havi ellátásukat, plus még sajnáltatják magukat a buzik, hogy "betegek".
Szenvedélybetegek. Mondjuk én is lehetnék fagylaltszenvedélybeteg, meg szőke nő szenvedélybeteg. meg mondjuk lustaságszenvedélybeteg.
Nem egyszerűbb, ha kezelését kifizettetjük velük?
Majd amikor a műtét előtt előrefizetéssel kérnek tőlük mondjuk millióban számolva egy ötöst, akkor elgondolkodik. Akár majd a leszármazottjainak az örökségük terhére is.
mindig mondom, h a cigis fizessen 2x-es tébét, de mostmár inkább 3x-ost, egy doboz cigi legyen ötezer. nyugaton sok melóhelyen a cigis jóval kevesebb órabért kap, mert folyton kijárkál cigizni
Ja, csak a sok csikk a buszmegállók körül. Mag a kukák körül. Meg amíg lehetett, akkor mindenhol?
Szerencsére az élet alapvetően igazságos. Mind megdöglik, és szerencsére nem egyik pillanatról a másikra, hanem szép lassan de biztosan. Igaz, terhelik az egészségügyi ellátást, de majd ez is változni fog.
engem se zavar, dögöljön meg az összes, ha olyan ökör hogy füstöt szív , ha nem muszáj is. a céges kocsiba se engedem, menjen haza akkor gyalog, ha a munkaterületen csikk van eldobálva, addig nincs hazaindulás, míg össze nem szedik. én is cigiztem kétezer tavaszáig, ezért megengedő vagyok
nem tudom mi a cél, de lesz itt királyság is(gondolkodós) A + 15 fokos dunát nehéz lesz fagypont alá hozni budánál bár gondolom lőri valamelyik cége ezt is megoldja(kezeit széttáró)
Akkor kivegyem a kisvasút motorját hogy kocsit ( biciklit) csináljak belőle vagy ne 😍
Karácsonyi időszakba felszedtem hat kilót nem akarom elpazarolni holmi biciklizéssel 😂 😂
De szálltan kell így vagy úgy 😁
ha vissza 20 csikket akkor 2 ezer a doboz cigi ha nem viszi akkor 20 ezer
Szenvedélybetegek. Mondjuk én is lehetnék fagylaltszenvedélybeteg, meg szőke nő szenvedélybeteg. meg mondjuk lustaságszenvedélybeteg.
Majd amikor a műtét előtt előrefizetéssel kérnek tőlük mondjuk millióban számolva egy ötöst, akkor elgondolkodik. Akár majd a leszármazottjainak az örökségük terhére is.
Szerencsére az élet alapvetően igazságos. Mind megdöglik, és szerencsére nem egyik pillanatról a másikra, hanem szép lassan de biztosan. Igaz, terhelik az egészségügyi ellátást, de majd ez is változni fog.
én utálom a füstösöket, de sosem zavart a nyílt térben
a buszmegállós nem füstölhetsz tábla is csak azért volt mert hozta a pénzt
... így biztos többe fog kerülni! 😅
amúgy ebben egy tűgörgő is benne van a legalább 15 ezer
Karácsonyi időszakba felszedtem hat kilót nem akarom elpazarolni holmi biciklizéssel 😂 😂
De szálltan kell így vagy úgy 😁