Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

160 km/h-ig

Egyébként ja. Én sem tudom mit keres a motoromon műanyag, mert megrögzött naked-es voltam, de a mai műanyaggal teli aggatott (megfizethető) naked motoroktól hányok, ezért inkább vettem egy sportmotort amin legalább jól néz ki a joghurtos doboz.
A gép csak rögzít. A képet az ember készíti.
Igazából ez az idom mánia hülyeség,minél kevesebb annál jobb.
Esküszöm akartam közepeset is de nem vitt rá a lélek
Köszönöm
Egy két éves hüvely P8 ami már esett velem sokat ezért csak jó fényviszonyok mellett értékelhető a képe,mert ha nem optimálisak a feltételek akkor homályos,de ha látnád a hátlapját nem csodálkoznál
Fasza,pedig van ahol nincs közepén a motor.
Egész igényes fotókat lőttél.
Ez egyértelműen nem festési hiba, hanem ahol a műanyagot hegesztették, repedt el részben.
Bár azért az hogy látom a fényezés alatt a javítási hibákat, megint csak az előkészítés elégtelenségére utal.
Műanyagos tapasztalatom nincs, hogy lehetne jobban csinálni, de szerintem ezt simán hőlégfúvóval taknyolták össze, majd lecsiszolták, és nem olvadt össze rendesen, csak a felszíne.
Ennek a cégnek vannak rendes műanyag hegesztői ami mélyen beolvasztja:
http://herz-filament.com/Home-...
Ezekkel két oldalról végig varrva, nem hinném hogy így eltörne.
Illetve nyilván te nem magad akarod javítani. Ez a cég elég régi és profi a témában, autó lökhárítót csináltattam velük, az nem repedt el.:
http://www.hullokft.hu/muanyagjavitas/
Szerintem a te burkolatod javítását is jól megtudják csinálni.

Illetve most hogy nézem a burkolatod szomorú sorsát, eszembe jutott, hogy kéne csinálni másolatot karbon-kevlárból, a sajátomról amíg én is össze nem töröm
Dragan tározó.
A KTM(de az XT is az enyém )
Csak motoroztunk
Jó rövid
Hol ez? Melyik vagy te? Mit kereső ottan?
Otthon kell főzni!!!
A fényezés alatt nincs javítva az idom?Mondjuk pont a repedésig?
Estét!
Rövid összefoglaló
Vagy számolja ki... Ha már pont, vessző nincs...
Egy dot és egy típus azért elősegítené az eladást...
Mindenre megjön a vevő.
Nekem nem kell itt meg csak a helyet foglalja! Csak elég hibrid méret, nem tudom lesz-e rá vevő !?? Szép jó estét István !! Itt befelhősödött !!
Annyiért ajándék.
Van egy vadonat új gumim, még nem volt keréken, -130/ 80 X 18 -as akinek ez a méret megfelelő keressen meg 5000 Huf-ért elviheti !!
E-mail : elektro@citromail.hu .
Estét
Kb. 1:40-s keveréket gyártottál, elvileg emiatt nem kellene durrognia.
Google a barátod, írd be keverék benzin táblázat.
Ezt már sohasem fogod megtudni. Elhunyt egy baleset következtében.