Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert eddig még csak mammerokkal találkoztál
Vagy épp sík úton mentél
Én feltennék egy ezrest ellened hogy ez az öreg pöcs lehagy lefelé a fogarason
Bár a berregőd nem sportgép de akkor is
Akkor ugy mondom, hogy szarabb fordulasra szamitottam tole de ingyen se kene, nem vagyok baratsagban azzal a labtartassal
utasként wildstar-ral volt tapasztalatom (1.6)
Nyugi, nem nyilt volna. Annak az egoista seggfejnek vegkepp nem
Az azért az elején elég jól löki a vizet oldalra
Olyan tuti nincs a csopperban
Nem volt meg az a biciklis, aki engem akar lefele menet lehagyott volna, max ha epp alltam...
Ugyan ugyan. ennyire nem lehet úthenger. Hiszen pl az enyémet sem lehet egy 2 sávos úton körbe tolni. Persze megfelelő technikával azaz befele fordít és befelő dől. Úgy megoldható de egy íven nem lehet tolva megfordítani egy 2 sávos úton
én sem.... nem tom, majd alakul, egyelőre nem idegeskedem ez miatt, felesleges, am 2 garázs van, plusz otthon , vmit lehet kreálni, de jobb lenne egy helyen a kicsikéket
Csak jó legyen a széljárás!
A 800-as intruder úgy fordul mint egy tankhajó.
Mindenhol így van (sztem) , sztem ilyenkor az a fontos, az ember be tudja magának vallani, ha nem megy, meg elengedni, meg alázat.... minden gépet tisztelni kell!
Nem konyorgok en se senkinek, hogy adja oda.
Baratnom VFRjet probaltam itt helyben csak, O nem feltette tolem.
Aztan volt a Varadero, Attila kb felajanlotta, hogy mehetek is vele.
Epp mult heten a regi ejjeli orunk jelent meg a 800-as Intruderevel, es mikor csak intettem neki, mar kiabalt, hogy na akkor kiprobalom? Mert egy eve beszeltunk egyszer rola, hogy nem szeretem a choppereket... Egesz jol fordult , meg is lepodtem! :)
A Hayabusas srac a Bikemaratonon vegig ram volt szallva, azert hulyeskedtem csak hogy akkor adja ide a busat, mire a kezembe nyomta a kulcsot. Ott megijedtem. O konkretan felultetett, hogy de igenis probaljam ki es menjek vele. Remegett kezem labam. Parkolon kivulre viszont nem mertem vinni, epp ezek miatt, hogy barmikor kikanyarodhat elem vagy barmi ilyesmi es az egy 2-3 eves motor volt, nem tudom hany millio ft. Nem nem, nem jatszottam vele inkabb.
A GSX1400-as volt az egyetlen, amit vadasztam. Egyszer veletlenul lattam meg valahol egyet. Akkor rajottem, hogy na ilyet vadaszok magamnak. Ott csak raultem, fasza leer a lab is. Na onnantol kutattam, forumoztam hogy ki merne odaadni. Epp a CSAM forumon kiderult, hogy az egyik sracnak az van. Ha elmegyek Nyiregyhazara, odaadja szivesen. Nem kellett ketszer mondani. Amugy eleteben nem latott szoval O is lathatatlanban adta oda. Raadasul neki a Szerelme a motor, anno ujonnan is vette :)
Talan maset nem kertem el... Nem remlik. Kaohattam volna BMWt is, mar nem tudom milyet, de mar pocaklakos voltam, epp egy treningen tanultam a tanitas fortelyait, es mikor egy pasinak epp ecseteltem valamit, akkor mondta, hogy mutassam meg a motorjan. Nem mertem. Mondom, ha eldolok es ramzuhan a gep.... Akkor adtak volna egy Deauvillet is
A legnehezebb gep, amit probaltam az meg mindig a GTS volt. Amennyire feltem tole, annyira megszerettem egy perc alatt majd ha lesz felesleges 1 millionk, megkeresem es visszaveszem......
Én kölcsön csak annak adom akiben megbízom. De mivel én adtam kölcsön így ha baj van nincs rinya nincs reklamálás. ezért is csak olyannak adom kölcsön akiben frankón bízok. Nem is kell félni Cicán rajtam meg egyszer fateromon kívül csak a szerelőm ült rajta. Senki más.
Nem 5el tötymörögnék elhiheted lenne az 10is!
Amikor bimmert teszteltem aláírtam én is egy szép listát, de azokon volt biztosítás! Na mit mondjak nem finomkodtam.
UgyAnaz vazzeg....
De hogy hol fogod tárolni ezt a sok motort Budapesten arra azért még nem jöttem rá.
Na,többek között ezért nincs kölcsönzés.Anno a ringen volt aprilia nyílt nap,ott aláíratták,ha eldobod,vagy kicsapják alólad,irány a cassa!
Én nem vagyok spórmocis rám nem vonatkozik
Azért ha le kellene ülni napi ezer forintjával akkor csak nyílna a hasitasi
A (sport) motorosokról egy biciklis véleménye
http://youtu.be/wUsIpIpcVrI
Tekerjétek a 53:20ra
Amúgy ezt én is meg tudom erősíteni voltam ott 2x de még felfelé se tudtak menni rendesen
majd jövőre lesz egy ezres Zümi mellé, idén meg építünk talán vmit, ha futja idő, vmi crosst :)
Közös lónak túrós a fara.
Apuka se hulye. Neki lenne ra penze, de van esze azt mondani, hogy 'hulyegyerek, te adtad oda es nem tartottak pisztolyt a fejedhez'