Nekem a lassú megfordulás a Akhilleusz sarkam. Az nem igazán megy. Jó nem a stunt forduló mert azt még soha nem is próbáltam meg ugye a MadMax körre amúgy sem alkalmas malac a fékjei miatt. Ez az egyetlen olyan dolog ami miatt érdemes lenne elmennem egy vezetéstechnika tréningre hogy a szűk 8-asozást rendben megtanuljam azaz a bedöntött befelé fordított kormányú lassú fordulót. abban nem érzem jól magam ezért nem szeretem.
Nekem is 259 Kg az önsúly. Ha jól emlékszem. De amúgy nem is igazán érezni. Jó nehéz mikor áll de mikor már halad akkor csak annyit érzel belőle hogy nem pattod nem ugrál de fordul és stabil.
életem legnagyobb bringás túrája videgrád volt , csepel bicikli, 16 évesen, fel a várhoz, a szerpentines úton, lefele 60-al jöttem, és nem volt fék, élveztem :D mögöttem meg mindenki idegeskedett, mi lesz :D jót röhögtem múltkor, mentem egyedül túrázgatni ugyanarra zümivel , 40-50-el mentem azon a részen , más azért... kiskoromban állandóan bicóztam, én voltam a falunk nagy bicósa, össze vissza tekeregtem meg száguldoztam, mint vmi hülye gyerek ( asszem pont egy pink bicó vol, vagy lila, nem tudom már ) :D
Mondjuk azt azért el kell ismerni hogy futottam már össze állat bringással. Az meglepő mikor sík terepen lakotton kívül 80-90-el haladva mert nézelődök. Csak épp hogy van valamennyi sebesség különbség a bringás meg köztem. Az azért belegondolva elég fura.
Akkor EDDIG egyik hagon, hegyen, semmin sem hagytak le, pedig lefele meg en is ovatosabban megyek
Viszont Grossglockneren Ferrarrit eloztem jo, nem volt nehez , mert allt a sorban es dugozott felfele, de akkor is!
http://www.bikez.com/motorcycl...
Amugy szerintem nem nehezebb, mint a GTS.
Nem semmi felülök és veri a 400-at.
Viszont Grossglockneren Ferrarrit eloztem jo, nem volt nehez , mert allt a sorban es dugozott felfele, de akkor is!