Igen egyre szebbek vannak, anyukámék házára is az került és maximálisan elégedettek voltunk. Onnantól nem volt az hogy elmozdult a cserép, eltört, visszafújta a szél a vizet, havat akármit. Nem is kopogott. Nem tudom sajnos milyen lemez volt, de a maiak sem lehetnek rosszabbak.
Jó de szeretném úgy rendbe tenni hogy ne nagyon kelljen már hozzányúlni ha benne lakok. 10,8M volt, szerintem ha ráköltök még 20-at is meg lesz benne a pénz mert ettől több egy rendben lévő ház ott. Főleg ha meglesz az M8 és bekötik rendesen a Balatonhoz a falut akkor 1000%.
Oligarha nem, de ha eladom a lakást tuzi tudok kettőt venni helyette és kiadni. Ez lenne a távlati cél. Akkor egész nap okoskodhatok itt 😁 Tényleg, pont mint Pipi 🤣
ha találsz olyan cserepet mindenképp érdemesebb az olcsó javítás
abban az esetben ha ráköltesz 3 millát és legalább ennyivel többet ér akkor megéri, de ezek többnyire sosem növelik annyival az értékét
Leszarom, engem nem zavar a lemez. Viszont most fontos hogy könnyű legyen és az kétségkívül könnyebb mint a cserép. Állítólag jövőre olyan szegénység lesz hogy a kutya nem vesz építőanyagot, ebben bízok hogy akkor olcsóbb lesz. 😉
Aztán még lehet hagyom az egészet a faszba, kicserélem a törött cserepeket oszt jó lesz ha eddig jó volt.
Soha ne bánd. Használt cserép is igényesebb mint ezek a bádogtetők, csak most úgy elszálltak az árak, hogy a bádog is drágán megy.
Az meg a baromság netovábbja, hogy a bitumenes zsindely drágább mint az új cserép 😆
Cserepeslemez igen. Az még engedélyezett, a bitumenes zsindely nem. Viszont akkor a tetősíkba menne a hőszigetelés, emiatt volt szimpatikusabb a zsindely, ott egyszerűbbnek tűnik a szigetelés. Fogópár amúgy mehetne a nyitott részhez is, meg látszó szarufa és hasonló divatos dolgok 🙈
Kb 15m hosszú a ház, ebből a középső 5m-en nem lenne födém a konyha-nappali felett. A többi 2×5m-en a többi helyiség felett lenne. Így? Lacit amúgy már kellőképpen kiakasztottam 🤣
abban az esetben ha ráköltesz 3 millát és legalább ennyivel többet ér akkor megéri, de ezek többnyire sosem növelik annyival az értékét
Aztán még lehet hagyom az egészet a faszba, kicserélem a törött cserepeket oszt jó lesz ha eddig jó volt.
http://youtu.be/xGD3BvXMA9A
Az meg a baromság netovábbja, hogy a bitumenes zsindely drágább mint az új cserép 😆
csak a plebs agyal ilyenen
at bicikli tárolóra meg tyúkólra való